Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" Eiropas līgas spēle netiks pārcelta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" Eiropas līgas spēle netiks pārcelta
Krištianu Ronaldu. Foto: John Sibley/Reuters/Scanpix

Mūžībā dodoties karalienei Elizabetei II un sākoties sēru periodam, Lielbritānijas sportā tika atcelta virkne notikumu, ieskaitot nedēļas nogalē paredzētos futbola Premjerlīgas mačus. Sagaidāms, ka nākamajā nedēļā paredzētās Eirokausu spēles notiks plānotajā laikā.

"Manchester United" jau apstiprinājusi, ka ceturtdien aizvadīs UEFA Eiropas līgas spēli izbraukumā pret "Sheriff". Klubs paziņojumā norādījis, ka uzklausījis varasiestāžu viedokļus un vadījies pēc valdības izstrādātajiem ieteikumiem. Komandai būs jādodas uz Moldovas galvaspilsētu Kišiņevu.

Lielbritānijas sporta medijs Sky Sports sestdien norādīja, ka vēl risinās diskusijas starp citiem britu futbola klubiem, kas piedalās Čempionu līgā, Eiropas līgā un Konferences līgā, un UEFA. Medijs pauda: plānots, ka neviens no mačiem netiks pārcelts uz vēlāku laiku un visas spēles norisināsies paredzētajā laikā.

Otrdien Čempionu līgas mājas spēles aizvadīs "Liverpool" un Glāzgovas "Rangers", trešdien – Londonas "Chelsea" un "Manchester City", bet ceturtdien – Londonas "Arsenal". Citas britu komandas spēlēs viesos, ieskaitot Edinburgas "Hearts" maču Rīgā pret RFS.

Paziņots, ka Elizabetes II bēru ceremonija norisināsies 19. septembrī Londonā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...