Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Roberto Karloss Turcijā vēl uz gadu

Agris Suveizda

Roberto Karloss Turcijā vēl uz gadu
Roberto Karloss (pa kreisi)
Foto: Digitale

Slavenais brazīliešu malējais aizsargs Roberto Karloss vēl uz sezonu pagarinājis līgumu ar Turcijas vicečempioni "Fenerbahce". Reaktīvais brazīlietis, kuram šā gada aprīlī apritēs jau 36 gadi, uz Turciju devās pēc nospēlētām 11 sezonām titulētajā Madrides "Real".

Stambulas "Fenerbahce" vēl uz vismaz sezonu savā īpašumā paturēs slaveno labās malas aizsargu Roberto Karlosu, kurš spēlējis tādās vienībās kā Madrides "Real" un Milānas "Inter", kā arī kļuvis par pasaules čempionu Brazīlijas izlases sastāvā. Roberto Karloss "Fenerbahce" rindās 73 spēlēs guvis astoņus vārtus.

Uz Turcijas klubu pirms pusotras sezonas Karloss pārgāja no Madrides "Real". Pašlaik "Fenerbahce" Turcijas čempionātā atrodas tikai piektajā pozīcijā, 16 spēlēs iekrājot 32 punktus. Turcijas vicečempioni no līderes "Sivasspor" atpaliek tikai par pieciem punktiem. "Fenerbahce" komandu pēc Eiropas čempionāta pastiprināja divi turnīra uzvarētāji - Spānijas izlases treneris Luiss Aragonezs un uzbrucējs Daniels Gvisa.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

  +2 [+] [-]

, 2009-01-25 15:03, pirms 15 gadiem
prieks, ka vēl Eiropā paliks!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-25 17:21, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: prieks, ka vēl Eiropā paliks!
Turcija jau ir tāda ''tīra'' Eiropas valsts.

Karloss 11 sezonas nospēlējis Real? Likās bik mazāk.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-25 19:28, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Turcija jau ir tāda ''tīra'' Eiropas valsts.

Karloss 11 sezonas nospēlējis Real? Likās bik mazāk.
tu taču sākumu neatceries!