Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nakamura nolēmis pamest ''Celtic''

Nakamura nolēmis pamest ''Celtic''
Šunsuke Nakamura
Foto: AFP

Japānas izlases spēlētājs Šunsuke Nakamura, kurš pārstāv Skotijas futbola klubu ''Celtic'', paziņojis, ka, iespējams, pametīs pēdējo trīs gadu Skotijas čempionus jau nākošā gada janvārī, kad atvērsies transfēru logs.

Japānas izlases spēlētājam līgums ar ''Celtic'' ir līdz šīs sezonas beigām un kluba vadība cer līgumu pagarināt vēl uz vienu sezonu, taču pats spēlētājs domā savādāk un nolēmis atgriezties mājās gan personisko, gan profesionālo iemeslu dēļ.

Lai arī kluba vadība joprojām cer, ka talantīgais pussargs paliks komandā, tomēr spēlētāja aģents jau ir uzsācis pārrunas ar vairākiem klubiem no Japānas.
''Iespējams, ka janvārī es atstāšu Glāzgovu. Ja es būtu skots, tad labprāt paliktu šeit spēlēt līdz karjeras beigām, taču manas mājas ir Japānā, kur ir mana ģimene un bērni.
Ja ir jāpārstāv valstsvienība, tad arī ir grūti, jo pārlidojumi ir samērā ilgi.
Apkopjot visas šīs lietas, esmu nolēmis atgriezties Japānā. Mans aģents jau ir veicis pārrunas ar vairākām komandām,'' atklāja Japānas izlases spēlētājs.

Tiek minēts, ka 30 gadus vecais pussargs varētu pievienoties ''Yokohama Marinos'' komandai, kur savulaik 1997. gadā Nakamura uzsāka savu profesionālo karjeru.
''Jā, es domāju par šo variantu un man prātā nav neviena cita komanda, izņemot Marinos,'' sacīja Nakamura.
''Pateicoties ''Marinos'', esmu kļuvis par profesionāli, tāpēc vēlos atgriezties šajā komandā. Es jau runāju ar kluba vadību par iespēju atgriezties Japānā sezonas vidū. Tas varētu būt janvārī vai vasarā. Viss būs atkarīgs no veiktajām pārrunām.
Es nepārtraukti domāju par savu ģimeni, bērniem un savu vecumu, tāpēc domāju, ka tagad, kad mana karjera ir kalna galā, ir pienācis īstais brīdis, lai atgrieztos Japānā,'' piebilda talantīgais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
dailymail.co.uk

  +6 [+] [-]

, 2008-10-24 16:46, pirms 16 gadiem
Labs spēlētājs (it īpaši free kicks izpildītājs ) ķeltiem tas būs liels zaudējums!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 16:58, pirms 16 gadiem
mans milakais japanu futbola speletajs! (jo vairak nevienu jau nezinu)

  +5 [+] [-]

, 2008-10-24 17:07, pirms 16 gadiem
Atceros, kā viņš ielika MU!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-24 17:16, pirms 16 gadiem
Toties Celtic vēlas īrēt Barselonas talantu Džefrenu un pirkt Marku Krosas.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 22:25, pirms 16 gadiem
Jau tik ātri prom?! Varēja jau vēl kādus gadus divus, trīs paspēlēt pa Skotiju. Atvest savu ģimeni uz Eiropu un dzīvot tur. Nebūtu jāskumst! Bet tas tā. Katrā ziņā izcils spēlētājs, labākais japānis Eiropas futbola vēsturē. Gribēju, lai viņš nonāk kādā no futbola grandiem, taču diemžēl tā nenotika. Arsenal varētu šito paņemt!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-25 02:38, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Jau tik ātri prom?! Varēja jau vēl kādus gadus divus, trīs paspēlēt pa Skotiju. Atvest savu ģimeni uz Eiropu un dzīvot tur. Nebūtu jāskumst! Bet tas tā. Katrā ziņā izcils spēlētājs, labākais japānis Eiropas futbola vēsturē. Gribēju, lai viņš nonāk kādā no futbola grandiem, taču diemžēl tā nenotika. Arsenal varētu šito paņemt!
paņem viņu pie sevīm dzīvot,mans pozitīivi noskaņotais puisīt!Arsenal izcilākais ir Nakata!

     [+] [-]

, 2008-10-25 08:20, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: paņem viņu pie sevīm dzīvot,mans pozitīivi noskaņotais puisīt!Arsenal izcilākais ir Nakata!
Mieru. Mieru! Variants!

PS Uz dzīvi vajag skatīties pozitīvi, jo tad viss liksies labāks nekātas patiešām ir!