Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C grupa: Cīņa par otro vietu

Agris Suveizda

C grupa: Cīņa par otro vietu
Shakhtar treneris Mirča Lučesku
Foto: AP

Šovakar divi mači tiks aizvadīti arī UEFA Čempionu līgas C grupā. Barselonā grupas līdere "Barcelona" uzņems Šveices "Basel", savukārt Lisabonā starp vietējo "Sporting" un Doņeckas "Shakhtar" notiks svarīga cīņa par otro vietu grupā.

Cīņa par otro vietu grupā

Šīs grupas svarīgākā un intriģējošākā cīņa notiks Portugāles galvaspilsētā Lisabonā, kur tiksies vietējais "Sporting" un Doņeckas "Shakhtar". Tā kā iepriekšējā kārtā portugāļu klubs izbraukumā ar 1:0 apspēlēja ukraiņus, "Shakhtar", lai turpinātu cīņu par otro vietu, šodien obligāti vajadzīga uzvara. Vēlams gūt vismaz divus vārtus, lai vienāda punktu skaita gadījumā savstarpējā bilance būtu labāka. Savukārt uzvaras gadījumā "Sporting" nodrošinātu vismaz otro vietu. Visticamāk, Portugāles vicečempioniem pietiktu arī ar neizšķirtu, jo šajā grupā lieli pārsteigumi nav gaidāmi.

"Mēs varējām uzvarēt Doņeckā. Taču nepaveicās - kļūdījāmies un ielaidām. Šovakar pretinieku apmierinās arī neizšķirts, tāpēc viņi spēlēs piesardzīgi. Komanda pašlaik ir labā noskaņojumā, un mūs apmierinās tikai uzvara," sacīja Doņeckas "Shakhtar" galvenais treneris Mirča Lučesku.

"Mūsu mērķis ir skaidrs - iegūstot kaut punktu, mēs praktiski nodrošināsim otro vietu grupā. Spēle noteikti būs grūta. "Shakhtar" ir laba komanda, individuāli un fiziski ļoti spēcīga. Es ceru, ka fani mūs atbalstīs visu maču, un es ticu, ka mums tas izdosies," optimistiski noskaņots bija "Sporting" galvenais treneris Paolo Bento.

"Barcelona" lūkos gūt ceturto uzvaru

Barselonā C grupas pārliecinošā līdere "Barcelona" uzņems Šveices čempionus "Basel" futbolistus. Iepriekšējā kārtā 'St. Jakobs Park" stadionā katalāņi jau pēc 22 minūtēm atradās drošā vadībā ar 3:0. Šovakar "Barcelona" nespēs palīdzēt franču malējais aizsargs Eriks Abidāls, kuru nomoka ceļa savainojums, savukārt šveiciešiem kritušo nav. Par šī mača galveno favorītu viennozīmīgi tiek uzskatīta mājinieku komanda. "Basel" var vienīgi cerēt, ka "Barcelona" viņus nenovērtēs, jo individuālajā meistarībā pašreizējie "La Liga" līderi ir ievērojami pārāki pār šveiciešu futbolistiem.

"Mēs vēl neesam tikuši tālāk un neesam vēl uzvarējuši "Basel". Ja mēs domāsim, ka šodien spēle būs tāda pati kā iepriekšējā, tad mūs var sagaidīt ļoti nepatīkams pārsteigums. Mums ir jāciena savs pretinieks. Es nevēlos uzvarēt ar 5:0, es vēlos, lai futbolisti spēlē tikpat labi kā līdz šim," piesardzīgs bija "Barcelona" galvenais treneris Gvardiola.

"Es saprotu, kā "Barcelona' jūtas, jo viņi ir kā "Basel" Šveicē," pajokoja "Basel" galvenais treneris Kristians Gross. "Tāpat kā mēs viņi ir zem liela spiediena. No viņiem prasa uzvaru katrā spēlē un gūt daudz vārtu. Mēs apzināmies Barselonas spēku. Viņi šosezon ir daudz saliedētāki un acīmredzami gūst baudu no tā, ko dara. Bet, ja mēs neielaidīsim ātrus vārtus un labi nospēlēsim laukuma vidusdaļā, mēs varam paveikt ko iespaidīgu."

4. kārta

DatumsSpēleLaiks
04.11 Barcelona - Basel 21:45
04.11 Sporting - Shakhtar 21:45

C grupas tabula:

VKomandaSUNZVAP
1. Barcelona 3 3 0 0 10:2 9
2. Sporting 3 2 0 1 4:3 6
3. Shakhtar 3 1 0 2 3:4 3
4. Basel 3 0 0 3 1:9 0

Izmantotie resursi:
sporting.pt
shakhtar.com
fcbarcelona.cat
fcb.ch
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-11-04 13:17, pirms 16 gadiem
Bāzele atkal dabūs iekšās,kā ar sirpi pa olām

     [+] [-]

, 2008-11-04 13:51, pirms 16 gadiem
Ehh, gribētos Shakhtar uzvaru, ceru uz Marselo Moreno vārtu guvumu!

     [+] [-]

, 2008-11-04 14:13, pirms 16 gadiem
vakara virsraksts--> "Barcelona" turpina graut"

manējie ir ieksrējušies ne pa jokam, Pepito ir sataisijis lielisku komandu.