Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" īpašnieks Marinakis atkāpjas no Grieķijas Superlīgas prezidenta amata

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Olympiacos" īpašnieks Marinakis atkāpjas no Grieķijas Superlīgas prezidenta amata
Vangelis Marinakis. Foto: Riviera Maritime Media

LETA--AFP. Pirejas "Olympiacos" īpašnieks Vangelis Marinakis atkāpjas no Grieķijas futbola Superlīgas prezidenta amata, pēc valdības paziņojuma, ka mači pēc vairākām līdzjutēju sadursmēm līdz 12.februārim tiks aizvadīti bez skatītājiem, otrdien paziņoja Marinakis.

Jau ziņots, ka pirmdien Grieķijas valdība lēma Grieķijas futbola čempionāta spēles līdz 12.februārim aizvadīt tukšu tribīņu priekšā.

"Man nav ne laika, ne vēlēšanās turpināt būt iesaistītam līgas vadībā, kamēr atsevišķu valdes locekļu vārdi nesaskan ar viņu rīcību," vēstulē Grieķijas līgas valdei raksta "Olympiacos" īpašnieks Marinakis.

Jau ziņots, ka vairāku sadursmju dēļ pagājušajā nedēļā tika atceltas Grieķijas virslīgas spēles. Līdzjutēju sadursmes notika arī volejbola spēles laikā, taču arī tās visticamāk izraisīja futbola fanu grupas.

Pagājušajā nedēļā vienā no sadursmēm ar petardi tika savainots 31 gadu vecs policists, kurš joprojām atrodas komā. Aizdomās par uzbrukumu policistam aizturēts kāds 18 gadus vecs vīrietis, kuram var tikt izvirzīta apsūdzība slepkavības mēģinājumā.

Tāpat visiem 14 augstākās līgas klubiem stadionā būs jāierīko novērošanas kameras un jāizveido personalizēta biļešu iegādes sistēma, stadionā ielaižot tikai pēc personu identificējoša dokumenta uzrādīšanas.

Atēnu "Panathinaikos" un Saloniku PAOK komandas savas šīs nedēļas mājas spēles UEFA Eiropas līgā un UEFA Konferences līgā aizvadīs ar skatītājiem tribīnēs.

Izmantotie resursi:
LETA