Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Gadrāni saņem divu mēnešu diskvalifikāciju un salabst ar Kiriļinu

Emils Ozerinskis

Gadrāni saņem divu mēnešu diskvalifikāciju un salabst ar Kiriļinu
Luka Gadrani. Foto: Jānis Līgats

Virslīgas turnīra tabulā pirmajā vietā esošajai "Valmierai" divus mēnešu palīdzēt nevarēs pamatsastāva centra aizsargs Luka Gadrani, kuram LFF Disciplinārā komiteja piespriedusi diskvalifikāciju līdz 23. oktobrim no visām LFF rīkotajām sacesnībām.

Disciplinārā komiteja (DK) tikās jau vakar, kad tika izskatīti dažādi ierindas pārkāpumi, taču Lukas Gadrani lietas izskatīšanai tika pieprasīti papildus paskaidrojumi. DK šodien tiekās vēlreiz un visu uzmanību velttīja tieši gruzīnu futbolista lietas izskatīšanai. Izskatot video ierakstus un uzklausot incidentā iesaistīto pušu komentārus DK lēmusi par Lukas Gadrani diskvalifikāciju uz diviem mēnešiem (līdz 23. oktobrim ieskaitot). Tāpat piemērots finansiālais sods 700 eiro apmērā.

DK publicētajā lēmumā gan ir aizmirsts par soda piemērošanu Latvijas kausā par Gadrani nopelnīto sarkano kartīti, ko aizsargs saņēma par sitienu ar galvu Pāvelam Sorokinam kausa astotdaļfināla spēlē. Ja "Valmiera" pārvarēs liepājnieku barjeru kausa pusfinālā tad Daliņa stadionā vidzemnieki par Latvijas kausu cīnīsies 24. oktobrī - dienu pēc Gadrani diskvalifikācijas beigām.

Raidījuma "Futbolbumbas" nupat publicētajā sarunā par aktualitātēm Latvijas futbolā atklāts, ka Gadrani sazinājies ar žurnālistiem un izteicis savu vēlmi publiski atvainoties. Kā pastāstīja pats Gadrani, tad viņš ir sazinājies ar Andreju Kiriļinu, kuram pēc spēles "Valmieras" futbolists salauza degunu. Abi futbolisti savstarpēji salabuši un Kiriļins esot atsaucis savu iesniegumu policijā.

Ja spēkā paliks šī brīža VIrslīgas kalendārs, tad Gadrani potenciāli var atgriezties laukumā pēdējās divās regulārās sezonas spēlēs, kad valmierieši mājās uzņems "Mettu" un turnīra noslēgumā izbraukumā cīnīsies ar "Riga".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13464/lff-dk-2...

  +2 [+] [-]

, 2021-08-27 19:12, pirms 3 gadiem
Kārtīgs izsmiekls - LFF Disciplinārā komiteja piespriedusi diskvalifikāciju līdz 23. oktobrim no visām LFF rīkotajām sacesnībām.Šito vismaz uz gadu,kārtīgu naudas sodu utt. FC Valmiera kārtīgu soda naudu.

  -1 [+] [-]

, 2021-08-27 22:06, pirms 3 gadiem
Kāpēc? LLF visu izdarīja pareizi, klubs nav jāsoda ja spēlētājs nepārāk ar galvu draudzējās, kāpēc spēlētajam neaizrakstīja naudas sodu, varbūt rokas paīsu tālākie sodi Valmieras ziņā atstāt 2 mēnešus bez algas vai ari minimālā summa, jo savādāk šis var sākt tiesa sūdzēt.

     [+] [-]

, 2021-08-27 23:17, pirms 3 gadiem
Prom no latvijas futbola uz mūžu...gruzņīnam galvā sakāpis,...atradies rembo te