Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lučesku: "Visu izšķīra viena mūsu kļūda"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lučesku: "Visu izšķīra viena mūsu kļūda"
Mirča Lučesku
Foto: AFP

Neapmierināts ar savas komanas sniegumu vakardienas Čempionu līgas mačā pret "Sporting" (0:1) bijis Doņeckas "Shakhtar" galvenais treneris Mirča Lučesku.

Atgādināsim, ka vakar Lisabonā Derlei gūtie vārti izšķīra ne tikai mača, bet arī visas grupas likteni, jo "Sporting" kvalificējās nākamajai kārtai, bet "Shakhtar" tagad būs jācenšas noturēt trešo vietu.

"Bija līdzīga spēle. Visu varēja izšķirt viena kļūda gan no vienas komandas, gan no otras puses. Notika tas pats kas Doņeckā – pretinieks izmantoja mūsu kļūdu. Starpība starp 1:0 un 0:1 – tā ir veiksme un neveiksme. Gaidīju vairāk no savas komandas, īpaši uzbrukumā, taču neko citu, kā centrējumus no laukuma malām viņi neizmantoja, kaut arī bija citi varianti. Pieļāvām vienu kļūdu, kuru pretinieks izmantoja," noskumis pēc spēles bija "Shakhtar" treneris Mirča Lučesku.

Ļoti priecīgs pēc spēles bija "Sporting" galvenais treneris Paulu Bentu: "Tas ir ļoti priecīgs brīdis. Apsveicu visus savus spēlētājus, jo uzdevumu izpildījām. Pirmajā puslaikā darbojāmies labi aizsardzībā, bet ne tik labi uzbrukumā. Otrajā puslaikā izveidojām daudz momentu, tādēļ uzskatu, ka rezultāts ir godīgs. "Sporting" vēl nekad nebija spēlējis Čempionu līgā februārī!"

Izmantotie resursi:
uefa.com