Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Sorokins iesit vārtus dublieru čempionāta ievadā

Emils Ozerinskis

Sorokins iesit vārtus dublieru čempionāta ievadā
Vladislavs Sorokins cīņā ar Žoržinju. Foto: Jānis Līgats

27. jūnijā tika dots starts Latvijas Virslīgas dublieru čempionātam, kura pirmajā spēlē RFS ar rezultātu 3:2 apspēlēja valmieriešus, vienus no vārtiem rīdziniekiem gūstot Latvijas izlases futbolistam Vladislavam Sorokinam.

"Valmierai" šajā spēlē Gata Kalniņa trenēto dublieru rindās bija vairāki futbolisti, kuri nedaudz Virslīgas komandā atrādījās jau iepriekšējā sezonā, kā arī daži spēlētāji, kas tikuši pie nelielas teikšanas arī šogad. Andreja Koļinko trenēto RFS dublieru vārtos stājās Sergejs Vilkovs, bet laukumā devās Vladislavs Sorokins un horvātu leģionārs Mihovals Gjeličs.

Spēlēs rezultātu atklāja krievu pussarga Svjetoslava Kožeduba precīzais sitiens, ļaujot valmieriešiem puslaiku noslēgt ar vienu vārtu pārsvaru. Otrajā mača daļā vidzemniekiem laukumā devās portugālis Žoržinju, bet labāk ar vārtu krāšanu klājās rīdziniekiem. Galvaspilsētas komandai izcēlās Kristaps Puzānovs. Vladislavs Sorokins un Gļebs Žaleiko, līdz 73. minūtei panākot divu vārtu pārsvaru. Desmit minūtes pirms spēles izskaņas vienus vārtus atguva Ingars Pūlis, bet iznākumu tas nemainīja, RFS tiekot pie uzvaras ar 3:2.

Otrā dublieru turnīra spēle norisinājās Hanzas stadionā, kur Oskars Vientiess ar pendeli izvirzīja priekšā zaļibaltos pret liepājniekiem, bet Krists Jurjevs pēc divdesmit minūtēm izlīdzināja rezultātu, pārtraukumā komandas aizsūtot pie 1:1. Otrā puslaika ievadā Roberts Meļķis ļāva pirmo reizi mačā pie vadības tikt "Liepājas" rezervistiem, taču uzvaru Viktora Dobrecova trenētajai komandai kompensācijas laikā nozaga Bruno Melnis, izraujot 2:2.

"Valmiera-2" - RFS-2 2:3 (1:0)
Vārti: Kožedubs 27', Pūlis 80' - Puzānovs 52', Sorokins 68', Žaleiko 73'

"Metta-2" - "Liepāja-2" 2:2 (1:1)
Vārti: Vientiess 16' (11m), Melnis 90'+1 - Jurjevs 36', Meļķis 53'

     [+] [-]

, 2021-06-28 12:48, pirms 3 gadiem
Žoržinju pagājušogad bija pamatsastāva spēlētājs, ko šogad dublieros? Tiešām baltā draudzenīte tik liela motivācija, lai paliktu LV un spēlētu dublieros?

     [+] [-]

, 2021-06-28 13:33, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Žoržinju pagājušogad bija pamatsastāva spēlētājs, ko šogad dublieros? Tiešām baltā draudzenīte tik liela motivācija, lai paliktu LV un spēlētu dublieros?
Tikko no traumas atguvies, spēļu praksi vajag, tāpēc dublieros.