Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Makajs varētu pamest ''Feyenoord'', taču 2. Bundeslīgā spēlēt negrib

Makajs varētu pamest ''Feyenoord'', taču 2. Bundeslīgā spēlēt negrib
Rojs Makajs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Nīderlandes izlases spēlētājs Rojs Makajs, kurš pašreiz pārstāv Nīderlandes klubu ''Feyenoord'', paziņojis, ka neizslēdz iespēju šajā transfēru periodā pamest Roterdamas klubu.

Labi pazīstamais holandiešu uzbrucējs Rojs Makajs, kurš kopš 2007. gada spēlē Roterdamas klubā ''Feyenoord'', paziņojis, ka, lai arī viņš labrpāt vēlētos šo sezonu, kā arī karjeru noslēgt pašreizējās komandas rindās, tomēr šobrīd, kad atvēries ir ziemas transfēru periods, viņa turpmākajā karjerā var notikt dažādi pavērsieni. Makajs neizslēdz iespēju pamest ''Feyenoord'' jau janvārī.

Zināms, ka nopietnu interesi par bijušo Minhenes ''Bayern'' spēlētāju izrādījuši divi Vācijas klubi - ''Nurnberg'', kurš pašreiz Bundeslīgā ieņem priekšpēdējo 17. vietu, kā arī 2. Bundeslīgas klubs ''Alemannia Aachen'', kurš pašreiz vietējā čempionātā ieņem 11. vietu. Lai nu kā, 34 gadus vecā futbolista aģents atzinis, ka pagaidām nekāda konkrēta piedāvājuma nav bijis, taču Makajs jau atklājis, ka 2. Bundeslīgā (''Nurnberg'' pašreiz atrodas izkrišanas zonā, kamēr ''Alemannia'' 10 punktus atpaliek no 2. vietas, kura garantēs vietu Bundeslīgā) spēlēt nevēlas.

''Kad atveras transfēru periods, šādas runas ir vienmēr. Taču es uzticos aģentam, un viņš man zvanīs tikai tad, kad būs kaut kas nopietns. Pagaidām viņš man nav zvanījis. Karjeru labprāt noslēgtu ''Feyenoord'' rindās, taču futbols nav paredzams, un situācija var mainīties jebkurā brīdī. Negribu teikt, ka vēlos pamest klubu, taču izslēgt šādu variantu arī nevaru. Jā, lasīju par iespējamo ''Nurnberg'' un ''Alemmania'' interesi, bet man nav diez ko liela interese spēlēt 2. Bundeslīgā.''

Šajā sezonā visu turnīru ietvaros komandas rindās Makajs piedalījies 12 spēlēs (vietējā čempionātā 11 no 18 komandas spēlēm) un guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
vi.nl

  +3 [+] [-]

, 2010-01-12 00:19, pirms 14 gadiem
UZ BUNDESLĪGU!!!!! LŪDZU!!!!!!!

Bāc,mīļākais uzbrucējs. Ja viņš spēlētu pret Bayern es tāpat vēlētu Bayern uzvarēt,bet Makājam hat trick.