Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

De Lihts: "Iespējams, vēl nav pienācis īstais laiks, lai pievienotos "Barcelona""

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Lihts: "Iespējams, vēl nav pienācis īstais laiks, lai pievienotos "Barcelona""
Matiss de Lihts. Foto: Reuters/Scanpix

Centra aizsargs Matiss de Lihts pēc Nīderlandes valstsvienības zaudējuma UEFA Nāciju līgas finālā beidzis sezonu un plāno doties atvaļinājumā, tikmēr pasaules lielākie klubi turpina cīņu par viņa pakalpojumiem. Ja iepriekš par galveno favorīti tika uzskatīta "Barcelona", pa vidu iejaucās Anglijas klubi, bet tagad tiek uzskatīts, ka pirmajā vietā atrodas Parīzes "Saint-Germain", kas piedāvājot vislabākos līguma nosacījumus.

"Protams, būtu patīkami pievienoties Barselonai, taču pirms tam man jāpieņem lēmums par to, kurš klubs būs vislabākais manai nākotnei. Tāpat kā iepriekš, arī tagad nezinu, ko saka sirds. Iepriekš visu laiku veltīju, lai koncentrētos Amsterdamas "Ajax" un Nīderlandes izlasei," pauda de Lihts.

"Atvaļinājuma laikā varēšu par to visu padomāt un izlemt, ko darīt tālāk. Nezinu, kad šis jautājums tiks atbildēts, bet plānoju izmantot laiku, lai apdomātu variantus," pauda 19 gadus vecais centra aizsargs.

Viņam tika uzdots tiešs jautājums – ja nauda un spēles laiks nav izšķirošie faktori, kāpēc viņš vēl nav paziņojis par pievienošanos "Barcelona". "Iespējams, vēl nav pienācis īstais laiks. Ir jāizsver varianti un atvaļinājuma laikā jāpieņem lēmums," pauda Nīderlandes čempionvienības kapteinis.

"Ajax" šosezon ne tikai atgriezās Nīderlandes tronī, bet arī pārsteidza Eiropu, sasniedzot UEFA Čempionu līgas pusfinālu. Pa ceļam no tālākas cīņas tika izslēgta Madrides "Real", kas bija uzvarējusi turnīru trīs reizes pēc kārtas, un Turīnas "Juventus" ar Krištianu Ronaldu priekšgalā. Pietrūka vienas minūtes, lai tiktu finālā, bet kāju priekšā aizlika "Tottenham".

De Lihts ne vien demonstrēja pārliecinošu sniegumu aizsardzībā, bet arī guva vārtus pēc stūra sitieniem. Viņš jau 17 gados pielaikoja "Ajax" kapteiņa apsēju, un de Lihts tiek uzskatīts par labāko jaunās paaudzes centra aizsargu, tāpēc izsole par viņu ir saprotama.

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/futb...

     [+] [-]

, 2019-06-11 19:06, pirms 5 gadiem
Galvenais lai gala leemums ir vinja pasha nevis agjenta uzspiests.

  -2 [+] [-]

, 2019-06-11 20:31, pirms 5 gadiem
Cerams, ka nepaies vēl mēnesis lai viņš beidzot pieņemtu lēmumu.
Biku pretīgi citādi sanāk pret potenciālajiem klubiem, kuriem tomēr arī vajag zināt pēc iespējas ātrāk, kur un kā rīkoties transfēru tirgū.
Pieļauju, ka visi gribētāji jau ir uzlikuši uz galda savus piedāvājumus.

     [+] [-]

, 2019-06-11 23:49, pirms 5 gadiem
Tas tik būtu numurs, ja atgriežoties no atvaļinājuma viņš paziņotu, ka paliek Ajax uz vēl vienu sezonu.