Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Van der Meide 31 gada vecumā liek punktu karjerai

Van der Meide 31 gada vecumā liek punktu karjerai
Endijs van der Meide vēl ''Everton'' rindās
Foto: AP/Scanpix

Tikai 31 gada vecumā par profesionālās karjeras beigām šodien paziņojis bijušais Nīderlandes izlases, kā arī Milānas ''Inter'' un ''Everton'' pussargs Endijs van der Meide.

Šodien par profesionālās karjeras beigām paziņoja tikai 31 gadu vecais bijušais Nīderlandes izlases pussargs Endijs van der Meide, pie tam paveica to ne visai labā manierē... ''Man šis viss ir līdz kaklam - karu bučus vadzī. Neesmu veicis oficiālu paziņojumu un domāju, ka tas nemaz nav vajadzīgs. Arī tā derēs. Es aizeju. Nav nepieciešamības sniegt interviju,'' holandiešu ''Nusport'' sacīja Van der Meide.

Profesionālo karjeru Van der Meide uzsāka 1997. gadā, piecas sezonas pavadot Amsterdamas ''Ajax'' rindās, kā arī vienu sezonu tiekot izīrēts ''FC Twente''. Par sevi manīt futbolists lika, sākoties šim gadsimtam. Proti, atgriežoties no īres ''Twente'' rindās, kur nostiprināja un pierādīja sevi par ļoti perspektīvu spēlētāju, holandietis atgriezās Amsterdamā. 2003. gadā ''Ajax'' rindās viņš spēlēja kopā ar tādiem vīriem, toreiz vēl jaunajiem, kā Rafaels van der Vārts (28, ''Tottenham Hotspur''), Stīvens Pīnārs (28, ''Tottenham Hotspur''), Veslijs Sneiders (26, ''Inter''), Kristians Kivu (30, ''Inter''), Zlatans Ibrahimovičs (29, ''AC Milan''), Mido (28, ''Zamalek''/Ēģipte) u.c. Pēcāk viņš, jau kā Nīderlandes izlases spēlētājs, devās pēc slavas un trofejām uz Milānas ''Inter'', kur gan divu sezonu (2003.-2005.g.) laikā pārsvarā deldēja rezervistu soliņu. Tiek lēsts, ka diezgan bieži viesojies arī Itālijas bāros...

Pēc diviem neizteiksmīgiem gadiem, futbolists centās reabilitēties, sakārtojot savu karjeru, un nākamos četrus gadus (2005.-2009.g.) spēlēja Anglijas Premjerlīgā, pārstāvot ''Everton''. Diemžēl Anglijā četru gadu laikā viņš tā arī nespēja iejusties, šī perioda laikā Premjerlīgas ietvaros komandas rindās aizvadot tikai 20 spēles. Aizejot no ''Everton'', Van der Meide veltīja skarbus vārdus komandas galvenā trenera Deivida Moijesa virzienā, sakot, ka treneris tīšām esot gribējis sabojāt holandieša karjeru. 2009. gada vasaras vidū uz pārbaudes laiku spēlētājs pievienojās ''Blackburn Rovers'' treniņnometnei, taču pēcāk atzina, ka vietas šajā komandā viņam nebija. Kopš tā laika viņš bija bez darba, bet pērnā gad janvārī pievienojās Eindhovenas "PSV", noslēdzot līgumu līdz sezonas beigām. Sezonas noslēgumā viņš ticis atbrīvots un kopš tā laika tā arī nebija spēlējis.

Van der Meide savulaik pārstāvējis arī Nīderlandes izlasi. Laika posmā no 2002. līdz 2004. gadam valstsvienības rindās viņš aizvadīja 18 spēles un guva vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.nusport.nl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-25 21:01, pirms 14 gadiem
Interesanti, kāpēc tik naidīgi vārdi, veiksmīgu karjeru pabeidzot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-25 21:43, pirms 14 gadiem
offtopic:
Gauži aizkavējusies informācija par rezultātu no Baku. Tas ir 0:0, un tagad Doroševa klubs rīt var Starkova komandu pēc punktiem panākt. Diemžēl nezinu, kādi tādā gadījumā būs papildkritēriji.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-25 22:19, pirms 14 gadiem
Agrāk šķita patiešām labs futbolists, bet kaut kas aizgāja greizi. Tāds ir futbols. Ja neiet, tad neiet. Nav ko mocīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-25 23:19, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Interesanti, kāpēc tik naidīgi vārdi, veiksmīgu karjeru pabeidzot.
kas tur veiksmīgs? neko viņš savā karjerā nesasniedza. totāls failure un tikai sava idiotisma dēļ! tāds talants, tāds potenciāls. viņa karjerai bija jāiznāk tiešām veiksmīgai un spožai, bet paša stulbuma un neadekvātas attieksmes dēļ viņš nekur netika. žēl, kad tik apdāvināti spēlētāji, kuriem tiek dots viss, to nenovērtē. cerams, ka vecumdienās viņam ļoti sāpēs sirds par to, ka viņš tā attiecās pret saviem faniem un viņam būs kauns mazbērnu priekšā.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-26 00:00, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: kas tur veiksmīgs? neko viņš savā karjerā nesasniedza. totāls failure un tikai sava idiotisma dēļ! tāds talants, tāds potenciāls. viņa karjerai bija jāiznāk tiešām veiksmīgai un spožai, bet paša stulbuma un neadekvātas attieksmes dēļ viņš nekur netika. žēl, kad tik apdāvināti spēlētāji, kuriem tiek dots viss, to nenovērtē. cerams, ka vecumdienās viņam ļoti sāpēs sirds par to, ka viņš tā attiecās pret saviem faniem un viņam būs kauns mazbērnu priekšā.
nu ne jau visi ir paraugbērni,ne viņš pirmais ne pēdējais,tas pats Gaskoins pats sev karjēru sačakarēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja