Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Atletico" uz spēli Marseļā pieprasa papildus apsardzi

"Atletico" uz spēli Marseļā pieprasa papildus apsardzi
Apmēram 300 "Marseille" fani pēc mača Madridē izgāja Marseļas ielās, lai pieprasītu arestētā biedra atbrīvošanu. Foto: AP

Uz 9. decembra UEFA Čempionu Līgas spēli Marseļā pret vietējo futbolu klubu "Olimpique" ar papildus apsardzi plāno doties "Atletico" kluba vadība, atsaucoties uz notikumiem šo klubu pirmajā tikšanās reizē Spānijā, pēc kuriem "Atletico" mājas spēles bija spiesti aizvadīt pie tukšām tribīnēm.

Madrides sporta dzīves galva Alberto Lopezs Vjeho jau ir sazinājies ar Spānijas iekšlietu ministriju, lai "pārliecinātos, ka tiek nodrošināta visa nepieciešamā drošība Madrides delegācijai - spēlētājiem, tehniskajam personālam, kluba valdei, tāpat kā faniem, kuri nolems doties uz spēli kopā ar "Atletico" vienību".

Kluba prezidents Enrike Serezo gan brīdinājis kluba fanus, ka viņiem nevajadzētu riskēt un doties uz 9. decembra spēli Marseļā, jo klubs jau ir kvalificējies Čempionu Līgas izslēgšanas spēlēm. "Atletico" runasvīrs šodien sarunā ar ziņu aģentūru AFP atklāja, ka jau vairākas dienas kluba oficiālajā e-pasta adresē pienāk apvainojošas vēstules, kā arī esot saņemti pat nāves draudi.

Pirmās domstarpības radās "Atletico" un "Marseille" duelī 1. oktobrī "Vicente Calderon" stadionā Madridē, kad izcēlās kautiņš starp franču kluba faniem un vietējiem policistiem. "Marseille" fans tika arestēts un trešdien viņam paredzēta tiesa, bet viņa draugi Marseļā jau izvērsuši kampaņu, lai panāktu arestētā fana atbrīvošanu.

"Daudz prātīgāk būtu pieņemt lēmumus pirms vēl kaut kas ir atgadījies, lai vēlāk nebūtu notikušo jānožēlo, tādēļ es ceru, ka valdība ar nopietnību uztvers draudus no franču kluba atbalstītājiem," tā Lopezs Vjeho.

1. oktobra incidents

Izmantotie resursi:
AFP

     [+] [-]

, 2008-12-02 20:30, pirms 16 gadiem
Pasi vien bija vainig

     [+] [-]

, 2008-12-02 20:56, pirms 16 gadiem
ACAB!

     [+] [-]

, 2008-12-02 20:57, pirms 16 gadiem
viens fans riktigi pa galvu esot dabujis!

     [+] [-]

, 2008-12-02 22:39, pirms 16 gadiem
A.C.A.B.

     [+] [-]

, 2008-12-03 10:51, pirms 16 gadiem
Atraduši ko dalīt!