Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Labākā komanda zaudēja"

Agris Suveizda

Mourinju: "Labākā komanda zaudēja"
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Madrides "Real" galvenais treneris Žuzē Mourinju pēc iekļūšanas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā kanālā ITV atklāja, ka, viņaprāt, "Real" nebija pelnījis uzvarēt un ka labākā komanda zaudēja. Madrides "Real", izmantojot strīdīgu Nani noraidījumu, izbraukumā ar 2:1 pieveica Mančestras "United" futbolistus.

"Neatkarīgi no sarkanās kartītes lēmuma - labākā komanda zaudēja," pēc beigu svilpes televīzijā sacīja Žuzē Mourinju. "Nerunāju par tiesneša lēmumu, jo neesmu par to pārliecināts. Bet neatkarīgi no tā - labākā komanda zaudēja. Nebijām pelnījuši uzvarēt. Nespēlējām labi, bet tāds ir futbols."

Jau vēstījām, ka divu smagsvaru duelī Madrides "Real" tomēr prata divu spēļu summā uzvarēt Anglijas Premjerlīgas līderi Mančestras "United" - 2:1 spēlē un 3:2 summā. Atbildes mača centrālā epizode neapšaubāmi norisinājās 56.minūtē, kad Nani, šķiet, neredzot pretinieku, divcīņā asi nospēlēja pret Alvaro Arbelou. Par milzīgu sašutumu "United" galvenajam trenerim Aleksam Fērgusonam un citiem "United" pārstāvjiem, turku tiesnesis Džinejts Čakirs portugālim parādīja sarkano kartīti.

Madrides "Real" grupu turnīrā tika ielozēta Nāves grupā un nedaudz negaidīti palika otrajā vietā aiz pēdējo divu gadu Vācijas čempiones Dortmundes "Borussia". Savukārt Mančestras "United" izloze bija krietni pateicīgāka un grupā pretī deva Stambulas "Galatasaray", Rumānijas "Cluj" un Portugāles "Braga". "United" līdz ar zaudējumu Eirokausu sezona ir beigusies, bet "Real" ceturtdaļfināla pretinieku uzzinās 15.martā.

UEFA Čempionu līga, 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēleVārtu guvējiSumma
Shakhtar - Borussia D2:20:3 (0:2)Felipe Santana 31' Gece 37' Blaščikovskis 59'2:5
Real Madrid - Man. United 1:12:1 (0:0)Modričs 66' Ronaldu 69' - Ramoss 48' (s.v.)3:2
Porto - Malaga1:0
Arsenal - Bayern1:3
Valencia - PSG1:2
Celtic - Juventus0:3
Galatasaray - Schalke1:1
Milan - Barcelona2:0

Izmantotie resursi:
Goal.com

1 2 47 komentāri

     [+] [-]

, 2013-03-06 00:33, pirms 12 gadiem
veca bilde
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-06 00:47, pirms 12 gadiem
Viņa vilšanās par spēli bija redzama arī pārraidē. Nu neko, čelsija pērn uzvarot labāko komandu laukumā tika pie titula, vai vēsture atkārtosies?

  -4 [+] [-]

, 2013-03-06 00:50, pirms 12 gadiem
grūts lēmums tiesnesim, bet sarkanās ir dotas arī par mazākiem pārkāpumiem.

arī madridi apzaga pret barcelonu pirms pāris sezonām kad pepem iedeva sarkano.

jebkurā gadījumā vienmēr nepatīkami kad tiesnesis izšķir spēles likteni tādā veidā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-06 01:07, pirms 12 gadiem
SKA1946 rakstīja: mīkstie real tik ar tiesnešu palīdzību var uzvarēt
A ko viniem vajadzeja protestet par to ka nani kartinu iedeva?! Tàs visas ir futbola sastavdalas kartinjas, simulesana utt

  +2 [+] [-]

, 2013-03-06 01:17, pirms 12 gadiem
Neesmu ne MU, ne Real fans, bet nu sarkanaa varbuut bija ne pa teemu. Bet jaatceraas, ka tiesaaja kkaads turks nevis kvalificeets Eiropas sogjis. No shiem aziaatu un afrikaanju sogjiem jau pasaules chempionaatos ir redzeeti ne taadi vien briinumi. Bet no otras puses, neaizmirstiisim, ka pag. nedeelj Francijas chempii vienam brutaali saluza potiiti. Nedomaaju, ka Arbeloa buutu laimiigs, ja vinjam tiktu salauztas paaris ribas. Karoche shis bija striidigs leemums, bet nu kaa zinaams spaanjiem meedz pietiesaat. Nebriiniishos, ja kkas tads notiks barsas speelee. P.S fanoju par barsu

     [+] [-]

, 2013-03-06 01:30, pirms 12 gadiem
Cik tas ir banāli, tgd visi Mourinju varat slavēt cik vins labs un celsirdigs.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-06 01:32, pirms 12 gadiem
Dzeltenā noteikti bija, bet ne sarkanā, jo tas bija neapzināti, bet ko tur vairs. Real vārtsargs gan šodien bija zvērs.

  -3 [+] [-]

, 2013-03-06 01:34, pirms 12 gadiem
SKA1946 rakstīja: mīkstie real tik ar tiesnešu palīdzību var uzvarēt
Ja kas visus vārtus Real iesita paši! Bez tiesnešu palīdzības! Ja MU būtu tik stipri, tad arī mazākumā būtu uzvarējuši. Protams, Madridei šajā spēlē brīžiem paveicās, lieliski spēlēja vārtsargs Lopess, bet, kā Žozē jau pateica, tāds ir futbols. Arī Real ir bijušas spēles un gadi, kad viņiem totāli nebija paveicies.

     [+] [-]

, 2013-03-06 01:35, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka Mourinju pošas uz MU, pirmo reizi no viņa mutes dzirdu glaimus pretinieka komandai! Seram A. Fergusonam arī nebrauc augumā, tad visticamākais, ka viņš pēc šīs sezonas būs Fergusona darba turpinātājs! Visticamāk, ka abi kopā ar Ronaldo šajā vasarā pārcelsies uz Manchesteru!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-06 01:52, pirms 12 gadiem
Interesanti, ka bijušais "MU" kapteinis Rojs Kīns ITV pēcspēles studijā viennozīmīgi atbalstīja tiesneša lēmumu, uzskatot, ka nav būtiski - Nani redzēja vai neredzēja pretspēlētāju, pārkāpums bija bīstams un sarkanais plāksteris pelnīts. Pārējie 3 veči, kas tur sprieda par spēli, centās oponēt. Šķita, ka saplūksies

  +7 [+] [-]

, 2013-03-06 01:55, pirms 12 gadiem
Altemix rakstīja: Ja kas visus vārtus Real iesita paši! Bez tiesnešu palīdzības! Ja MU būtu tik stipri, tad arī mazākumā būtu uzvarējuši. Protams, Madridei šajā spēlē brīžiem paveicās, lieliski spēlēja vārtsargs Lopess, bet, kā Žozē jau pateica, tāds ir futbols. Arī Real ir bijušas spēles un gadi, kad viņiem totāli nebija paveicies.
Kā var tik DEBĪLI teikt, ja ka būtu tik stipri būtu mazākumā uzvarējuši?? Kā ar kautko tik stulbu vispār var argumentēt jebko. To, ka līdz 56. minūtei Real bija ļoti maz momentu un Ronaldo būtībā vispār nebija bīstams un MU kontrolēja spēli taču noliegt nevari?

  -1 [+] [-]

, 2013-03-06 01:57, pirms 12 gadiem
Meric rakstīja: Izskatās, ka Mourinju pošas uz MU, pirmo reizi no viņa mutes dzirdu glaimus pretinieka komandai! Seram A. Fergusonam arī nebrauc augumā, tad visticamākais, ka viņš pēc šīs sezonas būs Fergusona darba turpinātājs! Visticamāk, ka abi kopā ar Ronaldo šajā vasarā pārcelsies uz Manchesteru!!
mourinju ja paarcelsies un Angliju tad tik uz Chelsea, Fergusons ar tik ātri vēl neies nost no skatuves, man jau patiktu ja Ronaldo atgrieztos mančestrā viņš tur labi iederas

     [+] [-]

, 2013-03-06 01:58, pirms 12 gadiem
Šo tiesnesi par kaut kādu turku saukt ir aprobežoti, paskatīties vajag, ko viņš ir tiesājis!
Starp citu, kad Velbeks atdeva piespēli RvP pirmajā golā, tad liekas, ka bija aizmugure.

     [+] [-]

, 2013-03-06 02:09, pirms 12 gadiem
Matīss Priedīts rakstīja: Šo tiesnesi par kaut kādu turku saukt ir aprobežoti, paskatīties vajag, ko viņš ir tiesājis!
Starp citu, kad Velbeks atdeva piespēli RvP pirmajā golā, tad liekas, ka bija aizmugure.
sktos un tieshaam neko ipashu tur neredzuu......un tawa velbeka piespeele (ja tada bija) taadaa gadijumaa to tikai apstiprina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-06 02:34, pirms 12 gadiem
Viens tiesnesis dotu dzelteno, cits sarkano, shis iedeva sarkano...nu nav normaali ar karatee panjeemieniem laukumaa lekt peec bumbas, a kas buutu ja Arbeloa buutu salauztas ribas un iedotu tikai dzelteno? tad Juus visi kliegtu ka vajadzeja dot sarkano...

un MU jau pati vainiiga, 3min laikaa zaudeet speeli, arii jaamaak, tas nekas, ka paareejaas 85min bija labaaki...

  -2 [+] [-]

, 2013-03-06 02:51, pirms 12 gadiem
trupac rakstīja: Neesmu ne MU, ne Real fans, bet nu sarkanaa varbuut bija ne pa teemu. Bet jaatceraas, ka tiesaaja kkaads turks nevis kvalificeets Eiropas sogjis. No shiem aziaatu un afrikaanju sogjiem jau pasaules chempionaatos ir redzeeti ne taadi vien briinumi. Bet no otras puses, neaizmirstiisim, ka pag. nedeelj Francijas chempii vienam brutaali saluza potiiti. Nedomaaju, ka Arbeloa buutu laimiigs, ja vinjam tiktu salauztas paaris ribas. Karoche shis bija striidigs leemums, bet nu kaa zinaams spaanjiem meedz pietiesaat. Nebriiniishos, ja kkas tads notiks barsas speelee. P.S fanoju par barsu
Nu es uzskatu, ka 50%/50%, jo Nani tomēr varēja ļoti nopietni satraumēt Arbeloa. Man šķiet, ka tiesneša lēmums šajā situācijā bija adekvāts, jo Nani tiešām trāpīja ar kāju Arbeloa. Parasti šādos gadījumos dod dzelteno kartīti par bīstamu spēli, kad spēlētājs netiek skarts, bet risks pie šādas darbības pastāv, bet šoreiz risks iestājās, un manuprāt, pamatota sarkanā kartīte.

  -3 [+] [-]

, 2013-03-06 03:00, pirms 12 gadiem
Sandriz rakstīja: Kā var tik DEBĪLI teikt, ja ka būtu tik stipri būtu mazākumā uzvarējuši?? Kā ar kautko tik stulbu vispār var argumentēt jebko. To, ka līdz 56. minūtei Real bija ļoti maz momentu un Ronaldo būtībā vispār nebija bīstams un MU kontrolēja spēli taču noliegt nevari?
Vispār MU nekontrolēja spēli, viņi gāja uz sev vēlamo rezultātu=Noturēt bezvārtu neizšķirtu. Pēs sarkanās kartītes sekoja likumsakarīgais kā tas mēdz būt, kad iedzinēji ir vairākumā.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-06 03:05, pirms 12 gadiem
Tiago rakstīja: Vispār MU nekontrolēja spēli, viņi gāja uz sev vēlamo rezultātu=Noturēt bezvārtu neizšķirtu. Pēs sarkanās kartītes sekoja likumsakarīgais kā tas mēdz būt, kad iedzinēji ir vairākumā.
Līdz 56. minūtei Madridei bija viens sitiens vārtu rāmī! Nebija jau tā, ka viņi nolika autobusu... Kas tad skaitās kontrolēt spēli, ja ne pretinieka bīstamības novēršana. Nav jābūt barselonas 70% bumbas kontrolei lai teiktu, ka spēle tiek kontrolēta.

     [+] [-]

, 2013-03-06 03:40, pirms 12 gadiem
Chris_Drury rakstīja: sktos un tieshaam neko ipashu tur neredzuu......un tawa velbeka piespeele (ja tada bija) taadaa gadijumaa to tikai apstiprina
Var redzēt, ka daudz sajēdz no futbola... Aizmugures stāvokļus skatās līnijtiesneši nevis galvenais tiesnesis...

  +2 [+] [-]

, 2013-03-06 07:14, pirms 12 gadiem
Nu labi bet ja tiesnesis ta tiesa tad tiesa visu speli nevis vienu epizodi ,Ramos kad nogaza valensiju soda laukuma nebij parkapums,nu te var ilgi un dikti strideties bet udeni jau nesasmelsi bus citi gadi vienkarsi spele oec tam nebija isti baudama.Un par kadu 2 atrumu te iet runa Real ka speleja ta speleja vienkarsi izmantoja 1 vira parsvaru ,un vis.Turks ir un paliek Turks.

     [+] [-]

, 2013-03-06 07:23, pirms 12 gadiem
Witcher rakstīja: mourinju ja paarcelsies un Angliju tad tik uz Chelsea, Fergusons ar tik ātri vēl neies nost no skatuves, man jau patiktu ja Ronaldo atgrieztos mančestrā viņš tur labi iederas
Kaut kā stipri šaubos, ka Mours uz Chelsea kādreiz ies. Viņš no turienes aizgāja dēļ strīdiem ar Abramoviču un kaut kā galīgi neizskatās, ka Abramovičs kaut nedaudz kompetentāks būtu kļuvis...

     [+] [-]

, 2013-03-06 08:54, pirms 12 gadiem
Maurinju jau nevar ta aplikt nakamo klubu kuru vins trenes nakotne

  -1 [+] [-]

, 2013-03-06 08:56, pirms 12 gadiem
slinkums skatiities speeles topiku. tur madrides liidzjuteeji ar putaam uz luupaam kviec par uefa-al madrid, peress nopircis platinii, uefa grib lai real uzvar?
nu to pashu, ko pirms paaris gadiem peec slavenaa un tiesaashanas zinjaa daudz objektiivaakaa madrides UCL 1/2?
nedeeljas laikaa pretiniekam 3 speelees neiedot 5 (piecas, five, pjaķ, tvoju maķ ) pendeles, sezonas svariigaakajaa speelee par paarkaapumu, par kuru diez vai vispaar kartinja buutu jaadod, iedot sarkano... Barcu tiesneshi nekad taa nav vilkushi pat tuvumaa. es ceru, ar sho madrides liidzjuteeju gaardzieni par tiesneshu it kaa labveeliigo attieksmi pret FCB un nelabveeliigo pret RM uz visiem laikiem aizies nebuutiibaa.

ja nopietni - patlaban vieniigie, kas staav RM celjaa uz decimu, ir FCB. FCB no Minhenes, kuri eed sardeles un uzdzer alu.

     [+] [-]

, 2013-03-06 09:03, pirms 12 gadiem
555 rakstīja: slinkums skatiities speeles topiku. tur madrides liidzjuteeji ar putaam uz luupaam kviec par uefa-al madrid, peress nopircis platinii, uefa grib lai real uzvar?
nu to pashu, ko pirms paaris gadiem peec slavenaa un tiesaashanas zinjaa daudz objektiivaakaa madrides UCL 1/2?
nedeeljas laikaa pretiniekam 3 speelees neiedot 5 (piecas, five, pjaķ, tvoju maķ ) pendeles, sezonas svariigaakajaa speelee par paarkaapumu, par kuru diez vai vispaar kartinja buutu jaadod, iedot sarkano... Barcu tiesneshi nekad taa nav vilkushi pat tuvumaa. es ceru, ar sho madrides liidzjuteeju gaardzieni par tiesneshu it kaa labveeliigo attieksmi pret FCB un nelabveeliigo pret RM uz visiem laikiem aizies nebuutiibaa.

ja nopietni - patlaban vieniigie, kas staav RM celjaa uz decimu, ir FCB. FCB no Minhenes, kuri eed sardeles un uzdzer alu.
Viens tāds Pepe no RM sarkano dabūja par mazāku faulu, ja tas vispār bija fauls
FCB, tas kurš ir desu cehs, ir mašīna šogad, pietiekami laba, lai 2o reizi 2 gadu laikā uzvilktu Real.

     [+] [-]

, 2013-03-06 09:07, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Viens tāds Pepe no RM sarkano dabūja par mazāku faulu, ja tas vispār bija fauls
FCB, tas kurš ir desu cehs, ir mašīna šogad, pietiekami laba, lai 2o reizi 2 gadu laikā uzvilktu Real.
Nani arbeloa pat neredzeeja, nezinaaja, ka vinsh ieskries lidojuma celjaa. un, protams, tur nekaada trauma pat tuvumaa nebija.
bet ne jau par to ir staasts. staasts ir par to, ka vienreiz pret tevi tiesaa, vienreiz tev par labu - ilgaakaa laika posmaa tas izliidzinaas. un es ceru, ka tie padebiilie madrides liidzjuteeji un Co tagad nozheelo to, ko teikushi ieprieksh. jo tagad decima buus nepelniita. no vinjas smirdees. peec pasha TOO vaardiem, vinsh nelepotos ar shaadu tituli.

     [+] [-]

, 2013-03-06 09:13, pirms 12 gadiem
555 rakstīja: Nani arbeloa pat neredzeeja, nezinaaja, ka vinsh ieskries lidojuma celjaa. un, protams, tur nekaada trauma pat tuvumaa nebija.
bet ne jau par to ir staasts. staasts ir par to, ka vienreiz pret tevi tiesaa, vienreiz tev par labu - ilgaakaa laika posmaa tas izliidzinaas. un es ceru, ka tie padebiilie madrides liidzjuteeji un Co tagad nozheelo to, ko teikushi ieprieksh. jo tagad decima buus nepelniita. no vinjas smirdees. peec pasha TOO vaardiem, vinsh nelepotos ar shaadu tituli.
Es jau pie mača apskata ierakstīju, ka manki laikam vnk nav pieraduši pie šādas situācijas, kad viņiem par sliktu arī var notiesāt.
Pirms runāt par decimu, jāapzinās, ka viņus var uzvilkt arī Klops (ir jau darīts) un Konte (nebrīnītos).
Un Maurs nelepotos par šādu titulu - ka tik ne ar. Viņu šosezon beidzot sāk kritizēt pat Madrides prese. Viņš vēl 1 knee slide uztaisīs, ja finālā vinnēs, viņam būs pof par visiem reveransiem pret MU šajā presenē.

     [+] [-]

, 2013-03-06 09:17, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Es jau pie mača apskata ierakstīju, ka manki laikam vnk nav pieraduši pie šādas situācijas, kad viņiem par sliktu arī var notiesāt.
Pirms runāt par decimu, jāapzinās, ka viņus var uzvilkt arī Klops (ir jau darīts) un Konte (nebrīnītos).
ar Dortmundi vinji speeleeja briidii, kad lietas galiigi negaaja, domaaju, ka tagad tie nav liidzveertiigi pretinieki. tas, protams, neizsleedz, ka vinji kaut kaadu neticamu apstaaklju sakritiibas deelj var izlidot arii no nosaciitaa porto, shalkes vai ACM (kaa chelsea-FCB peern).

  -1 [+] [-]

, 2013-03-06 09:19, pirms 12 gadiem
Divi geji skatās futbolu.Viens prasa otram,kurš spēlētājs gribi būt, vai ar kuru tu gribētu.
Ne ar vienu.
Kāpēc????
Gribu slavu.
Kādu slavu?
Gribu būt turku tiesnesis, lai visi man kliegtu:"re,kur pid.....

     [+] [-]

, 2013-03-06 09:21, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Es jau pie mača apskata ierakstīju, ka manki laikam vnk nav pieraduši pie šādas situācijas, kad viņiem par sliktu arī var notiesāt.
Pirms runāt par decimu, jāapzinās, ka viņus var uzvilkt arī Klops (ir jau darīts) un Konte (nebrīnītos).
Un Maurs nelepotos par šādu titulu - ka tik ne ar. Viņu šosezon beidzot sāk kritizēt pat Madrides prese. Viņš vēl 1 knee slide uztaisīs, ja finālā vinnēs, viņam būs pof par visiem reveransiem pret MU šajā presenē.
Mauru Madrides prese kritizē jau kopš 0-5 zāģa El Clasico. Protams, šajā sezonā tā kritika pārgāja citā dimensijā.

     [+] [-]

, 2013-03-06 10:01, pirms 12 gadiem
suvass rakstīja: Mauru Madrides prese kritizē jau kopš 0-5 zāģa El Clasico. Protams, šajā sezonā tā kritika pārgāja citā dimensijā.
Nu pēc 0-5 kaut kas jau pienācās gan, bet fani apgalvo, ka par daudz ko prese bija pacietīgāka nekā pret jebkuru citu treneri - piemēram, par pirmo sezonu kopumā, par izvēlēto taktiku pret Barcu ČL (kur jebkurš cits treneris tiktu noēsts bez sāls), par piesiešanos līgai par viņu neapmierinošu spēļu kalendāru, vēl protams epizode ar Vilanovu, gan jau bija vēl kas.
1 2 47 komentāri