Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Schalke" aizsargs: ""United" ir Eiropas labākā komanda"

Andris Liepa
Andris Liepa

"Schalke" aizsargs: ""United" ir Eiropas labākā komanda"
Benedikts Hevedess
Foto: AP/Scanpix

Pēc vakardienas UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēles starp „Manchester United” un „Schalke 04”, kurā angļu klubs izrādījās pārāks ar 4:1, vācu komandas aizsargs Benedikts Hevedess pavēstījis, ka, viņaprāt, „United” ir spēcīgākā komanda Eiropā.

Alekss Fergusons, „Manchester United” treneris: „Pagājušajā naktī ļoti slikti gulēju. Nevarēju aizmigt, reizes četras pamodos. Taču šodien mani puiši lika man nomierināties. Lepojos ar savu komandu. ČL pusfināls ir svarīga stadija, tāpēc nebija viegli pieņemt lēmumu, kurus spēlētājus laist laukumā. Daudzi to ir pelnījuši. Mana izvēle, izskatās, sevi attaisnoja. Dažreiz ir jāuzticas dublieriem. Domājat, man viegli bija pieņemt lēmumu viņus laist laukumā? Nebūt nē. Vienkārši daži mūsu pamatspēlētāji pēc zaudējuma „Arsenal” bija emocionāli saguruši, tāpēc man nebija citas izvēles. Toties tagad ar svaigiem spēkiem varēsim svētdien cīnīties pret „Chelsea”.”

Ralfs Rangniks, „Schalke” treneris: „Tikām līdz ČL pusfinālam un varam ar to lepoties. Kas attiecas uz pašu spēli, iesākām labi. Pirmajās 25 minūtēs vairāk kontrolējām bumbu un neļāvām pretiniekiem neko izveidot. Liktenīga bija Učidas kļūda. „Manchester United” mums ir pārāk spēcīgs pretinieks. Lai to uzveiktu, mums jāuzlec augstāk par savu galvu – mums tas neizdevās.”

Džons O’Šei, „United” aizsargs: „Parādījām lielisku spēli. „United” spēlēja ar visai negaidītu sastāvu. Cīņā pret „Arsenal” nospēlējām slikti, tāpēc arī Fergusons lēma par tādām izmaiņām. Dažiem futbolistiem bija nepieciešama atpūta.”

Benedikts Hevedess, „Schalke” aizsargs: „Mums padevās lieliska sezona – pat sapņot nevarējām, ka tiksim līdz ČL pusfinālam. Divās spēlēs „United” pierādīja, ka ir stiprāka komanda nekā mēs un pelnīti iekļuva finālā. „United” ir daudz spēcīgāka nekā „Inter”. Tagad atliek sagaidīt finālu. Uzskatu, ka „Manchester United” ir labākā komanda Eiropā.”

Izmantotie resursi:
Telegraph.co.uk - Telegraph online, Daily...
The official website for European football –...
Manchester United Official Web Site
Sky Sports | Sport News

  -2 [+] [-]

, 2011-05-05 11:24, pirms 13 gadiem
Pilnigi piekritu!

  +8 [+] [-]

, 2011-05-05 11:42, pirms 13 gadiem
domāju, ka barcai ies daudz grūtāk šoreiz pret MU nekā 2009. gadā

  -3 [+] [-]

, 2011-05-05 11:44, pirms 13 gadiem
eee,nu Spānijā ir tāds neliels ciems barselona,kur puikas arī neslikti bumbu dzenā,laikam nepiekritīšu

  +4 [+] [-]

, 2011-05-05 11:44, pirms 13 gadiem
domāju, ka tā varētu arī būt... vismaz esmu gandrīz pilnīgi pārliecināts par to, ka MU sasitīs Barsu. bet, ja arī Barsa uzvarēs finālā, viņi šosezon sev ir sarūpējuši pietiekami daudz heiteru ar savu sieviešu futbolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sandiic
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sandiic
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-05-05 12:11, pirms 13 gadiem
Gan jau ka tiesnesis nepieļaus vārtīšanos Vemblija zālājā.
Jo Anglijā spēlē futbolu, nevis vārtīšanās bolu

     [+] [-]

, 2011-05-05 12:22, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: then STFU
ne tu mani taisīji,ne tu mani regulēsi

  +6 [+] [-]

, 2011-05-05 12:34, pirms 13 gadiem
MU paņems ČL!

     [+] [-]

, 2011-05-05 12:37, pirms 13 gadiem
eviits86 rakstīja: esmu gatavs pusalgu toto uzlikt uz Barsu finālā! Man utd ziepēs!
Tad jau tev laikam liela alga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-05 16:34, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka tagad lielākā daļa cilvēku ir sākuši spriest par Barcas spēli pēc tām 4 nožēlojamajām klasikām. Finālā būs cits pretinieks un nešaubos ne mirkli, ka Barca spēlēs pavisam citas klases futbolu kā pret Real, jo Fergusons jau nu nekritīs līdz Maurinju līmenim un nespēlēs destruktīvu futbolu 90+ minūtes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-06 08:47, pirms 13 gadiem
WithNoMercy rakstīja: Uzliec dzīvokli - būs rēcīgi, kad paliksi par bomzi.
Made my day!

     [+] [-]

, 2011-05-06 18:07, pirms 13 gadiem
Jāpiekrīt Fergusonam, ka trāpīja ar sastāvu. Andersons, piemēram, ideāli attaisnoja uz sevi liktās cerības. Tas pats Gibsons arī. Un Hēvjedesam nevar nepiekrist, lai gan Barca ir turpat. To, kura komanda spēcīgāka, redzēsim finālā. Jāuzteic Schalke par lielisko sniegumu ČL. Nebija daudz tādu cilvēku, kas paredzētu Schalkei aizkļūšanu tik tālu.