Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Tiesnesis Ovrebo pamet Angliju policijas pavadībā

Tiesnesis Ovrebo pamet Angliju policijas pavadībā
Toms Henings Ovrebo pēc ''Chelsea'' - ''Barcelona'' spēles beigām
Foto: AFP

Pēc vakardienas UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēles, kur spāņu ''Barcelona'', cīņas beigās izraujot neizšķirtu 1:1, iekļuva turnīra finālā, spēles galvenais tiesnesis, norvēģis Toms Henings Ovrebo pameta Angliju policijas pavadībā.

Kā zināms, tad vakar ''Barcelona'' UEFA Čempionu līgas atbildes spēlē Londonā izrāva neizšķirtu pret ''Chelsea'', tādējādi garantējot iekļūšanu turnīra finālā, kur tā cīnīsies ar citu Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester United''. Spēles sākuma ''Chelsea'' vadībā izvirzīja Maikls Esjēns, tomēr pašās cīņas beigās ''Barcelona'' labā vārtus guva Injesta, panākot neizšķirtu.

Pēc spēles un tās laikā ļoti lielu neapmierinātību ar tiesneša darbību izrādīja ''Chelsea'' futbolisti, kuri uzskatīja, ka divas reizes ''Barcelona'' futbolisti savā soda laukumā spēlēja ar roku un šajā gadījumā bija jāpiešķir 11 metru soda sitiens. Īpaši dedzīgi tiesnesim virsū pēc spēles metās ''Chelsea'' uzbrucējs Didjē Drogba, kuru noturēt spēja tikai komandas galvenais treneris Gūss Hidinks.

Kļuvis zināms, ka pēc spēles Toms Henings Ovrebo ir saņēmis vairākus draudus un Angliju pametis tikai policijas pavadībā. Neskatoties uz to, ka Norvēģijā Ovrebo dzīvībai briesmas varētu nedraudēt, viņa māju joprojām apsargā, lai vietējie mediji neizrādītu pastiprinātu interesi par norvēģu tiesnesi. Norvēģijas policijas viens no darbiniekiem paziņoja, ka Ovrebo ir sagaidīts Oslo, pēc kā aizvests mājās. Lai arī nekādi draudi Norvēģijā tiesnesim izteikti nav, policija ir gatava uz jebko, tāpēc tā arī pašreiz apsargā Ovrebo māju.

Izmantotie resursi:
Reuters


, 2009-05-07 21:10, pirms 15 gadiem
Bet nu tiesāšana bija vairāk nekā interesanta. Tad neredz, tad kļūdās, tad atkal kļūdās un atkal neredz...
Slēpts komentārs: seklais_sēklis
Slēpts komentārs: Rihards Ļesins
Slēpts komentārs: skautins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-07 21:14, pirms 15 gadiem
manuprāt viņš notiesāja labi. neredzēju nevienu pārkāpumu tur kur chelsea gaid'īja pendeles
, 2009-05-07 21:17, pirms 15 gadiem
Tiesnesu visatlautiba ir visur!!!
Slēpts komentārs: tasesmues
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-07 22:02, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: gribu redzēt, kā pēc pusfināla MŪ (da jebkuras citas komandas) līdzjutēji neraudātu, ja spēle beigtos 0:1 pretinieku labā ar šādu tiesāšanu.
Spēle beidzās ar 1:1.
, 2009-05-07 22:08, pirms 15 gadiem
njaaaa Niggeri zaudeet nemaak, protams tiesnesis ar naw bez vainas!!
cerams finaals buus godigaaks!!!
, 2009-05-07 22:11, pirms 15 gadiem
Tiesnesim manuprāt 2 lielas kļūdas - Pikē spēle ar roku un sarkanā kartīte Abidālam. Otro epizodi varēja neredzēt tiesnesis, bet vismaz asistentam tas bija jāredz.
Vēl par epizodi Maludā vs Alvess var diskutēt, es gan tur neredzēju pārkāpumu, bet es neesmu tiesnesis.. taču ja tur bija bloķēšana, tad pēc noteikumiem par to piešķir netiešo brīvsitienu, nevis pendeli, neskatoties uz to, ka tas noticis soda laukumā. Tā kā grūti saprast, par ko bija tiešais brīvsitiens ārpus soda laukuma.
Vēl varēja dzelteno par kādu simulāciju piešķirt, tā, lai it sevišķi Anelka un Drogba saprot, ka neies cauri pendeļu prasīšana par minimālu kontaktu.
Slēpts komentārs: termometrs
, 2009-05-07 22:17, pirms 15 gadiem
notiesāja normāli.Drogba vajadzēja kādu dzelteno iedot par tēlošanu(senāk pat Ronaldu tā netēloja, bet šo izsvilpa) un chelsea pati vainīga,katik traki ielīda aizsardzība, pat barsai spēlējot mazākumā šie neuzbruka.
futbolam tas nāks par labu, ka finālā būs divas uzbrūkoša tipa komandas.
, 2009-05-07 22:25, pirms 15 gadiem
nu nevarēja viņš nedot sarkano viņam pēc teorijas bija viņa jādod,Abidāls nejauši uztaisija sodu tas sitiens pa papēdi bija pēc inerces,bet Anelka jau skrēja viens pret vienu un pēc teorijas viņam bija jādod sarkanā!
, 2009-05-07 22:26, pirms 15 gadiem
vienīga epizode bija ar to roku tur,gan var diskutēt....
, 2009-05-07 22:26, pirms 15 gadiem
man kaa neitraalam skatiitaajam nedaudz netaisniigi likaas, bet tas ir sports un visu redzeet nevar,bet vareeja redzeet, ka pats Ovrebo nedaudz jutaas vainiigs.
izmainiit neko nevar, taapeec taa draudeešana taada puiciska..........protams saapiigi, bet paaries
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-07 22:33, pirms 15 gadiem
var kaut kur redzēt šo drogbā cirku?
, 2009-05-07 22:53, pirms 15 gadiem
tasesmues rakstīja: Lielie Chelsea fani to vien tik maak kaa mekleet vainu tiesneshos zaudeejuma gadiijumos, ja Ovrebo gribeetu ievilkt Barcu finaalaa tad vinsh nebuutu paraadiijis Barcai sarkano kartiiti tur kur taas nebija
tu vispār esi kādreiz spēlējis futbolu? ja tu esi lielā ātrumā, pietiek ar mazāko pieskārienu lai zaudētu stabilitāti un nokristu (vajadzēja tikai drusciņ trāpīt pa papēdi( pieskarties) lai nokristu..... Pašam tā ir bijis kad skrienu, un tikai nedaudz pieskarās un vairs nevar noturēt līdzsvaru tākā uzskatu kad tur bija jābūt sarkanai kartītei, kopumā notiesāja labi bet 1 pendelei vajadzēja būt... kur drogba skrēja un viņam no muguras ar kāju centās izsist bumbu vai kaut kaa tur bija (neatceros) bet beigās kājās iebrauca... bet nu tur nav jāmeklē vaina tiesnešo ja Drogba pats nevar iesist tādus momentu kad nu tik tiešām ja'būt iekšā... pats vainīgs!! tālāk tika sitprākais!! un tas ir jāatzīst.. ceram nākam gad...

PS: domāju vajadzētu mainīt noteikumus, jo kaitina (vispār) ja tālāk tiek dēļ veiksmes nevis uzvaras!!!
, 2009-05-07 22:59, pirms 15 gadiem
kaa juus domaajat cik par shaadaam cempionu liigas speeleem sanjem speeles tiesneshi?
, 2009-05-07 23:00, pirms 15 gadiem
janchyx rakstīja: kaa juus domaajat cik par shaadaam cempionu liigas speeleem sanjem speeles tiesneshi?
Gribi iet tiesāt?
Slēpts komentārs: az13
, 2009-05-07 23:05, pirms 15 gadiem
Sk8teri, lielais jautājums bija par to, vai pieskārās skrējienā Anelkam vai nē. Man pašam ir gadījies trāpīt pretiniekam pa kājām skrējienā, bet tad pēc kritiena var redzēt, ka ir trāpīts. Šeit nevar saprast, man izskatās, ka nav kontakta. To, vai bija kontakts un vai pietiekami liels, lai nokristu, zina tikai pats Anelka.
, 2009-05-07 23:42, pirms 15 gadiem
Sk8teris rakstīja: tu vispār esi kādreiz spēlējis futbolu? ja tu esi lielā ātrumā, pietiek ar mazāko pieskārienu lai zaudētu stabilitāti un nokristu (vajadzēja tikai drusciņ trāpīt pa papēdi( pieskarties) lai nokristu..... Pašam tā ir bijis kad skrienu, un tikai nedaudz pieskarās un vairs nevar noturēt līdzsvaru tākā uzskatu kad tur bija jābūt sarkanai kartītei, kopumā notiesāja labi bet 1 pendelei vajadzēja būt... kur drogba skrēja un viņam no muguras ar kāju centās izsist bumbu vai kaut kaa tur bija (neatceros) bet beigās kājās iebrauca... bet nu tur nav jāmeklē vaina tiesnešo ja Drogba pats nevar iesist tādus momentu kad nu tik tiešām ja'būt iekšā... pats vainīgs!! tālāk tika sitprākais!! un tas ir jāatzīst.. ceram nākam gad...

PS: domāju vajadzētu mainīt noteikumus, jo kaitina (vispār) ja tālāk tiek dēļ veiksmes nevis uzvaras!!!
Jaa esmu speeleejis gan futbolu un pat ljoti daudz, apskaties kaartiigaak to epizodi un tad redzeesi ka Anelkas kritiena briidii kontakta nebija, ja arii kur kontakts vareeja buut tad tas bija tad kad vinsh bija cieshi klaat Barcas aizsargam, bet peec tam taalaak vinsh veel paskreeja kaa nekas nebuutu bijis un tad tik saaka krist, pats vainiigs ka nemaak kaajaas nostaaveet, vai arii negribeeja nostaaveet
, 2009-05-08 00:41, pirms 15 gadiem
, 2009-05-08 01:40, pirms 15 gadiem
Chikotilo rakstīja: http://www.youtube.com/watch?v=siHimaFW5Ro
Labais video !!!
Lai cik stulbi izskatījās un uzvedās Ballaks, es Mihaela emocijas labi saprotu! Nekādi džekam neizdodas uzvarēt CL. Finālos ar Bayer un Chelsea zaudēja! Vācijas kausa finālā ar Bayer zaudēja! Eiropas čempionāta finālā ar Vāciju zaudēja! Pasaules kausā 2002.g. nespēlēja finālā dēļ divām dzeltenajām kartiņām, bet 2006.g. pusfinālā zaudēja Itālijai!
Un tagad PASAULES NABA vārdā Ovrebo aizmirsis futbola noteikumu ko zina pat vismazākais puišelis, ka soda laukumā ar rokām drīkst spēlēt tikai vārtsargs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labi par otro epizodi varētu pastrīdēties, kur bumba trāpīja, pa roku vai pa padusi. Bet kad bumba tika apstādināta ar Pikē roku, tur neiedot pendeli varēja tikai pilnīgi akls tiesnesis! Novēlu norvēģu Fantomasam atkārtot skandināva kolēģa zviedra Friska likteni! Friskam vajadzēja pamest tiesāšanas karjeru kad viņš sataisīja sūdus tieši CL mačos pirms vairākiem gadiem. Zviedru soģim arī sāka pienākt draudu vēstules kuru rezultātā viņš neizturēja psiholoģisko spriedzi.
Ja Ovrebo ir psiholoģiski stiprāks par Frisku un nepametīs tiesāšanu, tad Ballaka vietā var gadīties kāds psihiski nelīdzsvarotāks futbolists(kā Pepe), kurš nedaudz nokodīs no Ovrebo lisā rauša!
, 2009-05-08 11:31, pirms 15 gadiem
minchux21, 2009-05-07 21:14, vakar, citēt
manupraat notiesaaja vinjsh lieliski, protams maza kljuudas ir visiem tiesneshiem...kjertie briti..

praktiskais latvietis, 2009-05-07 21:14, vakar, citēt
manuprāt viņš notiesāja labi. neredzēju nevienu pārkāpumu tur kur chelsea gaid'īja pendeles

termometrs, 2009-05-07 22:13, vakar, citēt
bija normāla tiesāšana. un tiešām dažreiz viņš rādīja izcilu tiesāšanas sniegumu. izcils tiesnesis un vakar viņš izdarīja visu ideāli. to, ka Chelsea nevar samierināties ar to, ka vienkārši nolažojās ir viņu problēma. Ballakam vispār diskvalifikāciju uz gadu. visu vieņu, bet kur tāds idiots var būt.

MUDAKI VIENREIZ APSKATATIES SPLES... VISMAZ SPILGTAKOS MOMENTUS, TAD DEBILI KOMENTEJIET.
, 2009-05-09 11:50, pirms 15 gadiem
Ko jūs visi tam tiesnesim virsū metaties. Nebija tur nekādas rokas, nekā nebija. Sarkanā ar bija pelnīta. Anelka krita un gāzās soda laukumā ta kā tāds piedzēries akrobāts!
, 2009-05-09 12:23, pirms 15 gadiem
Principā es biju par Barca, tomēr pats galvenais man vienmēr ir bijis GODĪGA spēle.
Jūtu līdzi Chelsea. Pats biju šokā par tiesāšanu, Ballaka vietā es visdrīzāk nenoturētos un noteikti mestos virsū ar dūrēm, pat nobrīnījos, kā viņš saglabāja mieru.
, 2009-05-09 12:33, pirms 15 gadiem
az13 rakstīja: Piekrītu! Vēl tikai Drogbā mūža diskvalifikāciju par tizlu tēlošanu!
tev par stulbu dirsanu
"Fiorentina" galvenais treneris Vinčenco Italjāno. Foto: Zumapress.com/Scanpix
4

Atēnās par Konferences līgas titulu cīnīsies ''Olympiacos'' un ''Fiorentina''

Šodien plkst. 22:00 noslēgsies 2023./2024. gada UEFA Eiropas Konferences līgas sezona. Izšķirošajā spēlē par titulu Grieķijas pilsētā Atēnās cīnīsies Pireju ''Olympiacos'' un A sērijas klubs ''Fiorentina''.
UEFA Čempionu līgas trofeju nosargājusī "Barcelona" komanda. Foto: Alvaro Medranda/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

"Barcelona" futbolistes trešo reizi pēdējo četru gadu laikā kāpj Eiropas tronī

UEFA Sieviešu Čempionu līgas turnīrā trešo reizi triumfējusi "Barcelona", Bilbao notikušajā finālcīņā ar 2:0 pārspējot Eiropas titulētāko klubu Lionas "Olympique".
"Atalanta" futbolisti. Foto: Sipa/Scanpix
16

Lukmenam hat-trick, ''Atalanta'' pārtrauc ''Bayer'' sēriju un triumfē Eiropas līgā

Par 2023./2024. gada UEFA Eiropas līgas čempioni kļuvusi Itālijas A sērijas vienība Bergamo ''Atalanta'', kas Dublinā notikušajā finālspēlē ar 3:0 sakāva Leverkūzenes ''Bayer'', sagādājot vāciešiem pirmo zaudējumu sezonā. Ar hat-trick uzvarētāju rindās izcēlās Ademola Lukmens.