Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Benfica" pussargs Di Marija vēlas pamest komandu

"Benfica" pussargs Di Marija vēlas pamest komandu
Anhels Di Marija
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Viens no Portugāles kluba "Benfica" līderiem - argentīniešu pussargs Anhels Di Marija, par kuru nopietnu interesi izrāda vairāki Eiropas vadošo līgu klubi, paziņojis, ka vēlas pamest pašreizējo komandu un izmēģināt savus spēkus kāda cita kluba rindās.

21 gadus vecais uzbrūkošā tipa pussargs "Benfica" rindās šobrīd ir viens no komandas līderiem. Nopietnu interesi par viņu jau labu laiku izrāda vairāki Eiropas vadošo līgu komandas, ieskaitot "Chelsea" un "Manchester City", kuras tā arī gaida, kad portugāļu kluba vadība beidzot paziņos, ka ir gatava šķirties no talantīgā futbolista pakalpojumiem.

Lai nu kā, Di Marija, kurš pārstāv "Benfica" kopš 2007. gada, kā arī aizvadījis trīs spēles Argentīnas izlases rindās, paziņojis, ka vēlas atstāt pašreizējo komandu. "Būtu ļoti priecīgs, ja varētu izmēģināt savus spēkus kādā citā čempionātā. Portugālē esmu jau trešo gadu un domāju, ka manas karjeras labad būtu labāk pāriet uz kādu solīdāku klubu," atklāja jaunais futbolists.

Tāpat Di Marija sniedza komentāru par viņa iespēju iekļūt Argentīnas izlases to 23 spēlētāju sarakstā, kuri nākamajā gadā dosies uz PK izcīņas finālturnīru, kas norisināsies Dienvidāfrikas Republikā: "Protams, būs sarežģīti iekļūt starp tiem 23, kuri dosies uz PK finālturnīru, taču es jūtu, ka man tas tomēr izdosies, un ticu, ka treneris (Djēgo Maradona – R.Z.) domā tāpat. Izlasē ir daudz spēlētāju, kuri spēlē tajā pašā pozīcijā, kurā es, taču es cīnīšos par vietu izlases rindās. Kad tuvākajā laikā aizvadīsim draudzības spēles, man nāksies darīt visu, kas ir manos spēkos, lai atstātu labu iespaidu."

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2009-12-21 19:26, pirms 15 gadiem
''un domāju, ka manas karjeras labad būtu labāk pāriet uz kādu solīdāku klubu''

vai tad benfika ir tik nesoliids klubs?

  +1 [+] [-]

, 2009-12-21 19:43, pirms 15 gadiem
Kaut kā liekas, ka aizies pie Mančinī uz MC!

     [+] [-]

, 2009-12-21 21:00, pirms 15 gadiem
Argentiinietis?Zna4it uz Inter.