Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" neilgi pirms spēles pret Liverpūli zaudē arī otru centra aizsargu Varānu

Agris Suveizda

"Real Madrid" neilgi pirms spēles pret Liverpūli zaudē arī otru centra aizsargu Varānu
Rafaels Varāns. Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Real Madrid" pirms šā vakara pirmās spēles UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Anglijas "Liverpool" palikusi arī bez franču aizsarga Rafaela Varāna.

Spānijas superklubs savā mājaslapā paziņojis, ka Varānam bijušas pozitīvas šorīt veiktās Covid-19 pārbaudes. "Real Madrid" jau iepriekš bija palikusi bez kapteiņa Serhio Ramosa, kurš Spānijas izlasē guva savainojumu un izlaidīs 3-4 nedēļas, bet Varāna analīžu rezultāta dēļ zaudējusi arī otru pamatsastāva centra aizsargu.

"Real Madrid" šovakar palīdzēt nevarēs arī labās malas aizsargs Dani Karvahals un beļģu uzbrūkošais pussargs Edens Azārs. Līdzīgi kā madridiešiem, milzīgas problēmas aizsardzības centrā ir arī "Liverpool". Nopietnu savainojumu turpina ārstēt Liverpūles aizsardzības līderis Virdžils van Deiks, bet lazaretē bez viņa ir arī centra aizsargi Žoels Matips un Džo Gomess, kā arī kapteinis Džordans Hendersons, kurš mēdz lāpīt robus aizsardzības centrā.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

27 gadus vecais Varāns "Real Madrid" pārstāv jau desmito sezonu – 2011. gadā viņš par desmit miljoniem eiro tika nopirkts no Francijas kluba "Lens". Atbildes spēle pret "Liverpool" gaidāma pēc astoņām dienām, bet starp šīm cīņām madridiešus sagaida arī ļoti svarīga cīņa Spānijas čempionātā pret "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...

  +2 [+] [-]

, 2021-04-06 15:59, pirms 3 gadiem
Šitas jau vairs pat neliekas bēdīgi zinot,kā visa sezona ir pagājusi ar traumām un kovidu

     [+] [-]

, 2021-04-06 16:38, pirms 3 gadiem
Rakstā par 1/4 finālu izlozes rezultātiem komentāros kāds bija uzrakstījis, ka šis duelis ir "lazarete pret lazareti", un kāds sāka pārmest tam lietotājam to, ka Liverpūlei tik un tā situācija ir nepatīkamāka. Nu re, vairs jau nav

Protams, Varāns brīžiem podus gāž, bet, zaudējot Varānu, Real aizsargu līnija būs ļoti švaka. Cik noprotu, El Clasico viņš arī izlaidīs.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-06 17:16, pirms 3 gadiem
skaidrs, ka nebūs 0:0, jo aizsardzība abām ir tāda kāda ir...nu, būs interesanti!

     [+] [-]

, 2021-04-06 18:56, pirms 3 gadiem
Vairs praktiski neskatos LA ligu un nesekoju līdz.
Vai Azārs kopš viņu nopirka vispār spēlē ,komandai ir iedevis pienesumu? Vai turpina visu šo laiku lazaretē audzēt būlkas.?
Tomēr 100 mil.

     [+] [-]

, 2021-04-06 19:37, pirms 3 gadiem
tads rakstīja: Vairs praktiski neskatos LA ligu un nesekoju līdz.
Vai Azārs kopš viņu nopirka vispār spēlē ,komandai ir iedevis pienesumu? Vai turpina visu šo laiku lazaretē audzēt būlkas.?
Tomēr 100 mil.
Nu izdari secinājumus pats, kaut vai pēc transfermarkt datiem - pēdējā 18/19 sezonā Chelsea rindās 52 spēles un 3878 min.; pa pagājušo un šo sezonu Madridē - 36 spēles un 2191 min.

     [+] [-]

, 2021-04-06 20:18, pirms 3 gadiem
Real reāla iespēja 8 dienās palikt bez trenera, nolejot ga CL gan La Liga