Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Romedāls pievienosies "Olympiakos"

Agris Suveizda

Romedāls pievienosies "Olympiakos"
Deniss Romedāls
Foto: AFP/Scanpix

Sastāvu pastiprinājuši spēcīgākie Grieķijas futbola klubi. "Olympiakos", visticamāk, pievienosies Deniss Romedāls, bet Trajanoss Dellass un Nikoss Liberopuloss atgriezās Atēnu "AEK" rindās.

Jau ziņojām, ka Pirejas "Olympiakos" no franču kluba "St.-Etienne" īrēs perspektīvo beļģu uzbrucēju Kevinu Mirallasu. Vakar līgumu ar "Olympiakos" noslēdza argentīniešu pussargs Arjels Ivagasa (33 gadi), kurš iepriekšējās 12 sezonas pavadīja Spānijā, pārstāvot "Mallorca", Madrides "Atletico" un "Villarreal". Paredzams, ka trešdien pēc medicīniskās apskates iziešanas oficiāli "Olympiakos" pievienosies arī Dānijas izlases spēlētājs Deniss Romedāls (31), kurš iepriekšējos trīs gadus pavadīja Amsterdamas "Ajax". Abi futbolisti Pirejā pavadīs divus gadus. Baumo, ka uz "Olympiakos" pārcelties varētu arī Mauro Kamoranezi un pat Ronaldinju, tomēr pagaidām nopietna pamata šīm runām nav. Atgādinām, ka nākamsezon "Olympiakos" piedalīsies UEFA Eiropas līgā.

Četri futbolisti pastiprinājuši "AEK" komandu. "AEK" sastāvā atgriezušies veterāni Trajanoss Dellass (34) un Nikoss Liberopuloss (augustā apritēs 35 gadi). Ar abiem noslēgts viena gada līgums, un abi varētu karjeru noslēgt tieši "AEK". Viens no 2004.gada Eiropas čempionāta labākajiem aizsargiem Dellass iepriekšējos divus gadus pavadīja Kipras "Anorthosis", piedaloties arī UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā. Savukārt uzbrucējs Liberopuloss pirms tam spēlēja Frankfurtes "Eintracht". Tāpat "AEK" papildināja 28 gadus vecais urugvajiešu aizsargs Klaudio Dadomo un 32 gadus vecais senegāliešu balsta pussargs Papa Buba Diops, kurš pirms tam spēlēja Anglijas "Portsmouth". Ar abiem noslēgts divu gadu līgums.

Izmantotie resursi:
www.sportingreece.com
www.lequipe.fr

  +4 [+] [-]

, 2010-07-12 14:59, pirms 14 gadiem
Paldies Agrim par transfēru apkopujumiem

     [+] [-]

, 2010-07-12 15:10, pirms 14 gadiem
Romedāls,v.d Vīls ir tikai pirmie kas pametīs Ajax,rindas kārtībā jau Suarezs un Stekelenburgs
Skatos grieķu klubi izvēlas diezgan pieredzējušus spēlētājus...

     [+] [-]

, 2010-07-12 15:29, pirms 14 gadiem
par Ronaldinjo gan ceru,ka tās ir tikai preses baumas