Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Laizāns: ""Spartak" pret mums varētu sūtīt laukumā rezervistus"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laizāns: ""Spartak" pret mums varētu sūtīt laukumā rezervistus"
Juris Laizāns (pa kreisi)
Foto: www.championat.ru

Lavijas izlases un Jaroslavļas "Shinnik" pussargs Juris Laizāns pirms šodien gaidāmās Krievijas kausa 1/8 fināla spēles pret Maskavas "Spartak" ir noskaņots kaujinieciski.

Šajā nedēļā abu komandu ceļi krustosies veselas divas reizes – kausa izcīņā un arī Premjerlīgas čempionātā. Juris Laizāns uzskata, ka Jaroslavļas klubs abās šajās spēlēs cīnīsies ar pilnu atdevi, bet "Spartak" kausa spēlē laukumā, visdrīzāk, laidīs arī vairākus rezervistus:

"Šajā situācijā, kura ir izveidojusies, mums katra spēle ir svarīga. Katrai spēlei gatavosimies ar īpašu noskaņojumu. Neredzu šīm spēlēm kādu īpašu specifiku. Vienīgais, ka gan mēs, gan pretinieks pirmajā spēlē varēs izmēģināt dažādus taktiskos variantus, kas varētu noderēt čempionāta spēlē.

Uzskatu, ka maskaviešiem trešdienas spēlē laukumā varētu doties tikai daļa no pamatsastāva. Komandā ir pietiekami daudz augstas klases spēlētāju, lai ļautu kādam no līderiem atpūsties. Svētdien sarkanbaltie aizvadīja smagu spēli ar "Rubin", tādēļ vairāki futbolisti varētu būt noguruši, kādam varētu būt sasitumi, tāpat arī daudzi no viņiem varētu nebūt tajā labākajā noskaņojumā."

Izmantotie resursi:
championat.ru