Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Izmailovam tiks veikta operācija

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Izmailovam tiks veikta operācija
Marats Izmailovs cīņā ar Danielu Alvešu
Foto: AFP

Vienam no Lisabonas "Sporting" līderiem Maratam Izmailovam jau tuvākajā laikā tiks veikta operācija, tādējādi futbolists nevarēs palīdzēt savam klubam ne Čempionu līgas kvalifikācijā, ne arī pirmajās Portugāles čempionāta spēlēs.

Lisabonas "Sporting" aktīvais pussargs Marats Izmailovs, kurš vairākās iepriekšējās sezonās mocījās ar sāpēm labajā kājā, jau tuvākajā laikā tiks operēts, lai atrisinātu visas problēmas ar labās kājas celi. Ilgāku laiku bija neskaidrs, ko tieši ar futbolistu darīt, taču kluba mediķi nolēma, ka futbolistam ir nepieciešama operācija.

26 gadus vecais Krievijas futbolists nevarēs palīdzēt savam klubam apmēram desmit nedēļas, tādējādi viņš būs spiests izlaist gan Čempionu līgas kvalifikācijas spēles, gan arī Portugāles čempionāta, kurš startēs jau 16. augustā, pirmās spēles.

Kādu laiku iepriekš par futbolistu interesi izrādīja viņa bijušais klubs Maskavas "Lokomotiv", par kura galveno treneri kļuvis Jurijs Sjomins. Tieši Sjomina vadībā Marats aizvadīja vairākas sezonas "Lokomotiv". Pēdējās divas sezonas viņš pavadījis Lisabonā. Interesanti, ka nevienā citā klubā, izņemot šos divus, līdz šim viņš nav spēlējis.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 18:19, pirms 15 gadiem
Traki. Neiet viņam ar tām traumām. Talantīgs čalis jau bija savulaik, baigi perspektīvais.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-14 18:20, pirms 15 gadiem
A kāpēc šo uz Krievijas izlasi nesauc??? Sportingā viņš diezgan labi spēlē!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 18:21, pirms 15 gadiem
Maigoniitis rakstīja: A kāpēc šo uz Krievijas izlasi nesauc??? Sportingā viņš diezgan labi spēlē!
Jā, tas ar itkā dīvaini. Bet laikam jau neiederas Hiddinka shēmās.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 18:21, pirms 15 gadiem
labaas kajas elkonii!??