Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Feyenoord" talants De Guzmans: "Ceru, pamest klubu šajā mēnesī"

"Feyenoord" talants De Guzmans: "Ceru, pamest klubu šajā mēnesī"
Džonatans De Guzmans atzīmē vārtu guvumu Usaina Bolta stilā
Foto: eredivisie.nl

Nīderlandes kluba "Feyenoord" talantīgais pussargs Džonatans de Guzmans paziņojis, ka ir pienācis īstais laiks pamest Roterdamas klubu un izmēģināt savus spēkus citā komandā.

22 gadus vecais uzbrūkošā tipa pussargs, kurš "Feyenoord" pārstāv kopš 2005. gada, uzsākopt šajā klubā arī savu profesionālo karjeru, jau labu laiku atpakaļ atklāja, ka vēlas izmēģināt savus spēkus kādā citā komandā. Zināms, ka interesi par jauno holandiešu futbolistu izrāda vairāki Eiropas vadošo līgu klubi, ieskaitot spāņu komandu "Valencia" un Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester City" (kur tad bez viņiem...). Taču zinot to, ka "City" nesen parakstīja līgumu ar pieredzējušo franču pussargu Patriku Vjerā (33), De Guzmana parādīšanās Mančestrā ir apšaubāma, lai gan... "City" ir un paliek "City" - neko nevar zināt.

Ņemot vērā to, ka līgums ar "Feyenoord" De Guzmanam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām, Roterdamas klubam spēlētāja pārdošana būtu tieši laikā, un apmierinātas būtu abas puses – gan "Feyenoord", kuri pagaidām vēl var nopelnīt kādu naudu par viņu, gan De Guzmans, kurš vēlas spēlēt citur – augstākā līmenī.

"Domāju, ka "Feyenoord" nestāsies ceļā manam transfēram. Arī man gribētos veikt soli uz priekšu. Ceru, ka pametīšu klubu jau šajā mēnesī. Tā es varēšu klubam atnest peļņu. Tāpat man būs sezonas otrā puse, kurā es varēšu pielāgoties un pierast pie jaunās komandas. Domāju, ka tā visiem būs labāk. Pienācis laiks aiziet. Ja ne tagad, tad sezonas beigās noteikti! Ceru karjeru turpināt Spānijā vai Anglijā," sacīja jaunais futbolists, kura brālis Džulians (28) iepriekšējās četras sezonas pārstāvēja spāņu klubu "Deportivo La Coruna".

De Guzmana divi vārti pret "Roda JC"

Soda sitiens pret "Willem II"

Izmantotie resursi:
ad.nl

  +4 [+] [-]

, 2010-01-13 00:12, pirms 15 gadiem
"Manchester City" (kur tad bez viņiem...).
Daļēji jau tas arī ir žurnālistu nopelns, kuri laikam uzskata, ka City ar saviem neierobežotajiem līdzekļiem pirks visus, kuri ir daudzmaz meistarīgi/perspektīvi, lai varētu spēlēt PL.
Ja City patiešām nopirktu visus, par kuriem baumo prese, viņi varētu Anglijas līgās vēl 2 komandas pieteikt

  +1 [+] [-]

, 2010-01-13 00:37, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Ja City patiešām nopirktu visus, par kuriem baumo prese, viņi varētu Anglijas līgās vēl 2 komandas pieteikt
Ja ne visus 4

     [+] [-]

, 2010-01-13 01:00, pirms 15 gadiem
Viņa brāli vēl tagad atceros no Deportivo laikiem.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-13 10:35, pirms 15 gadiem
BUndesliiga tevi gaida