Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Moroza Sofijas "CSKA" papildina savas rindas

Moroza Sofijas "CSKA" papildina savas rindas
Grandāns cīņā par bumbu ar ''Nantes'' futbolistu
Foto: AFP

Latvijas pussarga Viktora Moroza pārstāvētais Bulgārijas futbola klubs Sofijas "CSKA" noslēdzis pusotra gada līgumu ar franču uzbrūkošā tipa pussargu Eliotu Grandānu.

22 gadus vecais pussargs savu profesionālo karjeru uzsāka 2004. gadā Francijas otrās spēcīgākās līgas klubā ''SM Caen'', kurā viņš pavadīja četras sezonas (2004.-2008.). 2008. gada janvārī Grandāns pievienojās Marseļas ''Olympique'' par nepilnu pus miljonu. Līdz sezonas beigām francūzis aizvadīja 11 spēles un guva divus vārtus, lielākoties nākot no soliņa. 2009./2010. gada sezonas sakumā viņš tika izīrēts citam Francijas ''Ligue 1'' klubam ''Grenoble''. Grandāns ir spēlējis arī Francijas U-21 izlasē, kur trijos mačos guva vienus vārtus.

Futbolists kļuva par brīvo aģentu pēc tam, kad viņam septembrī beidzās līgumsaistības ar Francijas futbola čempionāta ''Ligue 1'' klubu Marseļas ''Olympique''. Sofijas klubam šis ir pirmais papildinājums pēc tam, kad no kluba galvenā trenera amata tika atstādināts Ļuboslavs Peņevs, un viņa vietā nāca rumānis Joans Andons.

Rumānijas futbola čempionātā pašreiz ir ziemas pārtraukums, bet pirmo sezonas daļu Sofijas ''CSKA'' pabeidza otrajā vietā, atpaliekot no ''Lovech'' par četriem punktiem. ''CSKA'' 15 spēlēs izcīnījusi 31 punktu

Izmantotie resursi:
uk.reuters.com