Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Nancy" izglābjas Pozņanā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Nancy" izglābjas Pozņanā
"Nancy" svin vārtu guvumu
Foto: AFP

UEFA kausa grupu turnīrā aizvadītas abas H grupas spēles. Par pārsteigumu parūpējās "Lech" futbolisti, kuri Pozņanā nospēlēja neizšķirti ar "Nancy" - 2:2.

"Nancy" izrauj neizšķirtu pret "Lech"

Savu pirmo spēli grupu turnīrā šovakar aizvadīja Pozņanas "Lech" futbolisti, kuri uzņēma franču "Nancy", kas pirmajā spēlē savā laukumā sagrāva "Feyenoord", taču tik viegla pastaiga kā mājās viņus Polijā negaidīja. Jau mača piektajā minūtē lielisku sologājienu nodemonstrēja Peško, uzbrukumu noslēdzot ar lielisku sitienu vārtu stūrī. Tikai piecas minūtes bija nepieciešamas viesiem, lai izlīdzinātu rezultātu – lielisks sitiens padevās Malongam. Arī šoreiz tieši "Lech" bija nākamie, kas guva vārtus. Ar izcili precīzu soda sitienu izcēlās Stiličs, atkal izvirzot savu komandu vadībā. "Nancy" uz brīdi aktivizējās, bet puslaika beigās atkal laukumā labāk sāka darboties mājinieki, taču vārtu pirmajā puslaikā vairs nebija.

Otrajā puslaikā, kā arī bija paredzams, viesi sāka uzbrukt gan vairāk, gan arī bīstamāk, taču meistarīgie poļi prata labi pieturēt bumbu. Ar katru nākamo minūti franču kluba spiediens turpināja pieaugt, bet 81. minūtē beidzot arī pārvērtās vārtu guvumā, kad ar ļoti precīzu un skaistu sitienu rezultātu izlīdzināja Zerka. Abas komandas arī pēdējās minūtēs centās gūt vēl kādus vārtus, taču nesekmīgi – 2:2. "Nancy" izcīna savu ceturto punktu, bet "Lech" pirmo.

"CSKA" sagādā otro zaudējumu "Feyenoord"

Abas komandas grupu turnīru bija uzsākušas gaužam pretēji, jo "CSKA" savā laukumā ar 3:0 pārspēja "Deportivo", bet "Feyenoord" ar tādu pašu rezultātu viesos piekāpās "Nancy". Pirmajās minūtēs "Feyenoord" izskatījās mazliet aktīvāki, taču tieši viņi arī pirmie ielaida vārtus – Žirkovs centrēja no stūra sitiena soda laukumā, kur pirmais pie bumbas nokļuva Vasīlijs Berezuckis. Uzreiz pēc tā "CSKA" bija iespējas vēl gūt vārtus pēc Vāgnera Lava sitieniem, taču neizdevās. Pamazām sāka atgūties arī mājinieki, kuriem aktīvs uzbrukuma smailē bija Makajs, tieši viņš mača 24. minūtē, sitot ar galvu, trāpīja pa vārtu pārliktni, un tieši viņš mača 28. minūtē atdeva lielisku piespēli van Bronkhorstam, kad tas panāca izlīdzinājumu. Nākamajās desmit minūtes joprojām vairāk uzbruka mājinieki, bet neko bīstamu neizveidoja. 40. minūtē ļoti rupju kļūdu pieļāva van Bronkhorsts, kurš mēģinot ar galvu adresēt bumbu vārtsargam, atmeta to Lavam, kurš savu iespēju garām nepalaida – 2:1.

Otrā puslaika pirmajās minūtēs "Feyenoord" izskatījās ļoti uzvilkušies, taču maskavieši ātri viņus nomierināja, liekot spēlēt lēnu un pacietīgu futbolu. Laba iespēja mājiniekiem radās pēc soda sitiena izspēles, taču tiesnesis fiksēja aizmuguri. Turpinājumā aktīvāki un bīstamāki bija pat "CSKA", kuri gan līdz sitienam tika reti, taču kombinēja diezgan daudz. Īpaši aktīvi bija Krasičs un Dzagojevs. Holandieši tikai sākot ar 75. minūti spēja atkal pārņemt iniciatīvu, bet tāpat kā "CSKA" arī viņi vairāk kombinēja nekā sita, tādēļ nekas bīstams neveidojās. Maskavas klubam pietika tikai ar vienu pretuzbrukumu, lai pilnībā izšķirtu mača likteni – bumbu apmēram 30 metrus no vārtiem saņēma Lavs, apspēlēja divus aizsargus un no 16 metriem sita precīzi pašā vārtu stūrī – 3:1. Uzreiz pēc gūtajiem vārtiem Aldoņins saņēma otro dzelteno kartiņu šajā spēlē, atstājot savu komandu mazākumā. Spēles iznākumu tas gan neietekmēja – 3:1 "CSKA" izcīnīja otro uzvaru, bet "Feyenoord" cieta otro zaudējumu.

H grupa

VKomandaSUNZGV:ZVP
1. CSKA 2 2 0 0 6:1 6
2. Nancy 2 1 1 0 5:2 4
3. Lech 1 0 1 0 2:2 1
4. Deportivo 1 0 0 1 0:3 0
5. Feyenoord 2 0 0 2 1:6 0

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 23:01, pirms 15 gadiem
И всё-таки я остаюсь при важном мнении о матче, что судья - изредкостный гавнюк.
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +4 [+] [-]

, 2008-11-07 07:03, pirms 15 gadiem
Tiesam,kad nezeligi sita Dzagovu, bija jadod dz.kartinjas. 2 reizes vismaz. Ta jau var jaunajaum puikam likt baidities no cinjas. Ljoti ceru,ka ta nenotiks.