Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gazajevs: "Pretinieki spēlēja ļoti asi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gazajevs: "Pretinieki spēlēja ļoti asi"
Valērijs Gazajevs
Foto: ITAR-TASS

"Feyenoord" komandas galvenais treneris Gertjans Verbiks pēc zaudējuma UEFA kausa izcīņas grupu turnīra spēlē pret "CSKA" (1:3) uzslavējis gan savus, gan pretinieku komandas spēlētājus.

Vakar "Feyenoord" futbolisti ļoti interesantā mačā cieta zaudējumu pret Maskavas "CSKA" ar 1:3. Divus vārtus viesu labā guva Vāgners Lavs. Nīderlandes kluba galvenais treneris Gertjans Verbiks pēc spēles uzteica gan savas, gan pretinieku komandas sniegumu:

"Katrs varēja redzēt, ka šodien komanda spēlēja daudz labāk nekā iepriekš. "CSKA" ir lieliska komanda, kas šovakar nodemonstrēja teicamu futbolu, tādēļ arī neuzvarējām. Kontrolējām mača gaitu, labi iesākām otro puslaiku, taču Makajs nerealizēja izgājienu viens pret vienu. Bija vēl vairāki momenti, kurus nerealizējām, beigās ielaižot arī trešos vārtus."

"Spēle bija ļoti principiāla, tādēļ arī ļoti asa. "Feyenoord" pielietoja visus iespējamos paņēmienus, lai tikai gūtu uzvaru. Īpaši daudz dabūja ciest Dzagojevs, Lavs, kā arī Žirkovs, taču, paldies Dievam, visi ir veseli. Ne pret vienu no futbolistiem nekādu pretenziju nav," par spēli pastāstīja "CSKA" galvenais treneris Valērijs Gazajevs.

Izmantotie resursi:
championat.ru