Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Malafejevs pagarina līgumu ar "Zenit"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Malafejevs pagarina līgumu ar "Zenit"
Vjačeslavs Malafejevs tur rokās UEFA Superkausu
Foto: ITAR-TASS

Viens no labākajiem Krievijas vārtsargiem Vjačeslavs Malafejevs vēl uz piecām sezonām pagarinājis līgumu ar Sanktpēterburgas "Zenit". Jaunais līgums paredz, ka vārtsargs pārstāvēs "Zenit" līdz pat 2014. gadam.

30 gadus vecais Sanktpēterburgas "Zenit" pamatvārtsargs panācis vienošanos ar klubu par līguma pagarināšanu līdz pat 2014. gadam. Pats Vjačeslavs Malafejevs bija ļoti priecīgs, ka beidzot izdevās vienoties par jaunā līguma nosacījumiem:

"Tas ir pārdomāts lēmums, kurš apmierina gan mani, gan klubu. Man, tāpat kā jebkuram citam kluba spēlētājam, ir svarīgi doties laukumā, jūtoties droši par savu nākotni, pie tam vārtsargi spēlē ilgāk nekā laukuma spēlētāji. Brīdī, kad beigsies līgums, man būs 35 gadi, kas nav galējā robeža spēlēšanai. Principā, ka līgums tiks parakstīts, ne man, ne klubam, nebija šaubu jau ļoti ilgu laiku. Vienkārši paša līguma parakstīšana dažādu iemeslu dēļ tika vairākkārt atlikta. Esmu ļoti priecīgs, ka palikšu savas dzimtās pilsētas komandā."

Malafejevs visu savu karjeru pavadījis tieši Sanktpēterburgas kluba rindās, kura sastāvā viņš debitēja 1999. gadā. 1999. gadā viņš ieguva Krievijas kausu, 2007. gadā kļuva par Krievijas čempionu, 2008. gadā palīdzēja komandai izcīnīt UEFA kausu, kā arī Superkausu. Kopumā kluba rindās viņš ir aizvadījis 286 oficiālās spēles, kurās ielaidis 253 vārtus.

Malafejevs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Krievijas futbola vārtsargiem, taču izlasē aizvadījis tikai 16 spēles, jo pirmā vārtsarga vietu ieņēmis Igors Akinfejevs.

Izmantotie resursi:
uefa.com
championat.ru
news.sport-express.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 18:59, pirms 15 gadiem
tas labi

  +2 [+] [-]

, 2009-04-14 19:36, pirms 15 gadiem
nu Malafejevs protams ir lielisks vārtsargs. tiesām lieliska reakcija, ļoti ātrs un plastisks, kā arī prot labi lasīt spēli. tiesām viens no Krievijas labākajiem vārtsargiem, bet dažreiz trūkst viņam stabilitātes. kaut gan katrā spēlē viņs dara varoņdarbus. par ko arī runā sis fascinējošs rekords 253 ielaisti vārti 286 spēlēs, tas tiesām ir lielisks rādītājs. vēlu viņam veiksmi. nosēdēja aiz Ovčiņikova, tagad diemžēl jāsēž aiz Akinfejeva muguras, bet ko darīt...

     [+] [-]

, 2009-04-14 22:18, pirms 15 gadiem
Nu "Zenit" protams labi. Bet būtu gribējies redzēt viņu kādā Rietumeiropas klubā, labāku vārtsargu par viņu grūti atrast. Protams, ja neskaita Kasiljasu, Bufonu, Van der Sāru un vēl dažus labus. Bet viņš ir noteikti uzreiz aiz tiem!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-15 15:08, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu "Zenit" protams labi. Bet būtu gribējies redzēt viņu kādā Rietumeiropas klubā, labāku vārtsargu par viņu grūti atrast. Protams, ja neskaita Kasiljasu, Bufonu, Van der Sāru un vēl dažus labus. Bet viņš ir noteikti uzreiz aiz tiem!
Es vairāk gribētu redzēt Akinfejevu kādā Eiropas klubā, jo Euro 2008 viņš bija lielisks.