Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Mums nebija daudz iespēju"

Gvardiola: "Mums nebija daudz iespēju"
Gvardiola skrien apsveikt savus spēlētājus
Foto: AP

Pēc vakardienas dramatiskās UEFA Čempionu līgas otrās pusfināla spēles, kurā "Barcelona" futbolisti izrāva neizšķirtu 1:1 pret "Chelsea" komandu, abu komandu treneri dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

Atgādināsim, ka vispirms Maikls Esjēns panāca 1:0 "Chelsea" labā, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Injesta panāca 1:1, kas tādejādi finālā ļāva iekļūt "Barcelona" futbolistiem.

''Mums nebija daudz iespēju, taču ticēju savai komandai – mēs turpinājām spēlēt, lai arī pēdējās 25 minūtes spēlējām desmit vīru sastāvā,'' iesāk "Barcelona" komandas galvenais treneris Pepe Gvardiola. Grūti spēlēt ar "Chelsea" komandu, kura spēlē 11 cilvēku sastāvā, taču mēs centāmies un tagad esam ļoti, ļoti laimīgi. "Chelsea" ir ļoti laba pretuzbrukumos, taču mēs parādījām savu drosmi un vīrišķību, bet spēles beigās arī izveidojām savu momentu. Esmu laimīgs par Injestu – viņš ir lielisks spēlētājs, kurš mūsu komandā ir daudzpusējs spēlētājs. Viņš ir daudz kritizēts par to, ka negūst vārtus, taču šovakar viss sliktais būs beidzies.''

''"United" ir pašreizējie čempioni un laba komanda. Arī treneris viņiem ir ļoti pieredzējis. Skatīšos pagājušā gada pusfināla spēli, kurā tikās mūsu komanda ar "United", kā arī viņu pēdējās spēles. Mēs uzbruksim, tāpēc paredzu skaistu spēli. Viņiem ir daži labi spēlētāji, taču arī mums ir tādi. Mums finālā būs daži citi spēlētāji, taču spēlēsim to pašu futbolu – spēlēsim bumbu, saspēlēsimies un mēģināsim gūt vārtus.''

''Esmu vīlies, esmu adrenalīna pilns, tāpēc tagad jānomierinās, lai varētu pateikt, kas tad īsti notika,'' pēc spēles sašutis bija "Chelsea" komandas galvenais treneris Gūss Hidinks. ''Spēlējām taktiski labi un pieklājīgu futbolu. Būtu izmantojuši kaut vienu no savām divām, trijām izdevībām, tad mums nebūtu šis satraukums. Spēlētāji pieļauj daudz kļūdas, treneri kļūdās un arī tiesneši pieļauj kļūdas, kas šoreiz bija diezgan šaubīgas. Būtu patīkami atkārtot pagājušā gada finālu, taču esmu vīlies, ka darbs nav padarīts līdz galam. Varu pilnībā saprast spēlētāju emocijas.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-07 09:36, pirms 15 gadiem
Iespēju nebija daudz tik tiešām, bet kas par realizāciju! 1 sitiens vārtu rami un 1 gols! Barselona tomēr bija vairāk arī pelnījuši uzvaru!

  +4 [+] [-]

, 2009-05-07 09:40, pirms 15 gadiem
Nu nezinu chelsea bija vairak pelnijusi, jo labi darbojas gan uzbrukuma gan aizsardziba tikai vajadzeja realizet savus momentus, Situacija kad Anelka meta pari bumbu bija piqe tira roka un tur nu tocna bija 100% apturets uzbrukums

  -2 [+] [-]

, 2009-05-07 09:55, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: Nu nezinu chelsea bija vairak pelnijusi, jo labi darbojas gan uzbrukuma gan aizsardziba tikai vajadzeja realizet savus momentus, Situacija kad Anelka meta pari bumbu bija piqe tira roka un tur nu tocna bija 100% apturets uzbrukums
nu mačā Londonā Chelsea uzbruka minimali maz, pasties kāds pārsvars bija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-07 10:14, pirms 15 gadiem
nu jaa, ja mees saliidzinaam otrdienas un tresdienas speeles....
hmmmm takaa diena pret nakti. kaa medz teikt bumba ir apalja u tev ir jaaspeelee o svilpes liidz svilpei. paldies dievam vakar uzvereeja futbols nevis itaalijas aizsardziiba tandeemaa ar teaatri.
buus patieshaam labs finaals. lai gan pirmaas minutes buus piesardziigas.

     [+] [-]

, 2009-05-07 10:15, pirms 15 gadiem
"Mums nebija daudz iespēju"
Slēpts komentārs: Mean Machine 24

     [+] [-]

, 2009-05-07 10:24, pirms 15 gadiem
Jurichs4 rakstīja: nu mačā Londonā Chelsea uzbruka minimali maz, pasties kāds pārsvars bija!
nu Londona vini uzbruka vairak ka Barcelona
paskaiti cik izdevibu bija Chelsea

     [+] [-]

, 2009-05-07 10:37, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: nu Londona vini uzbruka vairak ka Barcelona
paskaiti cik izdevibu bija Chelsea
uzbruka chelsea mazaak, izdeviibu bija vairaak (Londonaa). it iipashi beigaas, kad Barcai uz laukuma bija 1,5 aizsargi no kuriem 1 aizgaaja uzbrukt un palika 0,5.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-07 10:44, pirms 15 gadiem
kopumaa jaasaka, ka Peps ne paaraak labus leemumus pienjeema ar Pujola/Markesa aizvietoshanu. Yaya ir garsh un vinjam ir lieliska pirmaa piespeele, kaa arii pietiekama pieredze, lai nedrebeetu kaajas, bet vinsh ir leens. peec fantastiskaas speeles madridee arii Pikee izskatiijaas krietni apjucis un pieljaava pozicionaalas kljuudas. liidz ar to aizsardziibas centrs izskatiijaas drausmiigi.
domaaju, ka vajadzeeja centraa likt tomeer Pikee un Abidaalu, bet kreisajaa malaa Silvinjo. tik un taa tajaa flangaa bija pasiivais Anelka.
plus veel ne visai sekmiigi nospeeleeja Buskets, galiigi nespeejot tikt galaa ar aristokraatu pretuzbrukumiem.
jautaajumi rodas arii par to, kaapeec Peps otrajaa puslaikaa neaizvilka Injestu uz laukuma vidu, Keitas vietaa laizhot Hlebu vai Bojanu.
jebkuraa gadiijumaa, uzvareetaajus netiesaa. un buus jautri paskatiities, ko Peps izdomaas ar aizsardziibu Romaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-07 11:44, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: pamostoties šorīt (cik nu varēja pagulēt pēc tāda dūriena sirdī) un reāli vērtējot, Gusj jau pats arī sev kapu izraka, turpinādāms spēlēt ļoti aizsardzīgu futbolu, kad Barca tika pie sarkanās
ka neka saka viss laba aizsardziba ir uzbrukums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-07 13:38, pirms 15 gadiem
Jā, nu iespēju diemžēl tiešām praktiski nebija. Ģeniāla doma. Jācer, ka finālā būs dafiga iespēju un cienījama spēlē, nevis takā vakar.!!!!

     [+] [-]

, 2009-05-07 16:15, pirms 15 gadiem
gruuti adekvaati spriest kas bija pelniijis uzvaru kas nee, jo peec anelkas megadaiva un drogba vaartiishanaas pa zemi pie katra siikuma un kjershanas pie galvas, simpaatijas pret chelsea zuda.

+ zhetons barcai par raksturu, ne kurhs katrs var kompensaacijas laikaa mazaakumaa iesist, lai arii cik ljoti aizsardziibaa iespiestos pretinieks

     [+] [-]

, 2009-05-07 18:17, pirms 15 gadiem
slikta spēle abu komandu izpildījumā. Chelsea izdarīja, ko viņiem vajadzēja - iesist golu - un nosēdās aizsardzībā. kas tad tas par angļu futbolu? bet Barsa vienkārši nevarēja trāpīt vārtos neskatoties uz savu milzīgo teritoriālo pārsvaru.

     [+] [-]

, 2009-05-07 21:02, pirms 15 gadiem
Finālam jābūt iespaidīgam, abas ir uzbrukuma komandas, katra ar savām zvaigznēm. Barselonai ar aizsardzību problēmas, bet nu kaut kā jāmēģina tikt galā ar to pašu, jo MU nebūs tie kuri neizmantos savas 100% iespējas. Smaga spēle ne tik daudz MU, kā Barcai.

     [+] [-]

, 2009-05-07 21:16, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Finālam jābūt iespaidīgam, abas ir uzbrukuma komandas, katra ar savām zvaigznēm. Barselonai ar aizsardzību problēmas, bet nu kaut kā jāmēģina tikt galā ar to pašu, jo MU nebūs tie kuri neizmantos savas 100% iespējas. Smaga spēle ne tik daudz MU, kā Barcai.
Manuprāt, Mančestra spēlēs uz pretuzbrukumiem, bet būs daudz aktīvāki uzbrukumā nekā Čelsī, ņemot vērā Barcas problēmas aizsardzībā (konkrēti - flangos).
Sākot "skrieties" ar Barcu atklātajā futbolā, beigās būs hokeja rezultāts Bet man ir tāds čujs ka MU neriskēs un spēlēs ar aprēķinu, ņemot vērā pagātnes (pagājušā gada) pieredzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja