Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Emerijs: "Neizšķirts bija visgodīgākais iznākums"

Emerijs: "Neizšķirts bija visgodīgākais iznākums"
Unajs Emerijs
Foto: AFP

Nepārāk noskumis pēc nenoturētās uzvaras pret "Kobenhavn" (1:1) futbolistiem bijis "Valencia" futbola kluba galvenais treneris Unajs Emerijs.

Vakar "Valencia" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Kobenhavn", kaut arī tieši viņiem visa mača garumā bija diezgan liels teritoriāls pārsvars, pie tam tieši viņi pēc Morjentesa vārtu guvuma pirmie izvirzījās vadībā. Rezultātu viesi izlīdzināja tikai piecas minūtes pirms spēles beigām.

"Mums ir jāuzlabo savs sniegums, spēlētājiem ir jābūt gataviem tam. Prasības ir augstas, sākumā tas ir jāsaprot man, tad arī futbolistiem. Mums ir jāizlabo pieļautās kļūdas. Taisnību sakot, pēdējās divās spēlēs esam spēruši soli atpakaļ. Komanda ir sasniegusi labu sportisko formu, protams, ka zaudējumi ir nepatīkami, taču tas nenozīmē, ka komanda neturpina progresēt.

Neizšķirts pārāk mani nesarūgtināja. Gribējām uzvarēt, bet beigās nospēlējām neizšķirti, domāju, ka tas ir godīgs mača iznākums," spēles galarezultātu komentēja Unajs Emerijs.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com


Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
20

Mbapē oficiāli pievienojas Čempionu līgas uzvarētājai ''Real Madrid''

Spānijas Karaliskais futbola klubs, pašreizējā ''La Liga'' un UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides ''Real'' oficiāli izziņojusi Francijas superzvaigznes Kiljana Mbapē piesaisti.
Valmieras futbolisti. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
11

CAS negroza lēmumu par ''Valmieras'' UEFA licenci, Eirokausos spēlēs ''Liepāja''

Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) Lozannā 3. jūnijā, izskatot "Valmiera FC" prasību pret Latvijas Futbola federāciju (LFF), lēmusi par prasības noraidīšanu, līdztekus liekot klubam segt visas ar lietu saistītās procesuālās izmaksas, CAS informējusi LFF.
Dani Karvahals. Foto: AP/Scanpix
59

Neizbēgami – Dortmunde šķērdē iespējas, "Real Madrid" triumfē jau 15. reizi

Piecpadsmito reizi vēsturē un sesto reizi vienpadsmit sezonu laikā par Eiropas stiprāko futbola klubu kļuvis Spānijas "Real Madrid", kas UEFA Čempionu līgas finālspēlē Vemblijā galotnē salauza Dortmundes "Borussia" pretestību – 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Dani Karvahals un Vinisiuss Žuniors.