Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mesi vārti un piespēle, ''Inter'' iekļūst CONCACAF Čempionu kausa 1/4 finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mesi vārti un piespēle, ''Inter'' iekļūst CONCACAF Čempionu kausa 1/4 finālā
Luiss Svaress un Lionels Mesi. Foto: MLS

CONCACAF Čempionu kausa ceturtdaļfinālu naktī uz ceturtdienu sasniedza Maiami ''Inter'', kas atbildes spēlē savā laukumā ar 3:1 pārspēja ''Nasvhille'', divu spēļu summā triumfējot ar 5:3. Uzvaru ar vārtiem un piespēli sekmēja Lionels Mesi un Luiss Svaress.

CONCACAF rīkotajā Čempionu kausa ceturtdaļfinālā iekļuva Lionela Mesi pārstāvētā Maiami ''Inter'', kas atbildes spēlē ar 3:1 pārspēja ''Nashville'', divu spēļu summā uzvarot ar 5:3.

Lionels Mesi pirmā puslaika astotajā minūtē rezultatīvi asistēja Luisam Svaresam pirmo vārtu guvumā, bet 15 minūtes vēlāk ar precīzu sitienu rezultātu savai komandai dubultoja. 50. minūtē argentīnieti nomainīja Roberts Teilors, kurš 13 minūtes vēlāk guva kluba trešos vārtus.

Mesi nospēlēja tikai 50 minūtes savainojuma dēļ. Pēc spēles kluba galvenais treneris Džerardo Martino pauda, ka argentīnietis, visticamāk, izlaidīs MLS spēli pret ''United''. ''Nevēlos uzņemties nekādus riskus, bet iztēlojos, ka viņš sestdien nespēlēs. Tas arī viss, ko varu pateikt. Veiksim pārbaudes un redzēsim, kā viņš jūtās. Lionelam ir muskuļa pārslodze labajā kājā. Nevēlamies ar viņa veselību riskēt. Jau pirms sezonas zinājām, ka Mesi nespēlēs visos mačos.''

Ceturtdaļfinālā ''Inter'' spēkosies pret pāra ''Monterrey'' un ''Cincinnati'' uzvarētāju. Pirmajā spēlē minimālu uzvaru ar 1:0 svinēja ''Monterrey'' futbolisti.

CONCACAF Čempionu kauss tiek rīkots kopš 1962. gada. Pirms gada par čempioni kļuva Meksikas komanda ''Leon'', kas finālā ar 3:1 pārspēja ''Los Angeles'' komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

  -1 [+] [-]

, 2024-03-14 09:33, pirms mēneša
Protams, ka Messi uzvaras tiks izceltas. Par Ronaldu piemin tikai zaudējumus un negatīvo pusi.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-14 09:56, pirms mēneša
Ronaldu vēl jātrenējas, lai kļūtu par labāko.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-14 10:03, pirms mēneša
arkea rakstīja: Ronaldu vēl jātrenējas, lai kļūtu par labāko.
Kāpēc nevar par rakstīt gan par abu veiksmēm, gan neveiksmēm?

     [+] [-]

, 2024-03-14 10:12, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Protams, ka Messi uzvaras tiks izceltas. Par Ronaldu piemin tikai zaudējumus un negatīvo pusi.
Un kurš liedz tev rakstīt par CR7?

  +1 [+] [-]

, 2024-03-14 10:22, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Protams, ka Messi uzvaras tiks izceltas. Par Ronaldu piemin tikai zaudējumus un negatīvo pusi.
Kas gan kaut kādā Arābijā var būt pozitīvs? Nafta?

     [+] [-]

, 2024-03-14 13:34, pirms mēneša
Būtu jau interesanti, ja nākamo gadu klubu čempionātā Barcas vecā gvarde (Messi & Co) satiktos ar jauno gvardi - pašreizējo Barcu (Yamalu &Co), bet ņemot vērā Madrides varoņdarbus vakar -diez vai, ka tas notiks....