Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pučinsks ne līdz galam apmierināts, velsieši sapņo par 2. kārtu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pučinsks ne līdz galam apmierināts, velsieši sapņo par 2. kārtu
Jurģis Pučinsks
Foto: M.Jankovskis, Spotacentrs.com

Piedāvājam "Ventspils" un "Broughton" treneru komentārus pēc UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 1. kārtas pirmās spēles, kas noslēdzās neizšķirti 1:1. Jurģis Pučinsks ir ne līdz galam apmierināts par savas komandas sniegumu, savukārt velsiešu treneris sapņo par 2. kārtu.

Jurģis Pučinsks, "Ventspils" treneris: "Spēle bija tāda, kādu gaidījām. Pretinieks mūs neizbrīnīja, nekādus pārsteigumus nesagatavoja. Kā jau arī pieņēmām, "Broughton" trumpis ir cīņa, sānu iemetieni, standartsituācijas. Mēs ar to lieliski tikām galā, atskaitot vienu soda sitienu, kad diemžēl ielaidām izlīdzinošos vārtus. Šajā epizodē pieļāvām vienkāršu kļūdu. Kopumā ne pārāk esmu apmierināts ar mūsu sniegumu. Neizdevās pilnībā izdarīt to, ko plānojām. Tagad laiks veikt nepieciešamās korekcijas, izlabot kļūdas un kvalitatīvi sagatavoties atbildes mačam."

Vai stipri ietekmēja Tarhnišvili piespiedu maiņa? "Traumas, protams, nekad nepriecē. Taču nedomāju, ka šī piespiedu maiņa ietekmēja spēles ritējumu - mums katrā pozīcijā ir līdzvērtīgi aizvietotāji. Tarhnišvili vietā iznāca Turkovs, bet tikpat labi varēja iznākt, piemēram, Kozlovs, un spēles zīmējums no tā nemainītos. Cita lieta, ka "Ventspils" spēle mani kopumā ne pārāk apmierināja - sevišķi kopējā darbību organizācija un bumbas kontrole."

Bija svarīgi pie 1:1 nenodrebēt. "Protams, bet neteiktu, ka "Broughton" uzbrukumā radītu ko bīstamu - atskaitot dažus standartus, nekā nebija. Drīzāk mājinieku darbībās bija daudz skaļuma un kņadas. Turklāt arī "Ventspils" beigās varēja gūt vārtus. Taču rezultāts palika 1:1, un visas mūsu domas tagad ir atbildes mača sakarā. Protams, izdarīsim visu, lai nospēlētu cienīgi."

Dzeltenzilo fani lieliski juta līdzi izbraukumā! "Jā, neapšaubāmi. Godīgi sakot, pirms spēles nemaz nezināju, ka viņi būs stadionā. Izejot stadionā, man bija spēcīgs un ļoti patīkams pārsteigums, ka dzirdami tikai mūsu līdzjutēji. Paldies par atbalstu, tas komandai bija ļoti svarīgi."

Tagad visas domas atbildes mača sakarā vai tomēr arī par kausa maču ar "Saldu" neaizmirsīsiet? "Aizmirst, protams, nedrīkst. Teikšu tā - par abām šīm spēlēm domāsim paralēli. Tas viss ir saistīti - jābūt gataviem kausa mačam, bet ir arī jāatjaunojas un jāsagatavojas Eiropas līgas spēlei."

Endijs Prīss, "Broughton" galvenais treneris: "Pretinieki bija bīstami pretuzbrukumos, taču parādījām lielisku sniegumu un esam sev sagādājuši reālu iespēju tikt 2. kārtā. Biju norūpējies par pēdējām 25 minūtēm, jo pretiniekiem ir sezonas vidus[Velsā ir starpsezonu periods - aut.piez.], taču mēs spēles gaitā kļuvām aizvien stiprāki un stiprāki, un tieši mēs izskatījāmies tādi, kas beigās reālāk var izraut uzvaru. Tagad gatavosim puišus, lai viņi ir labākā fiziskajā kondīcijā. Skatīsimies DVD, un meklēsim veidus, kā uzvērt pretinieku un radīt vairāk iespēju, taču pietiekami daudz momentu bija arī šovakar - radījām uz viņiem lielu spiedienu, un tas mums devis papildus pārliecību, ka varam tikt 2. kārtā."

BBC Prīss ir citēts sekojoši: "Pabeigt spēli tik spēcīgi, zinot, cik daudz ielikts treniņos, ir fenomenāli. Pēdējās 10 minūtēs tieši mēs izskatījāmies tādi, kas beigās reālāk var izraut uzvaru. Daži tiesneša lēmumi, kas bija mums par sliktu, deva papildu stimulu - pāris reizes netika piešķirti neapšaubāmi soda sitieni. Šobrīd mēs esam sev sagādājuši iespēju, un tas arī ir tas, ko gribējām - saglabāt iespēju iekļūt 2. kārtā."

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
Hafan S4C
BBC - Homepage

  -2 [+] [-]

, 2013-07-06 03:57, pirms 11 gadiem
Visi triis LV klubi soljo taalaak, ja nee, Starkovs atkaapjaas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-07-06 10:42, pirms 11 gadiem
Sapņot ir labi Ventiņi tiks tālāk.
Slēpts komentārs: Duff05

     [+] [-]

, 2013-07-06 11:55, pirms 11 gadiem
Kā var but "ne lidz galam apmierinats"? Tada sajuta, ka sc.com rakstu autori nav pabeigusi pamatskolu.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-06 12:11, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: kamēr mēs skatāmies viedoierakstus, pretinieki jau izmanto DVD tehnoloģijas
Pretinieki šoreiz var izmantot arī instatfootball.tv

  +1 [+] [-]

, 2013-07-06 12:27, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: kamēr mēs skatāmies viedoierakstus, pretinieki jau izmanto DVD tehnoloģijas
Vai tik atpalikušais video ieraksts nevar tikt ieliktS DVD???

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 00:25, pirms 11 gadiem
Mājās jāsamasē šie velsieši. Pārāk daudz respekta, šķiet, dodam. Skaidrs, ka jāuzliek labākais sastāvs un jāiet uzbrukumā - nav ko taupīties savu skatītāju priekšā.