Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Adebajors uz "Tottenham", "Arsenal" iegūst Šahinu, Miļevskis uz Turciju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Adebajors uz "Tottenham", "Arsenal" iegūst Šahinu, Miļevskis uz Turciju
Emanuels Adebajors
Foto: AP/Scanpix

Tranfēru tirgū joprojām iet karsti. Ārzemju mediji ziņo, ka Londonas "Arsenal" izdevies panākt vienošanos par turku futbolista Nuri Šahina īri līdz šīs sezonas beigām, tikmēr ukrainis Artjoms Miļevskis karjeru turpinās Turcijā. "Manchster City" beidzot izdevies vienoties ar "Tottenham Hotspur" par Emanuela Adebajora pāreju.

Par skaļāko no jaunajiem darījumiem droši varētu saukt Emanuela Adebajora oficiālo pievienošanos "Tottenham", kas futbolistu lenca visas vasaras garumā. Britu prese raksta, ka ar futbolistu noslēgts līgums uz trīs sezonām, bet pārejas summa varētu sastādīt piecus miljonus sterliņu mārciņu. Klubi gan oficiāli ne par līguma termiņu, ne pārejas summu neko neatklāj. Atgādināsim, ka Adebajors Totenhemā spēlēja jau iepriekšējā gadā, gūstot 17 vārtus un atdodot 11 rezultatīvas piespēles. Lielākais klupšanas akmens spēlētāja pārejā līdz šim bija viņa lielās algas prasības, taču beidzot izdevies rast kopsaucēju. Adebajors piekrita ievērojamam algas samazinājumam salīdzinājumā ar līdz šim saņemtajiem 170 tūkstošiem mārciņu nedēļā.

"Manchester United" uzbrucējs Dimitars Berbatovs joprojām meklē sev jaunu klubu, kas kļuvis īpaši aktuāli pēc Robina van Pērsija pievienošanās sarkanajiem velniem. Interesi par spēlētāja pakalpojumiem izrādījušas vairākas vienības, visticamākā šķiet spēlētāja pāreja uz "Fiorentina". Itālijas A Sērijas vienība esot gatava par viņu piedāvāt apmēram četrus miljonus. Mančestra vēloties par viņu iegūt divas reizes lielāku naudas summu, tādēļ nav izslēgta varbūtība, ka bulgārs karjeru turpinās Kijevas "Dynamo".

Berbatovs varētu kļūt par Artjoma Miļevska aizvietotāju. Miļevskis jau tuvākajā laikā parakstīs trīs gadu līgumu ar Turcijas komandu "Trabzonspor", kas viņam gadā maksās ap 2 miljoniem eiro. Kijeva par futbolista transfēru varētu saņemt septiņus miljonus eiro.

Londonas "Arsenal" pavisam nesen šķīrās no Aleksandra Songa, kurš karjeru turpinās "Barcelona". Jau ilgāku laiku "lielgabalnieki" meklē Songam aizstājēju. Tiek ziņots, ka jau izdevies panākt vienošanos ar Madrides "Real" par turku futbolista Nuri Šahina pāreju. Sīkākas iespējamā darījuma detaļas gan netiek izpaustas. Zināms vien tas, ka viņš tiks no Spānijas kluba īrēts. Par "Arsenal" uzbrucēju Andreju Aršavinu atkal interesi izrādot Sanktpēterburgas "Zenit", kas esot gatavi iegādāties futbolistu, kurš iepriekšējā gadā tika īrēts.

Viens no spilgtākajiem Eiropas čempionāta atklājumiem Dānijas futbolists Mikaels Krons-Deli no vietējā "Brondby" par vienu miljonu eiro pārcēlies uz Spānijas klubu "Vigo Celta".

"Barcelona" sastāvā jauno sezonu varētu nesākt Ibrahims Afelajs, kuram tā arī nav izdevies nostiprināties Katalonijā. Futbolistu īrēt vēlas Milānas "Inter", tāpat viņa pakalpojumos ieinteresētas tādas vienības kā "Zenit", Lazio" un "Lille" u.c. "Inter" jau panācis vienošanos par "Napoli" aizsarga Valtera Gargano pievienošanos komandai līdz sezonas beigām ar iespēju futbolista līgumu izpirkt.

Cits Itālijas grands "Roma" līdz sezonas beigām ieguvis talantīgo brazīliešu aizsargu Markinjosu. Par futbolista īri nāksies šķirties no pusotra miljona eiro, bet nākamā gada vasarā itāļiem būs iespēja viņu iegādāties no "Corinthians" par apmēram trīs miljoniem.

Izmantotie resursi:
Mirror Online: Number one for news, opinion,...
Новости - football.ua
Home | Mail Online
Bleacher Report | Entertaining sports news,...
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...

     [+] [-]

, 2012-08-22 09:44, pirms 12 gadiem
Kur Napoli prāts Gargano īrēt Interam, ar kuriem būs jācīnās par iekļūšanu ČL

     [+] [-]

, 2012-08-22 10:07, pirms 12 gadiem
Labi, ka Adi beidzot izdevās pārdod, tūlīt arī RSC tikšot pārdots uz Betis. Beidzot tad varēs izdarīt vēl kādu pirkumu.

     [+] [-]

, 2012-08-22 11:23, pirms 12 gadiem
Jorente šodien paziņošot uz kuru klubu došoties, tā vismaz aģents saka. Esot divi varianti, vai nu uz Londonu vai Mančestru. Laikam jau ir skaidri varianti

  +1 [+] [-]

, 2012-08-22 11:43, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Jorente šodien paziņošot uz kuru klubu došoties, tā vismaz aģents saka. Esot divi varianti, vai nu uz Londonu vai Mančestru. Laikam jau ir skaidri varianti
Trīs varianti - aģents teica, ka interese ir arī no Londonas.

     [+] [-]

, 2012-08-22 11:51, pirms 12 gadiem
Nemaz tiks skaidri, nav. No Mančestras OK tur vairāk vai mazāk skaidrs, ka droši vien City, bet Londonā var būt gan Chelsea (meklē uzbrucēju), gan Spurs (joprojām tikai 2 uzbrucēji)

  +2 [+] [-]

, 2012-08-22 11:54, pirms 12 gadiem
Labojums.
Iepriekšējā komentārā biju domājis nevis Londonu, bet Itāliju (Juventus).

  -1 [+] [-]

, 2012-08-22 12:31, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Nemaz tiks skaidri, nav. No Mančestras OK tur vairāk vai mazāk skaidrs, ka droši vien City, bet Londonā var būt gan Chelsea (meklē uzbrucēju), gan Spurs (joprojām tikai 2 uzbrucēji)
Es vienkārši atsakos noticēt, ka Levijs maksās līgumā ierakstīto izpirkuma summu! Īpaši ņemot vērā ka iegādājās Adi. Iespējams tas protams ir, bet kamēr nenotiks - neticēšu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-22 13:15, pirms 12 gadiem
Kaut kad tūlīt būtu jāienāk naudiņai par Modriču, turklāt tūlīt ienāks 10 mio par Dovsonu no QPR (šis izskatās jocīgs darījums) gan jau to visu tērēs.
Spurs visu laiku sludināja, ka meklē tirgū top uzbrucēju, nopirka Adi, tātad vēl joprojām meklē top uzbrucēju (joks).
ABa rakstīja: Es vienkārši atsakos noticēt, ka Levijs maksās līgumā ierakstīto izpirkuma summu! Īpaši ņemot vērā ka iegādājās Adi. Iespējams tas protams ir, bet kamēr nenotiks - neticēšu.

     [+] [-]

, 2012-08-22 13:45, pirms 12 gadiem
Beidzot Adebajors veicis pareizo izvēli. Nabags jau tāpat nepaliks arī ar visu algas samazinājumu. Teicams ieguvums Vilašam Boašam un co. Skaidrs, ka Berbatovam pēc van Pērsija pievienošanās vieta sastāvā kļūst vēl šaurāka nekā iepriekš. Domāju, ka viņš galu galā arī nosēdīsies A sērijā. Nebūtu gan slikti viņu atkal pavērot darbībā Bundeslīgā.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-22 14:30, pirms 12 gadiem
Savulaik par Miļevski interesējās Liverpool un citi tml kalibra klubi, taču galā TRABZONSPOR. Vāks.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-23 00:46, pirms 12 gadiem
labdien rakstīja: Savulaik par Miļevski interesējās Liverpool un citi tml kalibra klubi, taču galā TRABZONSPOR. Vāks.
viduvejs anglijas klubs vai klubs kura ir iespejams kautko vinet

     [+] [-]

, 2012-08-28 20:21, pirms 12 gadiem
[quote labdien]
Savulaik par Miļevski interesējās Liverpool un citi tml kalibra klubi, taču galā TRABZONSPOR. Vāks.
[/quote
droši vien, ka liverpoolā viņš butu vairāk uz soliņa nevis laukumā.