Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Ajax'' noliedz informāciju par Huntelāra pievienošanos ''Real''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Ajax'' noliedz informāciju par Huntelāra pievienošanos ''Real''
Klāss Jans Huntelārs
Foto: AFP

Amsterdamas ''Ajax'' noliedzis pēdējās pāris dienās masu medijos izskanējušo informāciju, ka kluba labākais uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs pārdots Madrides ''Real''.

Gan Spānijā, gan arī Nīderlandē dažos medijos bija izskanējusi informācija par to, ka ar ''Real'' jau esot panākta vienošanās par 25 gadus vecā uzbrucēja iegādi, un tuvāko divu dienu laikā varētu tikt veikts oficiāls paziņojums šajā sakarā.

Tomēr kluba mājaslapas paziņojumā teikts: ''Pēdējā laikā ir bijušas vairākas ziņas par to, ka Huntelārs pārdots ''Real''. Ziņas par ''Ajax'' un ''Real'' vienošanos ir nepatiesas. ''Ajax'' nav pārdevis Huntelāru Madridei.''

Aizadītajā vasarā par Huntelāru interesi izrādīja vairāki Eiropas vadošie klubi, ieskaitot arī pieminēto ''Real'', tomēr Huntelārs palika Amsterdamā. ''Real'' atkal pastpirinājis interesi par nīderlandieša pakalpojumiem pēc tam, kad savainojumus guvuši vairāki komandas priekšējās līnijas spēlētāji.

Huntelārs šobrīd atkopjas no potītes savainojuma, un viņa atgriešanās laukumā paredzēta ap gadu miju.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +1 [+] [-]

, 2008-12-02 01:53, pirms 15 gadiem
Žēl.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-02 02:37, pirms 15 gadiem
Pareizi. Kāpēc, lai Real negribētu Huntelāru?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-02 08:52, pirms 15 gadiem
ah,baumas,baumas,bet gajdu ar nepacietibu,kad atvercies transferu logs,realam noteikti vajag uzbruceju pirkt