Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dienvidkorejā pret spēļu sarunāšanu cīnīsies ar melu detektoriem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dienvidkorejā pret spēļu sarunāšanu cīnīsies ar melu detektoriem
K-līgas vadība
Foto: Reuters/Scanpix

Dienvidkorejas futbola vadība cīņai ar spēļu sarunāšanu izmantos melu detektorus, sacīts pirmdien izplatītajā līgas paziņojumā.

K-līga arī paziņojusi, ka futbolistiem tiks dubultota minimālā alga, kas pēc palielināšanas būs 22 670 dolāru gadā.

Dienvidkorejas valdība draudējusi likvidēt valsts futbola čempionātu gadījumā, ja būs vēl kāds sarunātas spēles gadījums. K-līga ir 28 gadus veca, esot vēcākā profesionālā futbola līga Āzijā.

Prokurori nelikumībās apsūdzējuši vairāk nekā 70 futbolistu, bukmeikeru un citas skandālā iesaistītās personas. Maijā miris atrasts kāds bijušais K-līgas spēlētājs, kurš pēc karjeras beigām strādājis par bukmeikeru.

Pirmdien arestēts armijas kluba „Sangju Sangmu” treneris Lī Sočuls, kurš no kāda futbolista ģimenes izspiedis naudu 9 430 dolāru apmērā. Šobrīd tiekot noskaidrots, vai treneris naudu izspiedis arī no citiem futbolistiem.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2011-07-11 15:35, pirms 13 gadiem
vo tas ir kaut kas. eiropaa shiitaa dazus labus varetu atmaskot beidzot,bet neviens jau negrib smeereeties kaa saka ar shitadiem aparatiem..

  -2 [+] [-]

, 2011-07-11 15:52, pirms 13 gadiem
K-līga taču jau paziņojusi, ka nevienā totalizatorā nevarēs veikt likmes par K-League spēlēm... Ko tad tur vairs pārbaudīt ar melu detektoriem?

Turklāt ne jau spēlētāji ir jāpārbauda. Viņi piekrituši ietekmēt spēļu rezultātus, jo tika draudēts viņiem personīgi un viņu ģimenēm, nevis solīts baigais piķis..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-07-11 16:11, pirms 13 gadiem
Izmisums rakstīja: Melu detektorus ir diezgan vienkārši apiet, ja brīdi, kad sāc blefot nesāc stostīties un spēj saglabāt skaidru prātu.
fool
Tevi laikam sauc Bonds, Dzeims Bonds..Melu detektors nepaarbauda to tavu saucamo stostiishanos, to tu vari dariit kaut vai nemelo, bet smadzenju impulsus gan tu nevari kontroleet, ja vien neesi tas dzeks ko saakumaa piemineeju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-11 19:46, pirms 13 gadiem
Pertiju ar pie reizes paarbaudiet!