Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Apslimušais turku treneris Emre tomēr lido uz Rīgu un būs klāt spēlē pret RFS

Agris Suveizda

Apslimušais turku treneris Emre tomēr lido uz Rīgu un būs klāt spēlē pret RFS
Emre Belezolu. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Stambulas "Başakşehir" galvenais treneris Emre Belezolu devies uz Rīgu un šovakar piedalīsies UEFA Konferences līgas spēlē pret Latvijas čempionvienību futbolā RFS, vēsta Turcijas mediji.

Belezolu bija apslimis un trešdien nepiedalījās pirmsspēles preses konferencē. Vakar vēl nebija zināms, vai viņš ceturtdien varēs būt kopā ar komandu. Turcijas sporta mediji, atsaucoties uz ziņu aģentūru "Anadolu", vēsta, ka Belezolu, kuram bija augšējo elpceļu infekcija, devies uz Latviju un vadīs savu komandu šī vakara cīņā pret RFS.

Savainojumu dēļ "Başakşehir" komandai nevarēs palīdzēt centra aizsargs Leonardu Duarte, uzbrūkošais pussargs Mesuts Ezils un uzbrucējs Patriks Šišs. Nedēļas nogalē Ezilam tika veikta muguras operācija, un viņš turku vienībai nebūs pieejams vairākus mēnešus.

Belezolu Rīga un "Skonto" stadions ir zināmi - bijušais pussargs bija sastāvā Turcijas izlasei, kas "play-off" kārtā par vietu 2004.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā zaudēja Latvijas valstsvienībai. Toreiz abos mačos vārtus guva tagadējais RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis.

RFS komandai līdzās nedrīkstēs būt rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs, kurš iepriekšējā mačā tika noraidīts no laukuma. Morozu aizstās galvenā trenera asistents Vladimirs Žavoronkovs. RFS un "Başakşehir" ceturtdien plkst.22 "Skonto" stadionā sāks UEFA Konferences līgas grupu turnīra A apakšgrupas trešo spēli. Tajā pat laikā Edinburgā vietējā "Hearts" cīnīsies ar Florences "Fiorentina".

RFS grupu turnīrā debitēja ar negaidītu neizšķirtu 1:1 pret "Fiorentina", bet otrajā spēlē mājās ar 0:2 atzina "Hearts" pārākumu. Savukārt Stambulas futbolisti pārliecinoši uzvarēja abos aizvadītajos mačos - 4:0 Edinburgā pret "Hearts" un 3:0 mājās pret "Fiorentina". A apakšgrupā pēc divām spēlēm Turcijas klubam ir seši punkti, Skotijas vienībai - trīs punkti, bet Latvijas un Itālijas komandām - pa punktam.

UEFA Eirokausu spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-10-06 18:46, pirms gada
Daugavpils speciālista lielā stunda, "Vovam" iespēja pierādīt sevi, kāds tad futbola speciālists viņš ir.