Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Afelajs nolēmis nepamest ''PSV'' vēl divus gadus

Afelajs nolēmis nepamest ''PSV'' vēl divus gadus
Ibrahims Afelajs
Foto: www.soccernews.nl

Nīderlandes izlases un Nīderlandes futbola kluba ''PSV Eindhoven'' pussargs Ibrahims Afelajs paziņojis, ka pagaidām nolēmis nepamest pašreizējo komandu un palikt Eindhovenā līdz līguma termiņa beigām – 2011. gadam.

Pērnā gada nogalē 23 gadus vecais Nīderlandes izlases spēlētājs paziņoja, ka šī gada janvāra transfēru perioda laikā vēlas pamest komandu, kurā viņš 2003. gadā uzsāka savu profesionālo karjeru. Tomēr holandiešu talants Eindhovenā palika līdz sezonas beigām un savas domas mainījis. Afelajs paziņojis, ka paliks ''PSV'' rindās ne tikai nākošajā sezonā, bet arī tiklīdz, kamēr beigsies viņa līgums ar klubu – līdz 2011. gadam.

Tiek lēsts, ka jau ilgāku laiku interesi par Afelaju, kurš Nīderlandes izlases rindās aizvadījis 14 spēles, izrāda Anglijas Premjerlīgas klubu ''Arsenal'' un ''Liverpool'', kā arī Itālijas ''Inter'', ''Fiorentina'' un ''Lazio''. Aptuvenā summa, no kuras kādam klubam nāktos šķirties, ja vēlētos iegādāties talantīgo futbolistu, būtu deviņi miljoni sterliņu mārciņu.

''Es neplakšu šeit tikai uz nākošo sezonu, bet gan spēlēšu ''PSV'' rindās līdz mana līguma termiņa beigām, kurš beigsies 2011. gada jūnijā,'' paziņoja Afelajs.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 14:41, pirms 15 gadiem
Viņš jau ir pietiekami nobridis, lai pārietu uz kkādu grandu

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 15:21, pirms 15 gadiem
malacis! Paliek uzticīgs klubam

  -1 [+] [-]

, 2009-07-15 11:00, pirms 15 gadiem
nu tas te vismaz nav paarmaksaats....tad turi kursuun butu patiikami redzeet...Arsenal rindās..