Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maklārens pagarina līgumu ar ''FC Twente''

Maklārens pagarina līgumu ar ''FC Twente''
Stīvs Maklārens
Foto: AP

Bijušais Anglijas izlases treneris Stīvs Maklārens pagarinājis līgumu ar pašreizējo Nīderlandes čempionāta ''Eredivisie'' līderi ''FC Twente'', kurā viņš strādā kopš pērnā gada vasaras.

Bijušais Anglijas izlases un angļu kluba ''Middlesbrough'' treneris Stīvs Maklārens pie ''FC Twente'' komandas stūres stājās pērnā gada vasarā, neilgi pēc tam, kad, trenējot Anglijas izlasi, viņš nespēja komandu ievest ''Euro 2008'' finālturnīrā. Kopš pievienošanās ''FC Twente'' Maklārens pārsteidzis daudzus. Jau savā debijas sezonā viņš kopā ar komandu izcīnīja 2.vietu Nīderlandes čempionātā ''Eredvisie'', kā arī sezonas noslēgumā iekļuva Nīderlandes kausa izcīņas finālā, kur tikai 11 metru soda sitienu sērijā piekāpās ''SC Heerenveen''.

Kļuvis zināms, ka, pateicoties komandas veiksmīgajam sniegumam šī perioda laikā, 48 gadus vecais angļu speciālists vienojies ar kluba vadību par līguma pagarināšanu. Jaunais līgums ar klubu Maklārenam būs spēkā līdz 2011. gada sezonas beigām.
''''FC Twente'' ir ļoti ambiciozs klubs un to var redzēt arī šajā sezonā. Ir prieks šeit strādāt kopā ar tādu kluba vadību un spēlētājiem, kuri kaut ko vēlas sasniegt. Esmu ļoti priecīgs par jauno līgumu,'' sacīja Maklārens.

Arī ''FC Twente'' kluba prezidents Jūps Munstermans pauda prieku par sadarbības turpināšanu: ''Tas ir saprotams pats no sevis, ka klubs ir apmierināts ar Stīva darbu, tāpēc arī ticis parakstīts jauns līgums. Abas puses ir ļoti ieinteresētas kluba turpmākajās gaitās un nospraustajos mērķos. Stīvs Maklārens ir ambiciozs treneris, arī ''FC Twente'' ir ambicioza komanda – tātad viss sakrīt un ir savās vietās.''

Pašreiz ''FC Twente'' pēc aizvadītajām 11 spēlēm (9-2-0) un izcīnītajiem 29 punktiem ieņem 1.vietu Nīderlandes čempionāta turnīra tabulā, par diviem punktiem apsteidzot ''Ajax'', bet par trijiem - ''PSV'' futbolistus. Komanda šajā sezonā joprojām cīnās bez zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
fctwente.nl