Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs Hondurasā ar pneimatisko ieroci sašauj žurnālistu un komandas biedru

Vārtsargs Hondurasā ar pneimatisko ieroci sašauj žurnālistu un komandas biedru
Donaldo Moraless
Foto: latribuna.hn

Honduras futbola kluba ''Motagua'' vārtsargs Donaldo Moraless, kura kontā ir arī 31 spēle Hondurasas izlases rindās, pagājušajā piektdienā ar pneimatisko pistoli komandas treniņa laikā sašāvis žurnālistu, kurš savā rakstā kritizēja futbolistu par neizteiksmīgo sniegumu spēlē pret ''Vida'' vienību. Tāpat ticis ievainots arī Moralesa komandas biedrs.

Hondurasas laikraksta ''Diez'' žurnālists Sauls Karansa pēc ''Motagua'' komandas treniņa vēlējās uzdot pāris jautājumus bijušajam Hondurasas izlases vārtsargam Donaldo Moralesam. Taču futbolists pēkšņi sācis apvainot preses pārstāvi par to, ka viņš vienā no saviem rakstiem esot kritizējis vārtsarga sniegumu neizšķirti (2:2) nospēlētajā mačā pret ''Vida'' vienību.

Žurnālists esot izvairījies un ar jautājumu uzdošanu pievērsies Moralesa komandas biedram Horhe Klarosam. Mirkli vēlāk Moraless atgriezās, jau turot rokās pneimatisko pistoli. Moraless trīs reizes izšāva žurnālista virzienā un uzreiz aizbēga. Jāatzīmē, ka preses pārstāvim futbolists trāpīja divreiz, savukārt vienu reizi tika trāpīts arī savam komandas biedram Klarosam. Tiek lēsts, ka nākamajā dienā Moraless esot vairākas reizes zvanījis reportierim, lai atvainotos, taču Karansa atvainošanos noraidījis, piebilstot, ka neiesniegs sūdzību pret spēlētāju, taču darīs to, ja atkārtosies kas līdzīgs.

''Motagua'' kluba prezidents Pedro Atala nosodījis Moralesu par šādu rīcību, solot šajā lietā ķerties pie stingrām soda sankcijām. Kādām, precizēts netika.

Vēl jāpiemin, ka divu dienu laikā šis bija jau otrais šāda mēroga incidents, kurā iesaistīts ''Motagua'' klubs. Proti, svētdien ap 100 ''Motagua'' komandas fanu bija ceļā uz stadionu, kurā bija paredzēts mačs pret ''Real Espana'' vienību. Pēkšņi kāds vīrietis no automašīnas esot atklājis uguni, nogalinot trīs cilvēkus (17, 20 un 22 gadus veci vīrieši), bet vēl trīs ievainojot. Policija atzina, ka uzbrucēji varētu būt Hondurasas kluba ''Olimpia'' atbalstītāji un bandas pārstāvji, kuri ir ''Motagua'' kluba niknākie konkurenti. Pēdējo trīs gadu laikā Hondurasā, vienā no bīstamākajām Latīņamerikas valstīm, šis ir jau vismaz piektais šāda veida gadījums.

Izmantotie resursi:
The Associated Press

  +7 [+] [-]

, 2010-09-22 16:36, pirms 14 gadiem
Nu bez soda nevar. Emocijas mēdz iet pāri malām, taču ar ieročiem nedrīkst jokoties neviens. Cerams, ka dabūs attiecīgu sodu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-09-22 17:23, pirms 14 gadiem
lasot rakstu veidojas priekšstats, ka tur tas ir normāli. "Morales zvanīja, teica, ka vairāk tā nedarīs," "reportieris sūdzību neiesniegs, bet iesniegs, ja kas tāds atkārtosies." kamon, jautrība.
"Moraless trīs reizes izšāva žurnālista virzienā un uzreiz aizbēga."
vot tas ir smieklīgi un nožēlojami. bet jautri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-22 18:01, pirms 14 gadiem
kas tiem cilvēkiem tur tiešām "nav visi mājās"?

     [+] [-]

, 2010-09-22 18:21, pirms 14 gadiem
labi ka nebija automats

  +1 [+] [-]

, 2010-09-23 09:12, pirms 14 gadiem
pneimatiskais ierocis cik saprotu ir vai nu gaisene vai peintbola sautene...