Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Divi "Ajax" futbolisti guvuši savainojumus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Divi "Ajax" futbolisti guvuši savainojumus
Miralems Sulejmani (10. numurs)
Foto: AP

Diviem Nīderlandes futbola kluba "Ajax" futbolistiem – Miralemam Sulejmani un Olegeram Presam pēc aizvadītā mača ar "Feyenoord" konstatēti savainojumi.

Atgādināsim, ka svētdien interesantā spēlē "Ajax" nospēlēja neizšķirti ar "Feyenoord" – 2:2. Tagad ir atklājies, ka Amsterdamas klubam kādu laiku nāksies iztikt bez diviem komandai svarīgiem futbolistiem – Sulejmani un Presas.

Sulejmani svētdienas spēlē aizvadīja tikai deviņas minūtes, kad pēc sadursmes ar Timu de Kleru atstāja laukumu. Pēc veiktajām pārbaudēm atklājās, ka futbolists nevarēs spēlēt apmēram divus mēnešus. 19 gadus vecais Sulejmani šovasar kļuva par visu laiku dārgāko Nīderlandes klubu pirkumu, jo "Ajax" par viņa pāreju "Heerenveen" samaksāja 16,25 miljonus eiro.

Savainojumu mačā ar "Feyenoord" guva arī bijušais "Barcelona" aizsargs Olegers Presas, taču viņa savainojums nav tik nopietns kā Miralemam, tādēļ jau pēc divām trijām nedēļām futbolists varētu atgriezties laukumā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-09-25 15:28, pirms 16 gadiem
Žēl, vēl nevaru beigt brīnīties, kāds piķis samaksāts par Sulejmani, bet vārtus jau arī ir guvis Ajax labā, jauns, drošvien drīz tiks pārdots kādam eiropas lielam klubam pa lielāku naudu!