Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Getafe" izrauj neizšķirtu

"Getafe" izrauj neizšķirtu
"Getafe" futbolists Kosmins Kontra līksmo
pēc saviem gūtajiem vārtiem
Foto: AFP

Šovakar tika aizvadītas trīs atlikušās UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēles, kur Minhenes "Bayern" savā laukumā nespēja nosargāt uzvaru un beigās nospēlēja neizšķirti 1:1 ar spāņu "Getafe". Citā spēlē "Fiorentina" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "PSV".

Spēle Vācijā iesākās ar nelielu mājinieku komandas ofensīvu. Pirmais kaut cik bīstamais sitiens pa "Getafe" komandas vārtiem tika izdarīts tikai spēles 15.minūtē. Nedaudz vēlāk Riberī gribēja atdot piespēli soda laukumā, taču viesu komandas aizsargi bija savā vietā un neļāva viņam to izdarīt. 24.minūtē pēc Švainstaigera sitiena vārtsargs lieliskā lēcienā bumbu atvairīja.

Mājinieku komanda devās izpildīt stūra sitienu, pēc kura visaugstāk leca Toni, kurš ar galvu guva pirmos vārtus. Nedaudz vēlāk viesi varēja panākt izlīdzinājumu, kad pēc stūra sitiena bumba lidoja vārtos, taču to uz pašas līnijas atsita Filips Lāms. Turpinājumā biežāk sāka jau uzbrukt arī viesi, taču līdz labam vārtu gūšanas momentam viņi nenonāca. Pašās puslaika beigās tam pašam Švainštaigeram bija pāris labas izdevības, taču viņš tās neprata izmantot.

Otrajā puslaikā pagāja samērā līdzīga cīņa, taču viesi pašās spēles beigās izrāva neizšķirtu. Pirmo uzbrukumu Kāns atvairīja, bet bumba palika viesiem, kuri ar atkārtotu sitienu pašā vārtu augšējā stūrī izrāva neizšķirtu. Precīzi sita Kontra. Spēle tā arī noslēdzās 1:1, kas "Getafe" futbolistiem paver labas iespējas kvalificēties UEFA kausa pusfinālam.

Citā spēlē "Fiorentina" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "PSV" vienību. Pirmā reālā iespēja atklāt šīs spēles rezultātu bija 32.minūtē, kad Fiorentina" komandai padevās ļoti spēcīgs un labs sitiens vārtu apakšējā stūrī, taču lielisks bija vārtsargs Gomes, kurš to atvairīja. Otrā puslaika sākumā divas labas izdevības bija "PSV" futbolistiem, taču rezultātu tās nedeva. Pienāca 56.minūte un mājinieki atklāja šīs spēles rezultātu. Pazzini atdeva tālu piespēli, kur to neviens nespēja uztvert. No vārtiem izskrēja Gomes, kurš to atsita, taču bumba trāpīja pa Adrianu Mutu un ielidoja vārtos. Taču prieki nebija ilgi, jo 62.minūtē stiprs un precīzs sitiens vārtu augšējā stūrī padevās Kovermansam.

Otrais puslaiks ritēja līdzīgā cīņā, kur spēles 80.minūtē divas labas izdevības bija mājiniekiem, taču lielisks vārtos bija Rorda, kurš abus sitienus atvairīja. Gala rezultātā spēle noslēdzās neizšķirti 1:1.

Tikmēr trešajā spēlē "Rangers" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 Lisabonas "Sporting". Atbildes spēles tiks aizvadītas 10.aprīlī.

Jau iepriekš ziņojām, ka sensāciju sarūpēja Sanktpēterburgas "Zenit", kas viesos ar 4:1 sagrāva par favorītiem uzskatītos "Leverkusen" futbolistus.

UEFA kausa izcīņas
Ceturtdaļfināla spēles
(3.aprīlis)

Bayern – Getafe 1:1 (1:0) (Toni 26' - Kontra 90')
Fiorentina – PSV 1:1 (0:0) (Mutu 56' - Kovermans 63' )
Rangers – Sporting 0:0 (0:0)

Izmantotie resursi:
uefa.com

1 2 48 komentāri
Slēpts komentārs: Viktors Mihņevičs

  +2 [+] [-]

, 2008-04-03 23:55, pirms 16 gadiem
Gruti bus Bayern Spanija,ohh ka gruti!
Tagad gaidisim Reinikrobisa viedokli,par notikuso!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-03 23:55, pirms 16 gadiem
pa getafe un bayern 1:1 esmu nedaudz paarsteigts!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-03 23:59, pirms 16 gadiem
Bayern buutu iesitushi speeles laikaa 2-0 un buutu bijusi stabila speele, a to vinji tikai centaas notureet 1-0 un luuk pie kaa tas noveda .

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 00:00, pirms 16 gadiem
arwills rakstīja: pa getafe un bayern 1:1 esmu nedaudz paarsteigts!!!


UEFA kausā viss ir iespējams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: reiniksrobis
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 00:13, pirms 16 gadiem
Nav labi, nav labi
Gan Bayern, gan Fiorentina nespēja uzvarēt mājās.
Minhenei kaut kas pietrūkst ... diezgan vienmuļi.
Šādā veidā UEFA kausa fināls vāciešiem var iet gar degunu ...

 +15 [+] [-]

, 2008-04-04 00:14, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Autor---> Varēji jau objektīvāk uzrakstīt... Kas Tev pret Bayern??? Nu vispār jau Getafe bija pelnījuši tos vienus vārtus, bet nu tik cik viņi bija pelnījuši tos vienus, tik ļoti Bayern bija pelnījis vismaz kādus 3... Patika kā nospēlēja Šveinijs... Ļoti labi... Viņam vienam bija kādi 5-7 sitieni... Visi izņemot 2 bija bīstami... Arī pēc viņa sitiena bija stūris pēc kura Bayern iesita... Ribery bija aktīvs, bet nu neko tas nedeva... Nesaprotu, ko Ottl dara Bayern sastāvā??? Viņš ir kautkāds Bochum, Karlsruher līmeņa spēlētājs... Arī Lāms labi nospēlēja... Lusio labi pieslēdzās uzbrukumiem.. Demikelis atdeva daudz un precīzas piespēles.. Van Bommels arī labs bija... Ze Roberto savā līmenī nospēlēja... Kas pa iespējām Poldijam... Un neiesit... Protams, ka Getafe uzbruka, bet pat niču viņi nebija pelnījuši... Par Kānu- Vecums nenāk viens... Tiešām tāds jocīgs izskatījās[kā jau parasti tikai šoreiz sliktā nozīmē]... Spānijā var notikt viss, bet es ticu Bayern spēkam.. Toni jau 6. minūtē varēja iesist... Vārtusargs pamet bumbu gaisā, tūliņ sitīs ārā, bet Toni noceļ un ieripina... Dabūja dzelteno, bet atkārtojumā bija skaidri redzams, ka viņš neizsita viņam no rokām bumbu... Tiesnesis +/- līmenī... Izņemot to momentu...

Apsveicu Getafe...

Man no taviem "smailijiem" vienmēr acis apžilbst ...

  -4 [+] [-]

, 2008-04-04 00:16, pirms 16 gadiem
eeee....kaads var man negudram paskaidrot.....kas vispaar NOTIEK ar Minhenes''Bayern''???Veel nesen speeleeja UEFA chempionu liigaa, a tagad pa UEFA kausu peraas un Getafe nevar uzvareet....kas ir???

  +3 [+] [-]

, 2008-04-04 00:16, pirms 16 gadiem
Tas tikai kārtējo reizi pierāda,kad Getafe ir raksturīga "kausu" komanda...
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 00:18, pirms 16 gadiem
Skatijos Getafe - Bayern speeli (iznemot pashu saakumu). Nu man likaas, ka 1-1 ir loģisks rezultaats, kgan tik pat labi vareeja buut arii 2-2 vai 3-3. Noteikti, ka prieciigaaki tagad var justies Getafe. It kaa Bayern daudz sita, bet nu ja nevar straapiit vaartu taisnstuurii tad nav briinums ka neiesit vairaak. Podoļskis vien cik aizmeeza paari vai garaam. Protams ir labi, ja uzbruceejs daudz sit, nu bet Podoļskis taa pavaaji izskatiijaas.. No sameeraa labaam situaacijaam meeza tik paari! Toni savu darbu izdariija, bet paareejaa laikaa neko spiidoshu neparaadiija. Getafei laba izdeviiba pirmajaa puslaikaa, ka Laams bumbu atsita no vaartu liinijas un otrajaa, ka Getafe speeleetaajs straapiija pa stabu. Un beigaas protams gols - lieliski tajaa epizodee nospeeleeja Kontra viens pats ar diviem pieskaarieniem apteezdams gan aizsargus, gan Kaanu. Sitiens ar loti labs padevaas. Buutu zemaak sitis noteikti kaads atvairiitu. Lieliska mainja jaateic. Veel taa aciis iekrita, ka Getafei pietruukst augstas klases standartu izpildiitaaju, jo tomeer tik daudz soda sitienu bija no labaam situaacijaam tuvu soda laukumam, bet es kkaa neatceros, ka kaads no tiem nopietni buutu apdraudeejis Kaana vaartus. Nu Spaanijaa domaju abas komandas sagaida smaga speele. Getafe it kaa vareetu spiest uz 0-0. Tas var arii izdotiesm, ja Bayern speeleetaaji atkal nespees vaartos traapiit.
Vispaar interesanti arii, ka vieniigi Zenit shobriid var justies droshi par tikshanu pusfinaalaa.. Paareejas triis speelee viss veel priekshaa!
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 00:24, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: aiziet---> Paseko futbolam vairāk... Nākamgad, kad Milāna spēlēs UEFA Cup cerams, ka neuzdosi to pašu jautājumu... Pagājušais gads bija sūdīgs, jo bija Magats... Tāpēc arī netika uz CL... Sezonas laikā atnāca Hicfelds, bet tad jau bija pa vēlu... Getafe neuzvarēšana bija katastrofāla neveiksme... Tik daudz sitienu, izspēļu, iespēju, Hetafei uz pusi mazāk, bet 1:1... 3:1 būtu godīgāk...


Ko dod izspeeles, ja nav laba nosleedzoshaa sitiena..? Un ko dod sitieni, ka lielaakaa dalja no tiem ir garaam...?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-04 00:28, pirms 16 gadiem
teikshu taa padoljskis izkatiijaas pilniigi nekaads, plus riberii lai arii centaas, tomeer nu nez vairaak ar miinusziimi veerteeju. Laams jaa smuki nospeeleeja. Principaa 3:1 buutu bijs laaga rez par labu Bayern, bet taa kaa toni un peec div min riberii noaazhojaas, tad beigaas es taa vien gribeej lai getafe ieliek

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 00:29, pirms 16 gadiem
Aha! Man ari bija divi varianti: Vai nu Bayern ar kadi 4:0 sagraus, vai Getafe izraus uzvaru, bet notika tieshi, cik nu tur negaiditais!

Pec scenarija vachiem vajadzetu vinjus sagraut, bet GETAFE VISIEM IR BISTAMA KOMANDA! Neko nevar zinat un japaskatas dziljak vinju uzbrukumu momenti un spele kopumaa! Maybe kads pateiks kadi vinji vakar izskatijaas...par cik Barcai svetdien ir ar vinjiem jaspelee - Nou Camp!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 00:35, pirms 16 gadiem
Bet tas moments, kad Toni nocēla UStarī bumbu, bija labs
Galvenais - Toni nebija nekāds kontakts ar Ustari.
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 00:39, pirms 16 gadiem
P.S. Kas taa par vestuli (man pienaca tikko) par kautkadam sarunatam speleem?? Murgi...
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 00:41, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: P.S. Kas taa par vestuli (man pienaca tikko) par kautkadam sarunatam speleem?? Murgi...

Man arī pienāca ... kaut kā neiebraucu - pilnīgs bezsakars. Vajadzētu paziņot kādam no "augstākstāvošajām" personām.
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 00:42, pirms 16 gadiem
nu nu finaalaa diezgan nereaali nebuut anglju klubam, taa kaa pakalkulee situaaciju pirms velti muti bruuukjeee!
tas tikai priecee, ka ir klubs kas tev tiik un par kuru staavi un kriit, bet peec nika spriest par cilveeku nu nez nez...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 00:43, pirms 16 gadiem
reiniksrobis

Es atkal par savejiem. Bet kaa tad lai mes spelejam, ja mus daudzaas speles uzskata par favoritiem un dazreiz pat sajuta, ka pat tikai grib, lai mes tik sitam iekshaa un iekshaa! Nezinu, bet spelejam kaa spelejam - pec iespejas vairak savu futbolu!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 00:46, pirms 16 gadiem
reinikskrobis un Nikis

Man atnaca vestule no (laikam) lietotaja Beezeri vai kautkaa taa un tur bija minets, ka kautkad shovakar notiks ''kautkada'' SARUNATA spele un mums ir iespeja uzvarities liekot, bet vairs neko neatceros! Izdzesu...
Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 00:52, pirms 16 gadiem
nu nereaali! jo visticamaak pusfinaalaa buus triis anglju klubi /chelsea maajaas uzvilks fener/ un tad nu nekaadi bez angljiem finaalaa!!!
Slēpts komentārs: reiniksrobis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 09:19, pirms 16 gadiem
smagi ielaist 90+minūtē... plakaļi djeņuški mana likme halftime/FT 200 lvl
murgs...
1 2 48 komentāri