Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Mološs: "Kluba prezidentam 50 gadu jubileja - darīsim visu, lai kauss ceļotu uz Liepāju"

Agris Suveizda

Mološs: "Kluba prezidentam 50 gadu jubileja - darīsim visu, lai kauss ceļotu uz Liepāju"
Dmitrijs Mološs. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācija pirms svētdien gaidāmā kausa fināla piedāvā "Liepājas" galvenā trenera Dmitrija Mološa komentāru.

"Ceļš līdz finālam bija ilgs un sarežģīts. No šīs spēles gaidām vislabāko rezultātu. Noteikti atdosim visus spēkus, lai izcīnītu trofeju. Šis tomēr komandai ir bijis sarežģīts gads, ļoti neviennozīmīgi vērtējams. Šogad arī kluba prezidentam ir 50 gadu jubileja, tā ka darīsim visu iespējamo un neiespējamo, lai kauss ceļotu uz Liepāju. Taču lieliski saprotam, ka gaidāma sarežģīta spēle. Finālmači vispār nemēdz būt vienkārši. Tiem labi jāsagatavojas, un visu izšķirs sīkas nianses. Vai šis ir mūsu komandas galvenais mačs šosezon? Pats par sevi saprotams! Mēs arī atklāti par to runājam - mums šī ir gada spēle, uz kārts ir uzlikts ļoti daudz. Ne tikai trofeja, bet arī eirokausu ceļazīme, tā ka ļoti nopietni gatavojamies šim mačam," pirms spēles domām dalījās D. Mološs.

Liepājnieku galvenais treneris arī atzinīgi izteicies par saviem pretiniekiem kausa finālā FK "Ventspils" komandu. "Laba un spēcīga komanda, pazīstama ar savu kolektīva saliedētību. Saprotam, ka ceļā uz finālu viņi izsita RFS. Skaidrs, ka arī viņi, tāpat kā mēs, lielāko akcentu lika uz kausu. Domāju, ka laukumā būs bezkompromisa cīņa, un spēcīgākais uzvarēs."

Šīs sezonas gaitā FK "Liepāja" savās rindās pārvilināja vairākus futbolistus, kuri iepriekš pārstāvēja Ventspils klubu. "Protams, ka viņi var šo to pateikt priekšā par pretiniekiem. Otrs aspekts - šī viņiem būs papildus motivācija, viņi ar dubultu sparu vēlēsies sevi pierādīt laukumā un visiem apliecināt, ka veica pareizu soli savās karjerās un ka tas nācis viņiem par labu. Taču kopumā tā ir pilnībā ierasta situācija, ka spēlētāji ceļo no viena uz otru klubu. Tas pats par sevi nav nekas neparasts."

Dmitrijs Mološs Latvijā strādā pirmo gadu, taču piedalījies jau vairākos Kurzemes derbijos, kas ir tradīcijām bagātākais duelis pašmāju klubu futbolā. "Jā, viennozīmīgi var just, ka Kurzemes derbiji ir atmosfēras ziņā sevišķi principiāli mači. Visās valstīs derbiji tādi ir. Abām komandām tās ir īpašas spēles, var just virmojam sevišķu dzirksti un spriedzi. Kad uz kārts ir vēl arī trofeja, tā ir kulminācija. Lieliski saprotam, kāda spēle gaidāma un kas mums jāizdara, lai iegūtu trofeju."

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12957/d-moloss...

     [+] [-]

, 2020-11-06 15:35, pirms 3 gadiem
Super paziņojums, tātad kausu iegūs Ventspils

     [+] [-]

, 2020-11-06 18:31, pirms 3 gadiem
nu ko bus jasavacas visiem stradniekiem no firmam kuras pieder kluba prezidentam un kaut ko jauzdavina! tomer jubileja