Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Video: Pahars:"Spēle bija ļoti interesanta!"

Andis Vanags
Andis Vanags
Vakar tika noslēgta ceturtā Baltijas futbola līgas sezona. Ventspilī divu Latvijas klubu duelī savā starpā tikās pagājušās sezonas Baltijas līgas uzvarētāja "Ventspils" un pašreizējā Latvijas čempione Rīgas "Skonto". Mača pamatlaikā komandām tā arī neizdevās gūt vārtus, toties pagarinājumā abas apmainījās ar precīziem sitieniem. Vispirms vārtus guva Valērijs Šabala, bet tad izcēlās Naoja Šibamura - 1:1.Pēcspēles sitienu sērijā pārāks izrādījās "Skonto" - 6:5! Jūsu uzmanībai abu treneru komentāri no pēc spēles preses konferences.
Vērtējums: +4

  +4 [+] [-]

, 2011-06-19 10:01, pirms 13 gadiem
Marianam protams taisnība.Skonto šis panākums bija ļoti nepieciešams tieši psiholoģiskā ziņā.Kas attiecās uz čempiona titulu,tad tur gan viņš blefo,jo virslīgas turnīrs pat nav pusē un FKV no Skonto šobrīd šķir 12 punkti.FKV trīs reizes jāspēlē ne tikai ar Skonto,bet arī ar Daugavu un
LM.Tā kā šeit čempionus kronēt ir pāragri.Jebkurai komandai iestājās kritums.Jautājums tikai ,cik garš būs šis posms.Vakardienas FKV spēle mani galīgi nepārliecināja,varbūt ventspilnieki šobrīd krīt bedrē,bet Skonto ceļās kājās.Tāpēc lielu interesi izsauc tieši tuvākās otrā riņķa spēles Top klubu starpā.Un tieši no psiholoģiskā viedokļa īpaši FKV būs svarīgi uzvarēt savus tiešos konkurentus.Lūk tad jau nākotnē varēs raudzīties optimiskāk..Tas protams no ventspilnieku skatu punkta.Tomēr nedomāju ,ka tā notiks,jo nav FK Ventspils pat pusgalvas tiesu stiprāki par saviem tiešiem konkurentiem,gluži vienkārši dzelteni zilajiem izdevās lielisks starts.Un pareizi te komentos piemin kasparello99.Daudz ko parādīs eirokausi.Man personiski šie vasaras Latvijas klubu starti eirokausos (arī FK Ventspils) īpašu optimismu nerada.Skonto un FKVentspils šobrīd ir pārāk jaunas un nepieredzējuša komandas,toties LM un Daugavā gan pieredzējušāki spēlētāji,tomēr komandas nav savā labākajā formā un ir nestabilas.Te nu jācer uz izlozi.Bet es jau iegāju citā tēmā ,par eirokausiem.Šodien varu vienīgi apsveikt Skonto ar uzvaru Baltijas līgā.

     [+] [-]

, 2011-06-19 12:45, pirms 13 gadiem
Par tiem datumiem un laika trūkumu jāpiekrīt, jo grūti 3 dienās atkopties no spēles un vēl pilnvērtīgi būt gatavam uz nākamo. Labi, ka abām komandām ir diezgan plašs soliņš, bet traumas arī traucē. Nu neko darīt. Kā ir, tā ir.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-19 13:00, pirms 13 gadiem
Pendeles nav loterija.

  -1 [+] [-]

, 2011-06-19 13:13, pirms 13 gadiem
varētu lielo interviju ar Marianu