Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Emerijs: "Neizšķirts bija visgodīgākais iznākums"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Emerijs: "Neizšķirts bija visgodīgākais iznākums"
Unajs Emerijs
Foto: AFP

Nepārāk noskumis pēc nenoturētās uzvaras pret "Kobenhavn" (1:1) futbolistiem bijis "Valencia" futbola kluba galvenais treneris Unajs Emerijs.

Vakar "Valencia" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Kobenhavn", kaut arī tieši viņiem visa mača garumā bija diezgan liels teritoriāls pārsvars, pie tam tieši viņi pēc Morjentesa vārtu guvuma pirmie izvirzījās vadībā. Rezultātu viesi izlīdzināja tikai piecas minūtes pirms spēles beigām.

"Mums ir jāuzlabo savs sniegums, spēlētājiem ir jābūt gataviem tam. Prasības ir augstas, sākumā tas ir jāsaprot man, tad arī futbolistiem. Mums ir jāizlabo pieļautās kļūdas. Taisnību sakot, pēdējās divās spēlēs esam spēruši soli atpakaļ. Komanda ir sasniegusi labu sportisko formu, protams, ka zaudējumi ir nepatīkami, taču tas nenozīmē, ka komanda neturpina progresēt.

Neizšķirts pārāk mani nesarūgtināja. Gribējām uzvarēt, bet beigās nospēlējām neizšķirti, domāju, ka tas ir godīgs mača iznākums," spēles galarezultātu komentēja Unajs Emerijs.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com