Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā
Foto: Latvijas Futbola federācija

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".

Vienīgie vārti mačā tika gūti 85. minūtē, kad Liepājas komandas vārtsardzi pārspēja Paula Dzene.

Sestdien RFS ar 2:0 pārspēja "Rīgas Futbola skolu", "Auda" ar 2:1 apspēlēja "Olaini", bet "Riga" ar 4:0 sagrāva "Iecavu"/DFS.

Pēc divām spēļu kārtām sešus punktus iekrājušas "Rga", RFS un "Metta", trīs punkti ir "Audai", pa vienam punktam izcīnījušas "Rīgas Futbola skola" un "Iecava"/DFS, bet "Olaine" pagaidam nav tikusi pie punktiem.

SFL piedalās astoņas komandas - "Rīgas Futbola skola", RFS, "Metta", "Riga", "Olaine", "Iecava"/DFS, "Auda" un "Liepājas Futbola skola".

Pērn SFL čempioņu titulu izcīnīja "Rīga", kas 21 spēlē 18 reizes uzvarēja un trīsreiz spēlēja neizšķirti, sudraba medaļas ieguva "Liepājas Futbola skola", bet bronzas - "Metta".