Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mavbrejs kļūst par '"Celtic'' galveno treneri

Mavbrejs kļūst par '"Celtic'' galveno treneri
Tonijs Mavbrejs
Foto: SCANPIX SWEDEN

Par Skotijas Premjerlīgas kluba Glāzgovas ''Celtic'' jauno galveno treneri apstiprināts Tonijs Mavbrejs, kurš iepriekš trenēja Anglijas Premjerlīgas klubu ''West Bromwich''.

Zināms, ka iepriekšējā sezona Skotijas Premjerlīgā '"Celtic'' neizdevās, jo tā neizcīnīja kausu. Par Skotijas čempioniem kļuva cits Glāzgovas klubs ''Rangers''. Pēc neizcīnītā čempiontitula par atkāpšanos no amata paziņoja līdzšinējais komandas galvenais treneris Gordans Strekans.

Jau iepriekš bija ziņas, ka, visticamāk, par ''Celtic'' jauno galveno treneri varētu kļūt Tonijs Mavbrejs, kurš līdz šim bija Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Bromwich'' vadītājs. Šodien ''Celtic'' vadība apliecināja to, ka Mavbrejs gatavos komandu nākamajai sezonai: ''''Celtic'' vadība ar vislielāko prieku paziņo, ka par jauno komandas galveno treneri kļuvis Tonijs Mavbrejs. Arī mūsu menedžmenta komandā notikušas izmaiņas, kur kopā ar Toniju vēl trīs personas uzsāks darbu ''Celtic''.''

Pirmais trenera pārbaudījums varētu būt jau jūlijā, kad komandai nāksies uzsākt cīņu par iekļūšanu UEFA Čempionu līgas turnīrā. Lai ''Celtic'' iekļūtu pamatturnīrā, tiem nāksies pārvarēt divas kārtas. Savukārt Mavbrejs kā futbolists ir spēlējis Glāzgovas '"Celtic'' no 1991. līdz 1995.gadam. Savukārt 2005/.2006.gada sezonā treneris vadīja citu Skotijas klubu ''Hibernian''.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-16 22:51, pirms 15 gadiem
njaa...bij jau zinaams ka calis ies citur! jo piedavaajumus vins saneema...it iipasi peec iekljuusanas nu jau ar bijuso klubu premjerliigaa! malacis!

  -2 [+] [-]

, 2009-06-17 02:30, pirms 15 gadiem
looser.