Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Guardiola mierīgs

Andrejs Siliņš

Guardiola mierīgs
Barselonas futbolisti
Foto: AFP

"Barcelona" galvenais treneris Pepe Guardiola pēc neizšķirta 1:1 pret "Basel" vienību UEFA Čempionu līgas C grupas spēlē atzina, ka, neskatoties uz pieticīgo rezultātu, nav neapmierināts ar komandas sniegumu.

"Neesmu bēdīgs par komandu šovakar," pēc mača atzina treneris. "Labās ziņas ir tādas, ka esam kvalificējušies, bet spēles laikā mums radās problēmas. Teicu spēlētājiem, lai tie ir pacietīgi, bet mūsu kustība bez bumbas nebija laba. Jāuzteic arī "Basel", kas ļoti labi aizstāvējās."

"Ja pats nespēlē labi, lai kas būtu pretinieks, vienmēr būs grūtības izcīnīt uzvaru," turpināja treneris. "Man nepatīk fakts, ka nospēlējām neizšķirti, bet, iespējams, šis rezultāts mums dos kādu labumu. Ir tikai novembris, bet mēs jau esam kvalificējušies, kad palikušas divas spēles, un tas ir pozitīvais."

"Injetsas savainojums mums ir ļoti sliktas ziņas," sacīja Guardiola. "Nekad nav labi, ja kādas komandas spēlētājs ir savainots. Viņš mums ir svarīgs spēlētājs, bet savainojumi ir daļa no futbola."

"Baslel" galvenais treneris Kristians Gross pauda apmierinājumu ar rezultātu: "Šis mums ir vienreizējs rezultāts šovakar un svarīgi, ka komandas bija līdzīgas laukumā. Zināju, ka nedrīkstam ļaut "Barcelona" vienībai izplesties, un komanda to labi paveica visu 90 minūšu laikā. Bijām mierīgi un panācām neizšķirtu. Pēdējie trīs rezultāti nebija labi, bet šis iepriecina. Nedomāju, ka Pepe Guardiola mūs nenovērtēja, mēs vienkārši nedevām viņiem nekādas iespējas."

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-11-05 21:27, pirms 16 gadiem
Basel treneris nu gan muld. Kur tev bija līdzīgas? 22 pret 4 sitienu att., kontrole 65 pret 35, arī pārsvars stūros katalāņiem. Aizsargājāties labi, bet kāpēc Basel nedeva iespējas? Deva. Jums vienkārši noveicās, ka neizmantojām tik labas iespējas + 2 stabi. FCB bija labāki, vienkārši nepaveicās ar rezultātu un viss.

Kāpēc nospēlēja slikti, Pepe? Tāpēc, ka normālu satāvu vajadzēja uzlikt. Messi startā un Xavi tāpat. Kāds spēlētāju salikums bija iepriekšējā spēlē... Yaya, protams pietrūka.