Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola pirms 1/4 fināla slavē “Atletico”, Simeone piesardzīgi optimistisks

Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš

Gvardiola pirms 1/4 fināla slavē “Atletico”, Simeone piesardzīgi optimistisks
Žuzeps Gvardiola un Djego Simeone. Foto: AFP/Scanpix

Preses konferencē pirms šī vakara Čempionu līgas spēles Peps Gvardiola uzstāja, ka nevēlas debatēt par to, kurš futbola stils ir labāks, un veltīja uzslavas Simeones vīriem. Savukārt Simeone atzina, ka Mančestras “City” sastāvā, iespējams, ir labāki spēlētāji nekā Madrides “Atletico”, taču uzsvēra, ka tās ir tikai divas spēles, lai noskaidrotu, kura vienība iekļūs Čempionu līgas pusfinālā.

“Es ne sekundi nerunāšu par šīm stulbajām debatēm. Visi cenšas uzvarēt. Ja viņi uzvarēs, viņiem būs taisnība, ja uzvarēsim mēs, taisnība būs mums,” sacīja Gvardiola.

“Futbolā ir daudz dažādu spēles stilu, kuri galvenokārt balstīti uz spēlētāju kvalitāti. Šī komanda ir Spānijas čempione. Valda maldīgs priekšstats par to, kā Simeones vienība spēlē. Tas ir vairāk uzbrūkošs futbols, nekā cilvēki uzskata. Viņš nevēlas riskēt, bet spēles noslēdzošajā daļā viņi ir ļoti labi, ļoti konkurētspējīgi un, vadoties no spēles gaitas, viņi zina, kā katrā brīdī precīzi jāspēlē. Tā ir taktiski ļoti bagāta komanda. Ko mēs varam darīt, lai viņus uzvarētu? To mēs darīsim rīt un nākamajā nedēļā,” piebilda Gvardiola.

Savukārt Simeone uzsvaru lika uz to, ka Mančestras komandai ir lieliski spēlētāji, bet tas vel negarantē panākumu. “Uz mums ir liels spiediens, bet es domāju, ka tas ir atbildības jautājums. Man nav šaubu, ka “City” sastāvā ir izcili spēlētāji, varbūt viņiem ir labāki spēlētāji nekā mums, bet tās ir tikai divas spēles. “City” un “Bayern”, iespējams, bija labākās izredzes uzvarēt pagājušas sezonas Čempionu līgā, bet uzvarēja “Chelsea.”,” sacīja Simeone.

Madridieši turnīra iepriekšējā kārtā izslēdza Mančestras “United”, taču Simeone atzīst, ka “City” ir pavisam cits “zvērs”. “Tā spēlē daudz pozicionālāk un dominē visā laukumā. Mums jāatkārto tas pats, ko izdarījām pirms divām nedēļām,” paziņoja argentīnietis.
“Tas, kas man patīk tādās komandās kā “City”, ir centieni, ko viņi pieliek, lai atgūtu bumbu; ir lieliski to redzēt. Man ir svarīgi, ka spēlētāji vienmēr ir aktīvi un nezaudē bumbu. To vēlas visi treneri,” piebilda madridiešu treneris.

Visas futbola Eirokausu spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/a...
https://www.marca.com/en/football/c...