Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Celtic" paraksta līgumu ar Āzijas gada labāko jauno spēlētāju

"Celtic" paraksta līgumu ar Āzijas gada labāko jauno spēlētāju
Ki Sung Jongs (#23)
Foto: daylife.com

Skotijas futbola klubs Glāzgovas "Celtic" parakstījis četru gadu līgumu ar Āzijas aizvadītā gada labāko jauno spēlētāju Ki Sung Jongu, kurš aizvadījis arī vairākas spēles Dienvidkorejas izlases rindās.

20 gadus vecais pussargs, kurš nesen tika atzīts par Āzijas aizvadītā gada labāko jauno spēlētāju, ar vairākkārtējiem Skotijas čempioniem parakstījis līgumu uz četriem gadiem. Ki Sung Jongs pārstāv arī Dienvidkorejas izlasi, kuras rindās spēlē kopš 2006. gada, vispirms pārstāvot U-20 (2006.-2008.g.) un U-23 (2007.-2008.g.) izlases, bet kopš pērnā gada arī lielo izlasi, kuras rindās jau ir paspējis aizvadīt 18 spēles (ieskaitot 2010. gada PK izcīņas kvalifikācijas ciklu), kuru laikā guvis četrus vārtus.

Bijušais Dienvidkorejas kluba "FC Seoul" spēlētājs, kuram līgums ar "Celtic" stāsies spēkā 1. janvārī, būs jau trešais spēlētājs no Āzijas Glāzgovas komandas rindās. 1. septembrī skotu klubs parakstīja līgumu ar Ķīnas izlases pussargu Žengu Žī (29), tāpat komandā spēlē arī japāņu pussargs Koki Mizuno (24). Kā zināms, savulaik četrus gadus (2005.-2009. g.) komandā spēlējis viens no labākajiem Āzijas spēlētājiem, uzbrūkošā tipa pussargs Šunsuke Nakamura (31), kurš kopš šī gada vasaras pārstāv spāņu klubu "Espanyol".

Jaunais futbolists neslēpa prieku par paveikto darījumu: "Neapšaubāmi, esmu ļoti priecīgs, ka esmu pievienojies klubam ar milzu vēsturi un, kuru pazīst visā pasaulē. Zinu, ka komandai ir vieni no pasaules labākajiem līdzjutējiem, kuriem mēģināšu parādīt, uz ko esmu spējīgs, un centīšos kopā ar komandu sasniegt lielus panākumus. Kad dzīvoju Austrālijā, manas komandas treneris bija liels "Celtic" atbalstītājs un tieši, pateicoties viņam, arī mani ieinteresēja šis klubs. "Celtic" mani ir lieliski sagaidījuši, un es jau tagad jūtos kā daļa no šīs lielās ģimenes. Ceru labi sastrādāties ar komandas treneri un komandas biedriem, tāpēc strādāšu ļoti cītīgi un darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai palīdzētu klubam."

Pašreiz vietējā čempionātā ''Celtic'' pēc aizvadītajām 15 spēlēm un 33 izcīnītajiem punktiem ieņem 1. vietu, par diviem punktiem apsteidzot sīvākos konkurentus uz titulu ''Rangers'' futbolistus, kuriem gan viens mačs rezervē.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +3 [+] [-]

, 2009-12-13 22:53, pirms 15 gadiem
njaaa kelti atrod savas peerles aazijaa

un prieks 20 gadnieka taa tiiri neko ..veel noteikti ka speeles arii PK .( nu es domaaju..uz laukuma jau nu noteikti vins buus)

  +1 [+] [-]

, 2009-12-14 00:24, pirms 15 gadiem
Celtic ir baigi labs variants prieksh jaunajiem talantiem - vieteejaa chempii ir labs liimenis, bet ne tik ljoti, lai vinjus tureetu malaa. Attieciigi tiek pie speelju prakses ar vechiem nevis dublieriem/jaunieshiem. Arii ikgadeejie starti eirokausos ir lieliska pieredze, pat ja saakumaa seezh tikai uz solinja.

Par tiem aazijas talantiem - visdriizaak ka vinjiem vnk ir labs kontakts ar kaadiem aazijas skautiem, kas regulaari baro ar info par jaunajiem speeleetaajiem. Taa pati AC Milan ne jau bez iemesla riikoja Latvijaa treninjnometnes - nochekoja kaa shitajaa krajaa ar jaunajiem staariem un par dazhiem pat paluudza lai regulaari vinju skautam piesuuta info. Aciimredzot arii jau aci uzlika ar domu ka naakotnee ja labi attiistiisies tad vareetu nodereet

  +2 [+] [-]

, 2009-12-14 01:59, pirms 15 gadiem
tas ir tikai bizness- pastieities- visiem lielajiem klubiem ir milziigi paraadi. un tos nesamazina pat vinneetas liigas un chempionliigas. kapeec MU speelee tas mazais mongoloiids, kursh, nu atziistiet nav gluzhi labaaks par citiem? tikai tapeec, ka ja mongoloiids iesit uzvaras vaartus reizi sezonaa un to redz, nu pieticiigi reekjinot miljards vai divi taadu pashu, tas ir tirgus, taa ir nauda. kapeec visiem klubiem ir nometnes Aazijaa un piemeeram, manam miiljajam Arsenal maajas lapa ir pieejama Kjiinas, Amerikas, Taivaanas, Korejas un Japaanas variantaa, nevis, kaa buutu logjiski- anglju, spaanju, franchu un vaacieshu vai krievu?
Celtic shii ir pilnaa loze- jo tas nekas, ka naakamgad netiks ChL no grupu turniira aaraa, bet nauda ripos tikai par kreklinjiem milziiga, ja mazais nazis sitiis golus un spees prieceet milziigo tautieshu armiju visaa pasaulee.
pie tam pieljauju, ka chalis nav gluzhi Messi liimenii- varbuut Caunja, vai kkas liidziigs