Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ziko kļūst par "Bunyodkor" treneri

Ziko kļūst par "Bunyodkor" treneri
Ziko
Foto: Scanpix Sweden

Bijušais Japānas izlases un Turcijas futbola kluba ''Fenerbahce'' treneris brazīlietis Ziko apstiprināts par Uzbekistānas futbola kluba "Bunyodkor" (agrāk - "Kuruvchi") galveno treneri, kura rindās spēlē arī viņa tautietis Rivaldo.

Cik zināms, ''Bunyodkor'' treneris Kasimovs, kurš līdz šim vadīja komandu, nupat apstiprināts par Uzbekistānas izlases treneri, jo tā neveiksmīgi iesākusi svarīgāko Pasaules kausa izcīņas atlases turnīra kārtu.

''Tā ir mutiska vienošanās starp mani un kluba vadību. Šodien (pirmdien) es lidoju uz Uzbekistānu, lai parakstītu līgumu. Par līgumu un citām niansēm pastāstīšu tad, kad turp ieradīšos un viss būs skaidrs,'' nedēļas sākumā atklāja Ziko.

Brazīliešu leģenda kopā ar Japānas izlasi 2006. gadā spēlēja Pasaules čempionātā Vācijā, kur Japāna netika tālāk par grupu turnīru, bet pērn, vadot Turcijas ''Fenerbahce'', iekļuva UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, kur divu spēļu summā ar 2:3 piekāpās Londonas ''Chelsea''.

Jau ziņojām, ka šodien Āzijas (AFC) Čempionu līgā ceturtdaļfināla atbildes spēlē ''Bunyodkor'' ar 5:1 sagrāva Irānas klubu ''Saipa'' un iekļuva pusfinālā, kur tiksies ar Austrālijas "Adelaide United". Vienus vārtus uzbeku labā guva arī Rivaldo.

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2008-09-24 21:33, pirms 16 gadiem
ari viniem savs Man City...

  +8 [+] [-]

, 2008-09-24 21:40, pirms 16 gadiem
Neslikti. Klubs dar' ko var.

     [+] [-]

, 2008-09-25 13:21, pirms 16 gadiem
Visinteresantaakais tajaa projektaa ir realizaacijas vieta - pashu maajaas