Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Benfica" treneris Žezušs: "Eiropas līgā neuzvarēja labākā komanda"

Andrejs Siliņš

"Benfica" treneris Žezušs: "Eiropas līgā neuzvarēja labākā komanda"
Horhe Hesuss
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma "Sevilla" vienībai pēcspēles sitienu sērijā UEFA Eiropas līgas finālā trešdienas vakarā "Benfica" galvenais treneris Žorže Žezušs atzina, ka viņa komanda spēlējusi labāk. "Futbolā ne vienmēr uzvar labākā komanda," sacīja treneris.

"Spēle bija līdzīga lielāko tās daļu, līdz beigās pretinieki veica spēcīgāku spiedienu," finālmaču atminējās jaunās čempiones "Sevilla" galvenais treneris Unajs Emerī. "Varēja redzēt nogurumu. Ja ir kāda lieta, ko esam iemācījušies, tā ir ciešana. Spēlētāji bija gatavi. Veltu šo panākumu ģimenei, draugiem, kluba darbiniekiem un spēlētājiem, kuri ir pelnījuši šo ar savu smago darbu un atdošanos mērķim."

"Komanda grūtos brīžos bija vienota. Strādājām ārkārtīgi smagi, jo jutām atbildību līdzjutēju priekšā, viņiem patīk šis turnīrs, jo esam tajā triumfējuši jau iepriekš. Neesmu drošs, kura komanda bija labāka, bet abas smagi cīnījās. Teicu spēlētājiem, lai spēlē bez šaubām, bet jutu, ka viņi ir nervozi. "Sevilla" nebija spēlējusi Eiropā divus gadus, tāpēc vēlējāmies paveikt ko īpašu," sacīja treneris.

"Tas bija lielisks fināls, lai arī netika gūti vārti," sacīja "Benfica" stratēģis Žorže Žezušs. ""Sevilla" sāka labāk, bet spēles turpinājumā uzlabojām sniegumu un bijām labāka komanda. Parādījām savu spēku, tikām pie vairākām iespējām, bet nespējām gūt vārtus. Papildlaikā uzvarēja komanda, kas ticēja vairāk. Eiropas līgā neuzvarēja labākā komanda. Apsveicu savus spēlētājus, man nav, par ko viņus kritizēt. Finālu pametam ar paceltām galvām un nav jēgas tur aizkavēties, svētdien mums ir vēl viens fināls."

"Nav jēgas slēpt, ka bijām bez svarīgiem spēlētājiem. Man būtu bijušas vairāk iespējas variēt ar sastāvu. Visas mūsu maiņas bija piespiedu kārtā. Tomēr tas, kā komanda spēlēja šajos apstākļos, bija patīkami. Futbolā ne vienmēr uzvar labākā komanda. Šī bija emocionāla pieredze, no kuras mums jātiek vaļā līdz nākamajam finālam Lisabonā. Beigu beigās "Sevilla" uzvarēja un apsveicu viņus ar to."

  -1 [+] [-]

, 2014-05-15 10:51, pirms 10 gadiem
Protams, ka neuzvarēja labākā komanda, jo labākās komanda spēlē čempionu līgā.
Ja Benfica spēlētāji, ielaužoties soda laukumā, tikai domā par iespēju nogāzties zemē kā baļķim ar cerību tikt pie pendeles, tad tāda komanda nav pelnījusi uzvarēt.
Bija 120 minūtes, un uzvar tā komanda kas ir labāka tajā vakarā.
Besī šie lētie attaisnojumi.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-15 11:04, pirms 10 gadiem
Eiropas Savienībā ir aizliegts šāds uzvārds!

     [+] [-]

, 2014-05-15 12:07, pirms 10 gadiem
erred rakstīja: Eiropas Savienībā ir aizliegts šāds uzvārds!
Jāmaina uz Horhe Džīzass???

  -1 [+] [-]

, 2014-05-15 13:10, pirms 10 gadiem
Piekrītu.Juventus bija labākie un viņi neuzvarēja!

  -2 [+] [-]

, 2014-05-15 13:43, pirms 10 gadiem
evertonian rakstīja: Protams, ka neuzvarēja labākā komanda, jo labākās komanda spēlē čempionu līgā.
Ja Benfica spēlētāji, ielaužoties soda laukumā, tikai domā par iespēju nogāzties zemē kā baļķim ar cerību tikt pie pendeles, tad tāda komanda nav pelnījusi uzvarēt.
Bija 120 minūtes, un uzvar tā komanda kas ir labāka tajā vakarā.
Besī šie lētie attaisnojumi.
piekrītu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja