Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Benitezs: "Kīns bija pelnījis gūt vārtus"

Andrejs Siliņš

Benitezs: "Kīns bija pelnījis gūt vārtus"
Rafaels Benitezs un Robijs Kīns
Foto: AFP

Pēc uzvaras Čempionu līgas D grupas spēlē pār PSV ar 3:1 "Liverpool" galvenais treneris uzslavēja uzbrucēju Robiju Kīnu, kurš guva savus pirmos vārtus kopš pievienošanās komandai aizvadītajā vasarā.

"Kīns ir tik smagi strādājis, ka bija pelnījis gūt vārtus, un tas viņam bija ļoti svarīgi," sacīja treneris. "To pašu vienmēr saku par Džerardu - viņš ir viens no labākajiem pussargiem pasaulē. Viņš guvis jau simts vārtus un joprojām ir jauns, tā kā varētu sasniegt arī 200 vārtu robežu. Lieliski būtu bijis, ja nebūtu ielaiduši vārtus, bet trīs izcīnītie punkti bija pats svarīgākais." Džerards "Liverpool" kluba labā vakar guva savus 100. vārtus karjerā.

"Otrajā puslaikā zinājām, ka mums atliek vien spēlēt uz pretuzbrukumiem un, ja to darīsim, gūsim vārtus. Un tas izdevās," turpināja Benitezs. "Viņu plāns bija spēlēt aizsardzībā un veidot pretuzbrukumus, taču izjaucām to, pirmie gūstot vārtus. Domājām, ka viņi sāks spiest, taču tas notika tikai 15 līdz 20 minūtes, kad viņi centās uzbrukt aktīvāk, un tas mums deva telpu izvērsties."

PSV galvenais treneris Hūbs Stīvens: "Šī ir futbola realitāte. Ja tik ātri nonāc zaudētājos, vari tikai dzīties pakaļ pretiniekam. Tā arī ar mums notika. Mums jābūt reālistiskiem - jebkurš var zaudēt pret labu komandu, un tas arī notika ar mums. Bijām labi organizēti, taču ir smagi spēlēt pret komandu, kura spēlē tik precīzi. Pēc pirmajiem zaudētājiem vārtiem nevarējām uzreiz veikt paredzēto spēles plānu, pie tam savainojumu dēļ bija jāveic izmaiņas sastāvā."

Izmantotie resursi:
uefa.com