Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeri dod PPK/"Betsafe" 3% iespēju pieveikt Virslīgas līderi "Riga"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bukmeikeri dod PPK/"Betsafe" 3% iespēju pieveikt Virslīgas līderi "Riga"
"Pa Pāris Kausiem/Betsafe" treneris Jurijs Žigajevs. Foto: LFF

Jau šo svētdien, 16. jūlijā plkst. 13.00 Skonto stadionā norisināsies šī gada, iespējams, grandiozākais Latvijas futbola mačs – Latvijas kausa astotdaļfināls, kurā spēkiem mērosies Jurija Žigajeva vadītais FK PPK/Betsafe un Tomislava Stipiča Riga FC. Šajā duelī plecu pie pleca sacentīsies Latvijas futbola komūna pret lielāko Latvijas profesionālo futbola klubu, bukmeikeri prognozē, ka ar uzvarētāja titulu mājās dosies Riga FC.

“Ir prātam neaptverami, ka jau otrajā pastāvēšanas gadā FK PPK/Betsafe ir tas gods spēlēt pret lielāko Latvijas klubu Riga FC, īpaši tad, ja spēle notiek leģendārajā Skonto stadionā. Šis ir super liels notikums ne tikai komandai, bet arī mūsu faniem un atbalstītājiem, kas tieši parāda to, ka ikvienam no mums futbols ir sirdslieta un vienmēr mums būs “futbols vispirms”. Par pašu spēli – skaidrs, ka tā būs ļoti grūta, bet galvenais ir atdot visus spēkus, izdarīt maksimālo un spēlēt no visas sirds, lai no Skonto stadiona varētu noiet ar augsti paceltu galvu. Tiekamies stadionā!,” stāsta Jurijs Žigajevs, PPK/Betsafe treneris.

“Esmu neizsakāmi priecīgs, ka jau pavisam drīz Skonto stadionā satiksies mana un Jurija Žigajeva trenētās komandas. Vēl šobrīd atceros, kā pirms gada kopā aizvadījām vairāk nekā stundu garu interviju un nu mērosimies spēkiem uz futbola laukuma. Viņš ir lielisks cilvēks un lielisks treneris, un viņa ieguldījums šī futbola kluba un arī Latvijas futbola attīstībā ir neizmērojams. Starp Eiropas čempionāta spēlēm – šī spēle nāk kā svaiga gaisa malks, un es ar nepacietību gaidu mūsu tikšanos uz laukuma,” emocijās dalās Tomislavs Stipičs, Riga FC galvenais treneris.

Lai gan spēle savā būtībā un izpildījumā solās būt interesanta, bukmeikeru prognozes tomēr nesola lielu iespējamību amatieru kluba uzvarai. “Iespējamība, ka ar uzvarētāja titulu mājās dosies FK PPK/Betsafe, ir 3,03%, bet Riga FC uzvaras iespējamība pēc bukmeikeru prognozēm pielīdzināma 95,24%. Potenciāli šī spēle varētu noslēgties ar neizšķirtu rezultātu, tomēr bukmeikeri prognozē vien 9,09% lielu iespējamību šādam spēles iznākumam”, spēles prognozēs dalās Betsafe pārstāvis.

Spēles tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Informāciju sagatavoja:
Gabriela Ūdre
"Betsafe" sabiedrisko attiecību konsultante